למה השמאלנים שונאים את עצמם? לפסיכיאטריה פתרונים
E eretzisroel New member 23/8/05 #2 הם סובלים מתסמונת סטוקהולם. Stockholm syndrome זה מחלה בה קרבן טרור מזדהה עם מבצעי הטרור. הקרבן נכנס למצוקה נפשית ומנסה להסביר למה עושים לו את זה. הוא מתחיל להצדיק את המניעים ובסוף מצדיק גם את מעשי הטרור.
הם סובלים מתסמונת סטוקהולם. Stockholm syndrome זה מחלה בה קרבן טרור מזדהה עם מבצעי הטרור. הקרבן נכנס למצוקה נפשית ומנסה להסביר למה עושים לו את זה. הוא מתחיל להצדיק את המניעים ובסוף מצדיק גם את מעשי הטרור.
ה התנועה להדחת שרון New member 23/8/05 #3 הסבר מדעי מצויין אני חושב שכעת יוקל לי להבין את מצבם הנפשי. אך למה באמת אינם הולכים לטיפול פסיכולוגי? אפשר להכניס זאת בסל הבריאות...
הסבר מדעי מצויין אני חושב שכעת יוקל לי להבין את מצבם הנפשי. אך למה באמת אינם הולכים לטיפול פסיכולוגי? אפשר להכניס זאת בסל הבריאות...
E eretzisroel New member 23/8/05 #5 למה לא הולכים לטיפול? לא חסרים כל מיני חולים שמסתובבים בלי טיפול. הם מגיעים לחדר מיון אחרי שזה כבר מאוחר מדי לעשות משהו חוץ מלהתפלל. אין מה לעשות אם מישהו מסרב להודות שהוא זקוק לטיפול.
למה לא הולכים לטיפול? לא חסרים כל מיני חולים שמסתובבים בלי טיפול. הם מגיעים לחדר מיון אחרי שזה כבר מאוחר מדי לעשות משהו חוץ מלהתפלל. אין מה לעשות אם מישהו מסרב להודות שהוא זקוק לטיפול.