למה הראל לא מתפטר?

EmperorMollari

New member
למה הראל לא מתפטר?

האם הראל ניסנוב עדיין יו"ר וועד ההורים העירוני, במקביל לכך שהוא מתמודד לראשות העיר? מדוע לא התפטר? מדוע הוא מפרסם תמונות של ילדים בקמפיין הבחירות שלו, בניגוד לחוק? האם אנחנו בוחרים בילדים, או בהראל ניסנוב? שניסנוב יתפטר. זהו ניגוד עניינים ברור. אפילו פלטי התפטר לפני שהתמודד.

אכן חייב להתפטר

תקנון ארגון ההורים הארצי איננו מאפשר ריצה למועצת העיר תוך כדי מילוי תפקיד בארגון, ואני מאמין שהוא כבר עשה כך. ואם לא עשה עדיין כך הוא טועה - וחייב לתקן - וטובה שעה אחת קודם. לדעתי הוא סיים בכלל קדנציה, והועד עומד בפני בחירות חדשות. בעניין מודעות הבחירות, אכן יש טעם לפגם (ועבירה לכאורה על החוק) בפרסום תמונות צעירים- אך לצערי וכמו שאמר כבוד השופט חשין (יו"ר ועדת הבחירות המרכזית הקודם) חוק הבחירות דרכי תעמולה נחצה ע"י כל המפלגות וכל המועמדים, בגודל של מודעות הבחירות, במיקום, ולא נראה שמישהו מטפל בעסק הזה ברצינות - וכאשר הנושא פרוץ אז כל אחד מנסה להיות יותר בולט מרעהו - זה עובר על החוק מימין וזה עובר על החוק משמאל. קח לדוגמא מודעת בחירות (שנה טובה) שפירסמה גרמן בכל העיר, על שלטי פרסום חוצות, במימון העירייה, ובמרכזה תמונה של ילדה חיננית - וחתמה למטה - מאחלת יעל גרמן ראש עיריית הרצליה (אשר על פי נוהל ברור של היועץ המשפטי לממשלה הופך את השלטים לתעמולת בחירות). אז תפסו אותה - ומישהו אץ רץ טיפס על השלטים החליף את השם של גרמן - ב"עיריית הרצליה" והכשיר בכך (לכאורה) את השרץ. הראל וחבריו טעו כאשר שמו ילד על השלטים - אך לפחות את המימון הביאו מהכיס ולא השיתו את התשלום עלי ועליך. ולעניין שאלתך, אני מאמין שאם בחרנו בהראל, בחרנו ברווחת הילדים, ברווחת הוריהם והורי הוריהם, בחרנו בעיר שיהיה טוב לגור בה.

EmperorMollari

New member
על השלטים אכן נכתב עיריית הרצליה

אני לא ראיתי שלטים בהם נכתב יעל גרמן, אלא רק שלטים בהם נכתב עיריית הרצליה. ייתכן שנעשה שינוי, אני בכל אופן ראיתי רק את השלטים התקינים.

למה מישל מורג לא מתפטר?

הרי הוא יו"ר ועד ההורים של תיכון "חדש" ומשמש באותה עת, כמנהל המטה של גרמן, ניגודים עיינים גדול יותר מזה של הראל (ובאותה עת, ניסנוב היה צריך להתפטר מזמן, ביום שהגיש מועמדתו לראשות העיר). אז שמורג לא יתקוף אחרים, שהוא בעצמו בניגוד עיינים מאוד גדול!

בנזין 95

New member
מ.מ עובד עם גרמן

וגרמן וכל החברים שלה קיבלו פטור מניגוד עניינים. בהתחלה הם קיבלו גימלים, אבל כשזה נעשה כרוני - נתנו להם פטור.

למעלה