למה השבוע היה טוב???

גונבת רעיונות../images/Emo11.gif

בפורום "הורים לתינוקות" ישנה שאלה שבועית:"למה השבוע הזה היה טוב?" בעקבות כך החלטתי שבמקום שאנסה להיזכר מה היה לנו השבוע, אתם תתרמו משלכם ותכתבו בכלל על החיים ולא רק על הק"פ. כמו כן ניתן לצרף שאלה של "למה השבוע הזה היה פחות טוב" אז אני מתחילה לענות על "למה השבוע היה טוב" 1. יש לי את תמיר שגדל והופך מתינוק חסר יישע לילד גדול שמבין ומגיב על כל דבר. 2. עבר עלינו שבוע רגוע והעיקר שגרתי, שגרה זה רע? טוב מעבירה אליכם את הכדור, ואם אזכר בעוד דברים ארשום. לצורך כך פותחת שרשור :"למה השבוע היה טוב?" ו"למה השבוע היה פחות טוב?" יום נעים אורית

הרבה דברים היו טובים השבוע

טל משתפר כל היום ואנחנו כבר רחוקים רק 18 יום מהורדת הגבס.
סגרתי חוזה עם האולם שבו תיערך חגיגת הבת-מצווה הכיתתית של עמית בחודש מאי. סגרתי גם על קייטרינג הביתה לאירוע המשפחתי שאני עושה לכבוד הבת מצווה שלה בבית שלנו.
החוזה שלי נסגר עם ההוצאה לאור שמוציאה את ספר הילדים שכתבתי לאור. המאיירת כבר הביאה סקיצות ולי יש פרפרים בבטן. זה כמעט כמו לידה.
היה לנו יום נישואין מאושר ושמח ורומנטי. וזהו. מספיק, לא? שרק ימשיך ככה.

../images/Emo24.gifאיזה יופי!!!!

אבל אני כועסת לא סיפרת על היום נישואים, הפתעת את בעלך? איפה אתם עושים את המסיבה, אם אפשר לדעת? (את לא חייבת* זה מסקרן כי אני מכירה את אזור מגוריכם. אורית

לא לכעוס, אוריתוש, זה עושה קמטים

ב- 8.3 היה לנו יום נישואין ויצאנו ואכלנו והתפנקנו ופינקנו אחד את השני והיה כיף גדול. לגבי המסיבה של עמית, נעשה את זה בקאנטרי גבעתיים באולם של קפה "בלו". יש להם אירועים כאלה לבנות-מצווה עם די.ג'יי ובלונים ועוגה ענקית עם זיקוקים גדולים וקישוטים ומכונת עשן וכל מה שהמצחיקולים בגיל הזה אוהבים. חוץ מזה אני עושה לה מצגת יפה להקרין בפני כולם ויהיה גם ספר אורחים לחתימות וברכות ומקום לתמונות שנשבץ שם אחרי האירוע. בקיצור, יהיה כיף. זה האירוע לכיתה שלה ולכיתה המקבילה באותה השכבה. 70 ילדים, סך הכול. היא מאוד מתרגשת כמובן.

אני לא יודעת איך לספר בלי ...

בלי לספר את כל הסיפור עצמו... זה מדגדג לי באצבעות... בכל אופן, זה מיועד לבני שלוש-ארבע. זה על נמשים. על ילד מתוק שאיבד את הנמשים שלו והם חזרו אליו כמובן. זה בחריזה ובהומור ויש בו מוסר-השכל. האיורים מתוקים להפליא ואני נהנית כל כך מהעשייה. כשזה יהיה ממש בהדפסה, אני אספר לכם את שמו ואת שם ההוצאה לאור שמוציאה אותו, בסדר? יעל

גווניבר

New member
במה להתחיל???

נפגשתי עם אושרי עודד ועידית. היה סבבה. איזה כיף שאפשר דרך הפורום הזה להכיר אנשים כל כך מקסימים. (כולם מקסימים, אבל לא כולם ירושלמים, אז יותר קשה 'סתם' להפגש)

השבוע היה טוב כי...

תותוש מתאקלםפ יפה במעון. שנה ו-4 חודשים היה צמוד לאמא וזה הספיק לו. עכשיו הגיע הזמן לפתוח אופקים חדשים. הגדול התחיל צהרון וממש טוב לו שם. ואני מתחילה לעבוד שבוע הבא. והיה גם לא טוב וזה בהודעה השנייה...

למעלה