למה הפיתוח מתעכב?

doron niv1

New member
תגובה

ראשית, ברצוני להזמין אותך לחוג בית עם תושבי שכונת 2005 שיתקיים ביום רביעי השבוע בבית משפחת בורושק ברח' יגאל ידין 8ה' ברעננה בשעה 21:00. לגופם של דברים אציין כי לפעמים טוב שיש בחירות והראייה קצב מהיר של עבודת פיתוח בשכונת 2005. אני מניח שככל שתתקדם הבניה ולעיריה יהיו עוד כספים, היא תמשיך בביצוע עבודות הפיקוח בשכונת 2005 בקצב מזורז.

רענני1

New member
מתח גבוה

גם הבטיחו שיטפלו בבעיית קווי המתח הגבוה בשכונה הזאת...וכלום לא קרה.

doron niv1

New member
תגו בה

בשכונות חדשות כמו שכונת 2005, מן הראוי שקווי מתח גבוה יעברו מתחת לאדמה ואני מקווה שכאשר ירווח לעיריה, היא תמצא את האמצעים ליישם עניין זה. כפי שתראה, למרות שאני באופוזיציה, לא תמיד אני מותח ביקורת, נבחר ציבור אמין צריך להביט נכוחה ולא רק להתקיף. עקב המצב הכלכלי הקשה ועצירת הבניה, אין לעיריה כספים מהיטלי השבחה ואגרות בניה ולכן בנית התשתיות מתעכבת.

doron niv1

New member
תגובה

שאלת הגרעון היא שאלה יחסית, תמיד ניתן לשחק עם המספרים בספרים. עירית רעננה בראשותו של ביילסקי גובה סכומי עתק עבור כל שירות שהיא נותנת לאזרחים. כך למשל עבור חוג קרמיקה פעם בשבוע למשך שעה וחצי, גבתה העיריה 197 ש"ח לחודש, ועבור חוג כדורסל - 230 ש"ח, חוג אירובי 250 ש"ח. אמרתי למר ביילסקי במועצת העיר שאם חוג קרמיקה היא יגבה 300 ש"ח, העיריה לא תסים את שנת הכספים באיזון תקציבי אלא עם רווח גדול. בקיצור, ביילסקי "חכם" על עשירים ואם היה מיישם את שיטות הניהול שלו בערים אחרות, כגון קרית שמונה או באר שבע, הוא לא היה נבחר אפילו לקדנציה שניה. המאבק הוא על סדרי עדיפויות.

doron niv1

New member
תגובה

מצטער על העיכוב בתשובתי. בחוג הבית אני בעיקר עונה לשאלות של תושבים, שומע על תקלות וקשיים ומנסה למצוא פתרונות ומטבע הדברים, תוך כדי השיחה אני גם מסביר את השקפתי ואת תפיסתי את העיר רעננה.

מתח גבוה

הטיפול בנושא המתח הגבוה שייך לחברת חשמל. חברת החשמל הבטיחה לטפל בהעברתו בתוך שנתיים. הכוונה להעביר את המתח הגבוה לאורך כביש 531 (העוקף הדרומי המפורסם) עד לכביש גהה ואז צפונה לאורך כביש גהה. נושא העברת קוו המתח הוא מסובך ויקר ולכן הביצוע שלו לא מידי.

למעלה