למה השערה 0 והשערה 1? למה לא השערה 1 והשערה 2?

evglev1

Well-known member
מנהל
כי השערה 0 זאת השערה שרוצים להפריך ולא להוכיח, השערה 0 זה ההנחה שההשערה 1 שלך שגויה, כך שקודם מפריכים את המצב ההפוך להשערה שזו השערה אפס ואחר מוכיחים את ההשערה עצמו. גם לפי השיטה הבינארית, ש-0 זה כלום ואחד זה משהו.

Henry0

Well-known member
כי השערה 0 זאת השערה שרוצים להפריך ולא להוכיח
2 טעויות:

1. השערה אפס היא השערה שרוצים להפריך, או להוכיח .
מה שתהיה התוצאה הסטאטיסטית.

2. המילה "רוצים" בכל מה שקשור למדע, היא מילה מגונה.
המדע הוא אובייקטיבי לחלוטין.

evglev1

Well-known member
מנהל
2 טעויות:

1. השערה אפס היא השערה שרוצים להפריך, או להוכיח .
מה שתהיה התוצאה הסטאטיסטית.

2. המילה "רוצים" בכל מה שקשור למדע, היא מילה מגונה.
המדע הוא אובייקטיבי לחלוטין.
עצם קיומן של השערות הופך את זה ללא אובייקטיבי כי יש שאיפה/תקווה לתוצאה מסוימת שמטה את החוקר.

עצם קיומן של השערות הופך את זה ללא אובייקטיבי כי יש שאיפה/תקווה לתוצאה מסוימת שמטה את החוקר.
נכון,אלוהים הסביר לא לעשות מחקר עם השערות.

אם אתה חוקר סימן שאתה לא יודע מה תגלה.

זה שההשערות הגיעו לתחום הפלילי זה דבר מגונה,התלכלכו מהשיטה המדעית הקלוקלת.

Henry0

Well-known member
גם לפי השיטה הבינארית, ש-0 זה כלום ואחד זה משהו.
בשיטה הבינארית,
ל- 0 ו-1 יש אותו מישקל.
אף אחד מהם אינו כלום, או משהוא.

אם יש משהוא בדבריך,
זה איחסון ה-0 וה-1 על בסיסים מגנטיים,
כשה-0 לא ממוגנט, וה-1 ממוגנט.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מחפ אחי התחיל השפל איפה אתה
בוקר טוב, כאוס, חבר יקר ואהוב.

איך אני אגיד לך את זה? יש עניין. קודם כל, אנשים לא אמורים להעיד על עצמם, אז במקום זה, הנה שרשור של מה שכולם אומרים עליי:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

עכשיו, אחרי מה שהצלחתי להגיד את מה שרציתי להגיד מבלי ממש להגיד את המילה עצמה, הנה העניין עם אנשים כמוני: אנחנו נוטים לשנות את תחומי העניין שלנו, לעיתים קרובות יותר ובצורה דרסטית יותר מאשר אנשים אחרים.

לחזות תחזיות זה לא מעניין אותי כמו פעם. זוכר כשהגעתי במרץ 2022 עם התחזית שלי כבר מדצמבר של 2021 על הקריסה בשווקים ב-2022? הגבתי בשרשור ההוא כל יום. הוא היה בעמוד הראשון במשך שבועות. אבל בסופו של דבר, תחזיות זה כבר פחות דבר שמעניין אותי.

אני עדיין ממשיך קצת, אבל גם כשכן, אני ממעט מאוד, אם בכלל, לחזות את הכלכלה והבורסות.

בין תחזיותיי האחרונות, מן הראשון בינואר של 2025, רעידת האדמה בתאילנד:

צהריים טובים לכל החברים, תסלחו לי מאוד, אני עוד קצת שבור מאתמול (מי אמר שסחים לא יודעים ליהנות ולא יכולים לחגוג חזק? 😉), אבל רק רציתי לאחל | תפוז פורומים

מה איחלתי לכבוד השנה החדשה? "שלא יהיו הרבה אנשים שייהרגו באסונות טבע". למה? כי ידעתי שזה מה שיבוא. וזה ימשיך להגיע.

פרשת לארי פייג', שעדיין לא נחשפה:

לארי פייג'-מולטי מיליארדר. מייסד גוגל. גאון. עבריין פלילי בינלאומי עצום מימדים. | תפוז פורומים

פני הרוע. | תפוז פורומים

פורטוגל נגד מקסיקו:

אנשים, לאדם החכם בתבל יש שאלה עבורכם. באיזה צד אתם? פורטוגל, או מקסיקו? | תפוז פורומים

מחדל יום הכיפורים השלישי:

יום אחד זה יקרה שוב. מחדל יום הכיפורים השלישי. | תפוז פורומים

מותו של צ'ארלס:

האם תצליחו לנחש מה מלך אנגליה עושה? | תפוז פורומים

בכל מקרה, יחד עם זאת, ולמרות כל האמור לעיל, גם על הכלכלה, המסחר והבורסה, אני בכל זאת ממשיך לדבר קצת, אבל ממש קצת, רק מידי פעם, כמו כשלדוגמה הזהרתי את SupermanZW, אחד המעריצים היותר כבדים שלי, מהמכסים של טראמפ והשפעותיהם, כבר בדצמבר של 2024:

__צילום מסך_5-4-2025_94642_www.tapuz.co.il.jpeg

שזה גם ככל הנראה הסיבה למה הוא לא כתב שום דבר מאז יום ראשון האחרון:

__צילום מסך_5-4-2025_95112_www.tapuz.co.il.jpeg

הוא הרי ברוקר באמריקה שמנהל מיליונים שלו ושל אחרים ומה שטראמפ עושה כנראה גרם לו להרבה צרות בעבודה.

שזה עדיין לא תירוץ, כי בשביל מה הזהרתי אותו מהמכסים של טראמפ על סין, קנדה ומקסיקו שיטלטלו את השווקים, כבר בדצמבר, אם הוא לא נערך בהתאם, ועדיין נתפס בהפתעה?

מה, כי לא אמרתי לו מפורשות, צעד אחרי צעד, מה עליו לעשות, כמו מה כשעשיתי ב-2022, ואמרתי לו למכור הכול והוא מכר הכול, מיליונים על גבי מיליונים, שלו ושל אחרים, כמו טטלה?

אז נכון שהפעם לא נלוו לדבריי הנחיות מפורשות, אבל הוא הרי ברוקר אמריקאי עם תואר בפיננסים. ציפיתי ממנו לדעת ולהבין לבד, מה גם, שאני לא הבייביסיטר שלו, ואני לא רוצה ולא מעוניין ויש לי דברים טובים יותר לעשות מאשר להציל לו את התחת פעם אחרי פעם כי אין לו מושג מה הוא עושה.

אז כן, היה את המקרה הזה.

גם רק בחודש שעבר, עורכת הדין שלי, עורכת דין צמרת-כרישה יוצאת פרקליטות המדינה שמייעצת לשופטים במתן פסקי דין (אל חשש, לא הסתבכתי בצרות. משפחתי אמידה. לאנשים אמידים יש עורכי דין גם סתם ככה בלי קשר לכלום), שאלה אותי איפה לשים את הכסף, אמרתי לה, ועלה בלמעלה מ-300% בתוך פחות משבעה ימים:

עורכת הדין שלי לא ידעה איפה לשים את הכסף שלה אז אמרתי לה. קיצקץ, מפה לשם, עוד לא עבר שבוע וכבר עלה ב-300 אחוז אז היא כזה "וואו, עלה ב-300 אחוז וזה" | תפוז פורומים

וממש לאחרונה, חזיתי את אחד ממטבעות הביטקוין הבאים, לאחר שכבר חזיתי בעבר עוד שלוש אחרים.

אבל כן, ובכל זאת, ובסופו של דבר, תחזיות זה כבר פחות אני, בטח תחזיות כלכליות, ולכן ממילא לא הייתי אומר שום דבר.

חוץ מכל האמור לעיל, וגם אם הייתי רוצה להגיד משהו (ואני לא, אבל נגיד), המכסים של טראמפ, שאותם חזיתי כבר בדצמבר (אז בכל מקרה ובכל זאת אמרתי משהו, אז הנה, אז מה אתם רוצים ממני?, הנה דיברתי) תפסו אותי בסופ"ש, בו אני נוהג לבלות וליהנות, פעם בסינמה סיטי, פעם עם בחורה, פעם בקניון, פעם במסעדה (בדרך כלל סינמה סיטי ובנות, ופחות קניונים ומסעדות) אז בכל מקרה אלו יומיים בשבוע שבהם אני במיוחד קצר בזמן, כי דווקא בגלל העומס במהלך השבוע, בתור גאון רב-פעלים שכותב עבודות גאוניות ושהוא גם סטודנט באוניברסיטה, אז דווקא בסופ"ש, אני אפילו עוד יותר עמוס, אבל יותר עם מנוחה ובילויים, ופחות עבודה, למרות שגם בסופ"ש אני עובד. וכאילו שכל זה לא מספיק, יש לי גם מבחן ביום שני הקרוב, ולכן במיוחד מהיום אני מגביר את הקצב, ולכן איעדר מתפוז החל מהיום ועד יום שני לכל המוקדם, אם לא יום שלישי. אבל כאמור, בכל מקרה לא הייתי מדבר, וכל הנושא כולו של בורסה, שווקים, מניות ומסחר, פחות מעניין אותי.

certified.woke

Well-known member
The null hypothesis (often denoted H0)[1] is the claim in scientific research that the effect being studied does not exist.[note 1] The null hypothesis can also be described as the hypothesis in which no relationship exists between two sets of data or variables being analyzed. If the null hypothesis is true, any experimentally observed effect is due to chance alone, hence the term "null". In contrast with the null hypothesis, an alternative hypothesis is developed, which claims that a relationship does exist between two variables​

למעלה