למה השמן קופץ בטיגון בשר?
שלום רב לכולם, כשאני מטגן בשר בשמן בינוני (לא עמוק), פעמים רבות השמן קופץ בפראות וגורם לכוויות בידיים. למה זה קורה ומה אפשר לעשות נגד זה? ועוד שאלה: כשאני מטגן חתיכת כבד עגל, היא תמיד מתקפלת ומתכווצת ונעשית עבה וקטנה. למה זה? מה אפשר לעשות כדי שתישאר דקה? תודה על תשובותיכם...
שלום רב לכולם, כשאני מטגן בשר בשמן בינוני (לא עמוק), פעמים רבות השמן קופץ בפראות וגורם לכוויות בידיים. למה זה קורה ומה אפשר לעשות נגד זה? ועוד שאלה: כשאני מטגן חתיכת כבד עגל, היא תמיד מתקפלת ומתכווצת ונעשית עבה וקטנה. למה זה? מה אפשר לעשות כדי שתישאר דקה? תודה על תשובותיכם...