למה התחתנתי עם אהבת חיי? לבגוד?

האסורה החליטה לקחת חופש.. זה קרה מתישהו..
ואני, אני רק משהו קבוע ומכניס את הנשמה,
שאלתי שוב את השאלה בנושא.. מצאתי את אהבת חיי. למה בגדתי? מה חסר? האם ניתן להשלים.
אז השבוע ישבנו לשיחה. בכדי להנות מזוגיות טובה, חייבים לא לקבל את הקיים כמובן מאליו. להתייחס לחסר.
אז יצאנו לחופש בקומה גבוה מול הים. וחגגנו זוגיות איכותית..
איזה כייף

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
שאלתי שוב את השאלה בנושא.. מצאתי את אהבת חיי. למה בגדתי? מה חסר? האם ניתן להשלים.
אז השבוע ישבנו לשיחה. בכדי להנות מזוגיות טובה, חייבים לא לקבל את הקיים כמובן מאליו. להתייחס לחסר.
איזה כייף
אני לא אישה נשואה, ואני תמיד אמרתי שאפשר לאהוב כמה אנשים/נשים בצורה שונה ועדיין,,,הקו האדום שנחצה ויש בו הרבה רבדים,אני קוראת פה הרבה כמה שנים,שומעת,רואה,ולא מתייחסת לגברים שהעינים שלהם בתחת של נשים כל הזמן ללא שום טעם ועניין.

פרי האהבה, הפנטזיה והדמיון משולבים עם סיפור חיים מתעתע.. מה אמת מה הפנטזיה? כאן כל החופש לצאת מהחליפה וללבוש אומץ עם פנטזיות אל מול המקלדת.

יעיש התימני

Well-known member
איזה כייף
אותי זה ממש מרגש.
כמו @ראש מיוחד1 אני חושב שאהבה איננה חד מימדית ואדם יכול לאהוב כמה וכמה אנשים. אני שמח לשמוע שהתשוקה בינך לבין החוקית קיימת, אין נפלא מזה.

אסירה בנישואים אמרה לי פעם שבלי המאהב שלה הנישואים לא היו שורדים.. והיא אוהבת את בעלה ויש כימיה מטורפת.
נשמע לכם מוכר?
אז מה גורם לנו כבני אדם בכל זאת לבגוד? טוב נו לא לכולם. לפי סקר 85%

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אסירה בנישואים אמרה לי פעם שבלי המאהב שלה הנישואים לא היו שורדים.. והיא אוהבת את בעלה ויש כימיה מטורפת.
נשמע לכם מוכר?
מציעה שתעלה פוסט בנושא למרות שנכתב פה.

אישון34

Well-known member
נשמע לכם מוכר?
אני מסכים איתה לחלוטין.

אצלי בלי לרקוד ומידי כמה שבועות לדמיין גברת אחרת חודרת למרקם חיי.... לא הייתי שורד. זה בלי שום קשר לקשר הבסיס שלי.

אישוניאיש.
מרבית החלומות מתאכזבים, אבל חלומות נותנים כוח. חיים.

Yakir4179

Well-known member
אני גם נתקל ואוהב במקביל , מערכת פתוחה מצדה לגבי אחלה , אם היא תחליט לצרף מישהי והיא תהיה מעניינת זה רק יוסיף לתשוקה שלי כלפי החוקית, מכיון שאני מכיר את המין הנשי , מסתפק בחברות טובה ונעימה , שאם פתאום נעלמים אז יש סיבה למה זה קרה מאשר להכנס לסרטים עם רגשות וכו

Yakir4179

Well-known member
אם הייתי מתעסק עם נשואות חוץ מהפנטזיה האדירה, הייתי עושה עם האסורה אהבה בכל מקום גם בעבודה שלה או שלי וגם במחסן שלה בבית מבחינת הריגוש והסיכון..

למעלה