למה התמונה יצאה כהה כל כך?

למה התמונה יצאה כהה כל כך?

נכנס וביקש תמונה לפספורט הושבתיו על כסא וצילמתיו בהתאם לאחר כדקה פלטה המכונה את תמונתו שצילמתי ומסרתיה לו עברה עוד כדקה ואני רואה שהוא מתמהמה מלשלם לי ומתבונן בחוסר אמון בצילום המצולם הלז, מהפכה לימין ולשמאל וחוקר את עצמו בעין שופטת ועל פניו עולה ומתפשטת הבעה של חוסר שביעות רצון בעליל. לא ארך הזמן והתלונה סוכמה והובעה מילולית "למה התמונה יצאה כהה כל כך?" לא התאפקתי והתחלתי לצחוק "אבל אתה כושי וצבע עורך שחור" אני אומר לו תוך שאני נשנק ומלעלע את המילים באיטיות שלא כהרגלי

אז מה אם הוא כושי???../images/Emo13.gif

צלם טוב יודע לספק את רצונו של הלקוח. יאללה שיחליף צלם!

אורלי_ל

New member
יש לי קושיה (כושיה? ../images/Emo12.gif ) לפסח

האם זה הכושי הפרטי של אליה? אם כן עליך להשיב את האבדה לבעליה, כמדומתני.

maysabel

New member
רגע רגע

זה הקושי הפרטי שלה? התגלם לי במציאות והוא נראה רחמן צעיר מאד.......... מה?זה של אליה?
-אליה!אחד בפה ואחד בלב אה? חח לדוד יש כמה כוסיות בפסח(ככה אמר לפני כמה ימים) והתגלה כצלם אלוהי מאד כל הפורום מתעלק על הודעות האחרים התגלינו כעלוקות מוארות מאד אך ההודעות לא חופשיות עדיין מהן הנה נפתח הזרם אצלי כעצת המנהל אלך לי להתרגע איפה שהייתי רק שלא ישא את שמי לשווא שוב בכותרות ההודעות המתעלקות שלו מזל שאני צריכה למהר אחרת הייתי ממשיכה בזרם המחריד הזה בלי סוף יש לי שאלה: אורלי- מה הייתה השאלה שלך? בלההההההההההה הלכתי...........................(עם הזנב בין הרגלים ..........הקושי של אליה משאירה כאן :))

חוסר אחריות מוחלט

לאבד כזה כושי חמוד בפעם השניה ועוד לבוא ולהגיד לי להחזיר אותו הוא נשאר אצלי...נקודה. כבר בניתי לו שובך בחצרי והוא יפרוש כנף כשיחוש נכון לכך

maysabel

New member
ברח מהמטאטא.. כמונו :))

ומה עם השאלה שלי אלייך למעלה? מבקשת התייחסות..לא שאני כועסת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמו שאמרת סימני קריאה הם בחינם אז למה לא? :))

אורלי_ל

New member
בחול המועד כלום לא בחינם.

אפילו לא סימני קריאה. בפעם הבאה שתנסי להשתמש יופיע לך "אנא הקש מספר כרטיס אשראי"
השאלה שלך? מה היתה השאלה שלך???

maysabel

New member
תגידי לי

לפי השימוש שלך בסימני האלה-יש לי שאלה..כמה שילמת על ל אחד מהם? כי מה שביקשו ממני הייתי צריכה לשלם בכסף לא חמץ-אבל אצלי הכסף לא מספיק להחמיץ גם בימי שלא דה פסח: הוא נעלם מהארנק תמיד לאחר 2 דקות! כסף=פסך(משהו כמו פסח לליקוי למידה..מי חש בהבדל בכלל?)- עוד שאלה-אי אפשר לעשות קומבינות?יש לך קשרים עם תפוזינה כדי לתת לי הנחה? כי אין לי ויזה..גם לא ויוה..גם לא זיוה יש לנו כאן רק זינה אבל היא נעלמה מהעין לאחרונה ולעניין שלנו: השאלה שלי הייתה- ואני מעתיקה ממש מההודעה שלעיל : "יש לי שאלה: אורלי- מה הייתה השאלה שלך?" עוד שאלה- המנהל משתתף ברווחים של ההנלה הבכירה של תפוז? שאלה אחרונה : מה שלומך? :))- אני זוכרת משהו שהצעתי לך בזמנו..זה תלוי באויר.............. אחרי חישוב סימני הפיסוק שלי- שירשמו אונ-דה-האוס וישלחו את החשבון לחנות מסגור תמונות בת"א!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אורלי_ל

New member
תשמעי... בעניין הקומבינות

איך רפי גינת אומר - "אל תתפתו לעסקאות בשטח", ואת הקומבינטורים הוא רודף, ולא עם המטאטא של אליה... אז אני מפחדת. צר לי עד מאד אבל על סימני הקריאה שהשתמשת בהם בפזרנות תיאלצי לשלם מחיר מלא. אני תיכף שולחת לך חשבונית. ההצעה אכן באוויר ואני מתכוונת לממש אותה, שיהיה לך ברור
עוד נממש! ואני פונה למנהל בקריאה נרגשת - אנשים פה לא יודעים לשאול! ועוד בפסח! אולי תעביר קורס מזורז במחיר מוזל? (רק למאיזה במחיר מלא)

אנחנו לא ברחנו מהמטאטא

אנחנו נסוגנו בתבונה! וכשדיברה על הכושי שמעתי בצלילי קולה ערגה, כך שלא מסתדר לי שהפעילה עליו את תרגיל המטאטא...הוא ברח לבד.

למעלה