למה הרעיונות הטובים באים תמיד

kaya11

New member
למה הרעיונות הטובים באים תמיד

כשנמצאים במקום שאי אפשר לכתוב אותם כמו במקלחת...? שמתי לב שזה קורה לי יותר ויותר שהמילים מתחברות לי בראש כשאין לי שום אפשרות לרשום אותם וכשאני מגיעה לכתוב אותם נשאר אולי 20% מהרעיון...

קסנדרה*

New member
קאיה נכון לפעמים זה תוקף אותנו לא

מוכנים ובלי עט או בלי ניר וכו'. אז הנה לך טיפ. בשידה ליד המיטה יש לי 2 עפרונות, עט ובלוק מכתבים. במקלחת, יש באחת המגירות, טוש פרמננטי ומלבן פלסטיק קשיח, אני מפסיקה את הטוש ויוצאת וכותבת ואחר כך רוחצים את הפלסטיק. בתיק שלי כ- 8 עטים בספירה האחרונה ומלא ניירות לקשקוש ואם לא אז תמיד יש מכנסיים או אפילו השוק אם אני עם חצאית. ואפילו פעם כתבתי על כרטיס הטיסה שלי בדרכי הבייתה.

קסנדרה*

New member
יווו התקלת אותי ../images/Emo9.gif

אבל רעיון שצץ ממש עכשיו, עוצרים בצד הדרף, שולפים כלי כתיבה ומשרבטים מהר לפני שיברח, או משנננים ומשננים את המלים, כמו לשנן תפקיד לפני אודישין וברגע שעוצרים, כותבים. אולי.....

ואני עוד חשבתי

...שאני (דגש על אני) מטורפת...

קסנדרה*

New member
חחחחחחחחח פרח אולי ??? ../images/Emo12.gif

אבל פרח רגע, שאלה. קרה לך פעם שעלה לך שיר, יצירה, משפט משהו. ועד שהגעת לדף נייר ועפרון , נעלם, נמוג, נגוז ? קרה ? כי לי זה קורה וחשבתי אולי אלו הסימנים הראשונים לאלצהיימר אז אמרו לי שאני סתם מטורפת.
קסנדרה

אלף ובית../images/Emo8.gif../images/Emo39.gif

קסנדרה, א. בוודאי שקרה. אם אני בנסיעה, אני נותנת בהם סימנים (משננת את הפואנטה, את דימוי המחץ או משתמשת בראשי תיבות) דוגמא: פס שקל = פיצוציה + סיגריות + שעות קטנות של הלילה (השיר האחרון). ב. את צודקת (אלצהיימר נעורים) וגם הם (את מטורפת). ויש גם גימל. (מחווה לחזי לסקלי ולמגיסטר).

צינסקי

New member
קאיה, תעזבי רגע את המטורפות האלה

ותקשיבי. אוי שניה עלה לי רעיון (איפה הדף לעזאזל) גגגגגרררררר סססאאאמממממקקקקקק טוב עוד מעט אשוב. צ.

למעלה