למה התכוון בן ארצי בשירו "אני אפס"?

Yaron5000

New member
למה התכוון בן ארצי בשירו "אני אפס"?

מה נישמע ??? היום לאחר 11 שנה הבנתי שלא רק בעולם הפיננסי יש מדד, אלא גם בעולם הטרשת "מדד הטרפצת" ??? The first time for me with "EDSS" term !!! נקווה שזה יעשה לנו רק טוב ונמשיך להיות קרובים לאפס פעם ראשונה שממש בא לי להיות אפס !!!
תרגישו טוב ביי ירון

מדד../images/Emo35.gif

לא ברור לי איך קובעים את המדד , לאחר איזו בדיקה ? ומי מוסמך לתת תשובה מישהו יכול להסביר לי ?

סיאמית

New member
המדד נקבע -

אחרי בדיקות סטייל BERA SEP VEP ומעקב של הנוירולוגים כדי לבדוק האם ישנם נזקים מהתקפים קודמים. כל נזק מעלה את ה"ציון" לתשואות הקהל... כמובן שהציון המועדף במקרה של טרפצת הוא "0"!!!

מדד עולה?

כנראה שהמדד שלי גבוה עקב הוותק במחלה, אני בהחלט מתכוונת לשול את הרופא המטפל שלי באיזה "גובה" אני נמצאת, נראה לי שלא בא לו לומר לי , הוא בכלל לא דוגל בשיטה של בדיקות חוזרות של ה M.R.I מכיוון שלדעתו כדי להבחין בהחמרה או במצב סטטי חייבים לעשות בדיקה זו באותו מכשיר ע"י אותו טכנאי וכן באותה פוזה בדיוק מירבי וחוץ מזה לדעתו הכי אמיתי מבחינת מצב זה מה הבן-אדם מרגיש ועם זה - מנסיוני, אני באמת מצדיקה אותו

אורית...2

New member
למה לי אין מדד???../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo123.gif

2000 שנה אני חולה ואין לי שום מדד... אף פעם אפילו לא הזכירו לי את המילה הזאת... מה אני צריכה לעשות להחליף רופא ???
לא ...אני את פרו´ שדה שלי לא מחליפה
כשאני אלך לבקר אותו, ולשאול אותו מה שלומו... אני אשאל אותו למה הוא לא עושה לי מדד
מה זה האפליות האלה, חולים עם מדד , בלי מדד ... זה מדד עם איפלציה ???

סיאמית

New member
כן....

אבל כמו חדש מהאריזה!
ה-6 הזה אומר: Intermittent or unilateral constant assistance (cane crutch, brace) required to walk about 100 meters with or without resting ... ובתרגום חופשי כשזה נוגע ל~א~: "הולך כ-100 מטר בעזרת 2 קביים, עם או בלי מנוחה באמצע... והוא באמת הולך כמעט כל יום כ-100 מטר לבריכה בלי מנוחה... ואחר כך - בחזרה לאוטו! לא מוותר!!! אני, לדוגמא. - "0" אבל הרבה פעמים אני מרגישה שהוא יותר חזק ונחוש ממני... אני חושבת שאני אוהבת אותו
...

RomiVais

New member
אני בטוחה בכך ../images/Emo23.gif

מרגישים את האהבה באוויר... וכל הכבוד לו על הנחישות... זה הכי הכי חשוב.

RomiVais

New member
מצחיקה את אורית... ../images/Emo13.gif

גם לאמא שלי אין מדד. אבל אין סיכוי שהיא תיסע, כך שנשאיר את הדברים ככה. לדעתי מה שהכי קובע זה ההרגשה של כל אחד. אני למשל יכולה להגיד לכם מה מצבה של אמא שלי לפי איך שהיא עובדת עם הידיים איך שהיא הולכת ו"כמות" הדברים שהיא עושה. ובימים הטובים שבהם יש לה כוח להרבה דברים... מי צריך יותר מזה?? תרגישו טוב

מיכל75

New member
ביום שלישי יש לי את הבדיקות../images/Emo123.gif

ואני רק חושבת על זה ואני חוטפת עצבים. מכירים את ליאורה מבלינסון? בטח גם היא תחטוף עצבים כשהיא תראה אותי,תמיד אני בוכה ומיללת.
באמת אני מקווה שאני אפס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RomiVais

New member
וכולנו מקווים איתך מיכלי! ../images/Emo24.gif

תנסי להיות רגועה... מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר ותעברי את הבדיקות בציון 0. חיבוק גדול

RomiVais

New member
היי ירוני, מה שלומך? ../images/Emo24.gif

לא כל כך אמרת אתה צריך לעבור את הבדיקות? מתי? כמובן שכולנו מקווים שגם אתה תהיה 0, כמו מיכל וכולם!!! זה מדהים כמה הכל יחסי בחיים כמה 0 יכול להיות נורא בדברים מסויימים וכמה מייחלים לו - באחרים... שיהיה לך סוף שבוע נפלא ורק בריאות ודברים טובים!!

Yaron5000

New member
לרומי ולכולם

אהלן ! לא, אני לא מתכוון לעבור את הבדיקה הזו פשוט שמעתי עליה לראשונה פה והבעתי את התיחסותי לעניין ה"אפס". קראתי את הקישור שנירי או סיאמית סיפקו ולא נראה לי שאני "אפס" עגול אם אכן היתי נבדק בפועל (אולי 1.5). יום כיף לכולם ! ביי ירון

RomiVais

New member
העיקר שתרגיש "0"...

הרי לא הציון יעשה אותך מאושר אלא ההרגשה הפיזית והכללית, נכון?? רק בריאות!!

Yaron5000

New member
בעצם דיי קשה לקטלג את עצמי

אולי יותר... לא יודע ביי ירון

למעלה