למה השם של דגון אדום?!
E e p s i l o n New member 15/8/03 #5 אפשרי לעשות את זה? לא ניתן להכניס תגים ברישום השם.. אולי יש דרך אחרת?
E e p s i l o n New member 15/8/03 #7 בזמן רישום התיבה לא מקבלת את התווים <> .. מה זה ה XSS הזה? ואך כן אפשר?
X xyxyxy New member 15/8/03 #8 שמע.. במקום התווים <> תנסה למצוא את המקביל שלהם ב שפון-האקסי-יוניקוד xss = xfon sov sini שיטת הצפנה חדישה שמצפינה מידע לפורמט שפון-האקסי-יוניקוד אפשר ע"י מחקר מקיף בגוגל על הנושא הזה.. תקרא גם על מציאת xss ע"י שימוש ב vHtml v5.5-שפון
שמע.. במקום התווים <> תנסה למצוא את המקביל שלהם ב שפון-האקסי-יוניקוד xss = xfon sov sini שיטת הצפנה חדישה שמצפינה מידע לפורמט שפון-האקסי-יוניקוד אפשר ע"י מחקר מקיף בגוגל על הנושא הזה.. תקרא גם על מציאת xss ע"י שימוש ב vHtml v5.5-שפון
E e p s i l o n New member 15/8/03 #10 סתכל על זה! %3cfont color=red%3eA%3c/font%3eזה אמור לעבוד אבל אין מקום שם לרשום את כל זה!! גם הדבקה לא עובד... יש רעיון?
סתכל על זה! %3cfont color=red%3eA%3c/font%3eזה אמור לעבוד אבל אין מקום שם לרשום את כל זה!! גם הדבקה לא עובד... יש רעיון?
X xyxyxy New member 15/8/03 #11 אתה אפילו לא קרוב.. %3c זה לא פורמט שפון-האקסי-יוניקוד.. אתה לא מצפה שזה יהיה כל כך קל נכון??
X xyxyxy New member 15/8/03 #14 כן.. יש על המחשב שלי קישור למדריך השלם ל SHU.htm target=_blank>שפון-האקסי-יוניקוד טוב.. מספיק להשתעשע אני זז לישון
כן.. יש על המחשב שלי קישור למדריך השלם ל SHU.htm target=_blank>שפון-האקסי-יוניקוד טוב.. מספיק להשתעשע אני זז לישון
E e p s i l o n New member 15/8/03 #15 אבל זה אפשרי? באמת קיים כזה דבר וניתן לתחמן ככה? (אני מחכה למדריך..)
ח חוצפאי New member 15/8/03 #17 סמלמין, לדוגמה גנב את הרעיון ממני. דגון גנב את הרעיון מסמלמין. לא מגלה ולא מגלה, נה נה נה נה נה
E e p s i l o n New member 16/8/03 #19 ילדה.. למה יש לי הרגשה שכולכם סתם צוחקים עלי? האם זה באמת אפשרי?
ח חוצפאי New member 16/8/03 #20 חס וחלילה צוחקים עליך../images/Emo70.gif אני לא מספיק מבין בזה בשביל להסביר, סתם קראתי הוראות יבשות כאלו... ואפילו לא ממש הצלחתי בהתחלה, עד שעזרו לי.
חס וחלילה צוחקים עליך../images/Emo70.gif אני לא מספיק מבין בזה בשביל להסביר, סתם קראתי הוראות יבשות כאלו... ואפילו לא ממש הצלחתי בהתחלה, עד שעזרו לי.
E e p s i l o n New member 17/8/03 #33 שאלה 1.הכנסת תגים? 2.או תחמנת משהו אחר? 3.המנהלים עשו אותך אדמוני? 4.אפשר הסבר?(אך!@#$$%%)
י ילדה בלבן New member 16/8/03 #21 זה אפשרי רק בגלל פרצות אבטחה של תפוז, שאף אחד לא יספר לך עליהן פה בפורום. גדון צבוע בחום כי הוא הוגדר כמומחה בנושא הפורום.
זה אפשרי רק בגלל פרצות אבטחה של תפוז, שאף אחד לא יספר לך עליהן פה בפורום. גדון צבוע בחום כי הוא הוגדר כמומחה בנושא הפורום.