למה הפסיקו את השידור החי? מה קרה?

רק בישראל "ריאלטי זה לא ריאלטי"

הכל חרטאאאאאאאאאאאאאא כל הזמן מצנזרים. אז אני שואל למה לקרוא לזה ריאלטי? אם הכל ערוך מראש? לי כבר ירד מהאח הגדול. מודה!!!!

כל הדיירים הותיקים התכנסו בשרותים

ורוצים שכל אחד ידיח את עצמו וכך כולם יהיו מועמדים להדחה השבוע. האח הגדול אמר להם שאם החדשים ידעו מזה, הם גם יועמדו להדחה ולכן צריך להזהיר אותם שלא ידברו על זה, משהו כזה. אפשר לראות באינטרנט במצלמה 3 שומעים אותם.

האח הגדול הזהיר את רנין

ואמר לה למסור שהיו עבירות על החוקים ושזוהי התראה, ומשתמע מכך שיש מצב שרנין ושפרה מועמדות להדחה ורנין אמרה לאח הגדול שאם יווצר מצב כזה היא עוזבת את התוכנית.

אתיאב

New member
מהלך חכם. אז כולם ישארו ושבוע אחכ י

ידיחו חדש... הברוך שהקהל צריך לבחור ואז אחד הדתיקים יעוף

h i l l e r

New member
לא הבנתי כלום

אם הדיירים הוותיקים ידיחו את עצמם הם כולם יועמדו להדחה, ועדיין החדשים לא, אז מה זה יעזור להם?

rinatt1

New member
אני ראיתי שצבר יצא מהאח הגדול...ואז חסמו...

מה קרה עם שיפרה??? ועל מי צבר מדבר???? פליזזזזזזזזזזז

גם חומר טוב ליום ראשון וגם הם מדברים על ההפקה

מה שבטוח הם עושים צעד לא נכון. אין מצב שיוסי מצביע לעצמו וגם לא נראה לי שוונסה תסכים לזה בסוף. אבל להפקה זה מעולה, בגלל זה הם לא מנסים או ינסו למנוע את המרד, כי זה משרת את המטרה שלהם יותר SMS יותר כסף וגם אם אחד הדיירים לא יצביע אז המועמדות להדחה שלו תוסר וזה יפגע בו אחר כך. חוץ מזה אני באמת לא רואה טעם "סולידריות" קבוצתית מיותרת. מאוד מקווה שהם ירדו מזה.

דווקא יוסי זה שהעלה את הרעיון

הוא אמר להם "אתם גברים לעשות את זה?" ומזה הכל התחיל... האח הגדול חייב לקרוא ליוסי לחדר האח הגדול. לא ייתכן שיחליקו לו את זה, אם זה יקרה, המשחק הזה באמת מכור מראש ואין טעם לצפות בו יותר. בעיקר אחרי שראיתי את הכתבה עם עריכת המשחק ששודרה בערוץ 2...

למעלה