למה התפכחתם רק ב07/10?

דגלמנגל

Well-known member
שוב הטיפשות הזאת. אמין אל חוסייני היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של הימין והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.
ה"טמבלים של הימין" עושים שימוש בכל גורם - מופרך ככל שיהיה - כדי להסיט את השיח, מהרעיון המרכזי,
של דיון ב"ראש האשם", אל כל כיוון אחר, שלתוכו יוצקים "חשיבות" מומצאת, כיד הדמיון.

נערך לאחרונה ב:

Cranio

Well-known member
ה"טמבלים של הימין" עושים שימוש בכל גורם - מופרך ככל שיהיה - כדי להסית את השיח, מהרעיון המרכזי,
של דיון ב"ראש האשם", אל כל כיוון אחר, שלתוכו יוצקים "חשיבות" מומצאת, כיד הדמיון.
*להסיט

ואתה צודק.
מדובר בשופרות רעל שגורמים נזק למדינה.

DANIAVNI

Well-known member
ה"טמבלים של הימין" עושים שימוש בכל גורם - מופרך ככל שיהיה - כדי להסיט את השיח, מהרעיון המרכזי,
משום מה אתם חושבים שכל אדם הוא עיסקת חבילה.
זאת אומרת, אם אני מפרסם חומר על המופתי, חזקה עליי שאני גם ביביסט כמו מוטי.
אז זה ממש לא נכון, צר לי לאכזב אותך .
אני מנתח דברים אובייקטיבית.
לפעמים אני עם השמאל לפעמים עם הימין .
למשל, אני נגד החזרת חטופים אבל גם נגד נתניהו .
כך גם בעניין זה
מה הקשר בכלל ???
זה שאני מדבר על המופתי אומר שאני בעד נתניהו??????
איזו מין טיפשות זו ??

evglev1

Well-known member
מנהל
כך גם בעניין זה
מה הקשר בכלל ???
איזו מין טיפשות זו ??
כן נתקלתי בזה, כשהתמיכה שלי בהקמת ממשלת בנט-לפיד כדי למנוע בחירות חמישיות גרמה לימנים לתייג אותי כשמלאני ומבחינת שחר עצם זה שאני תומך בתחבורה ציבורית בשבת כבר הופך אותי לשמאל עוד לפני שבנט הצטרף ל"ממשלת שמאל".

דגלמנגל

Well-known member
כך גם בעניין זה
מה הקשר בכלל ???
איזו מין טיפשות זו ??
הטיפשות היא שהימין פתאום מצא דמות היסטורית להיתלות בה, לצרכי הסבריו המעמיקים.
אתה הבאת את הערך בוויקיפדיה על הדמות ואני הבעתי את דעתי על הקשר, בינה לבין הימין הביביסטי.
מה כל כך מסובך להבין?

evglev1

Well-known member
מנהל
הטיפשות היא שהימין פתאום מצא דמות היסטורית להיתלות בה, לצרכי הסבריו המעמיקים.
אתה הבאת את הערך בוויקיפדיה על הדמות ואני הבעתי את דעתי על הקשר, בינה לבין הימין הביביסטי.
מה כל כך מסובך להבין?
מה הבעיה? המופתי מייצג את הפלסטיניות בהתגלמותה, דווקא השמאל חי בסרט שה"פלסטינים" השתנו מאז המופתי, וההבדל בין ערפאת ואבו מאזן למופתי הוא אידיאולוגי ולא טקטי. נכון שהגמל לא רואה את הדבשת שלו והליכוד גם לא ראה שגם ההבדל בין נאצר לסאדאת הוא טקטי וגם הישראלים וגם וועדת נובל חיו בסרט שסאדאת הוא דמות שוחרת שלום בעוד סאדאת אחרי לתוכנית השלבים לא פחות מערפאת. אבל עדיין השמאל יותר מתעקש להאמין שהערבים השתנו מאז המופתי, ולא מהבחינה שהם נהיו חכמים וערמומיים יותר, שזה נכון, אלא שהשמאל חי בסרט שהערבים באמת התגמשו והתמתנו מאז המופתי.

מה הבעיה? המופתי מייצג את הפלסטיניות בהתגלמותה, דווקא השמאל חי בסרט שה"פלסטינים" השתנו מאז המופתי, וההבדל בין ערפאת ואבו מאזן למופתי הוא אידיאולוגי ולא טקטי. נכון שהגמל לא רואה את הדבשת שלו והליכוד גם לא ראה שגם ההבדל בין נאצר לסאדאת הוא טקטי וגם הישראלים וגם וועדת נובל חיו בסרט שסאדאת הוא דמות שוחרת שלום בעוד סאדאת אחרי לתוכנית השלבים לא פחות מערפאת. אבל עדיין השמאל יותר מתעקש להאמין שהערבים השתנו מאז המופתי, ולא מהבחינה שהם נהיו חכמים וערמומיים יותר, שזה נכון, אלא שהשמאל חי בסרט שהערבים באמת התגמשו והתמתנו מאז המופתי.
הערבים לא שונים מאיתנו בעיניין הגמישות,

אם אנחנו התגשמנו גם הם,אם אנחנו לא גם הם לא.

דגלמנגל

Well-known member
זה לא רק השמאל, לצערנו. זה גם הימין היושב בשלטון ואני לא כולל בזה את הקשקשן בנגביר וידידו ה"כלכלן בשם אלוהים".
המזוודות המפורסמות מעידות על כך, שהתפיסה הרעיונית היתה, שהערבים היום, מעדיפים חיים טובים על פני מלחמה.
יוצא, שהשמאל, אולי חי בסרט, אבל הימין עושה את ההפקה.

נערך לאחרונה ב:

DANIAVNI

Well-known member
שוב הטיפשות הזאת. אמין אל חוסייני היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של הימין והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.
גם אדולף היטלר היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של מדינת ישראל והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.

ישנה תיאוריה שמבדילה בין הנאצים לגרמנים
אתה עושה אותו הדבר .

Cranio

Well-known member
גם אדולף היטלר היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של מדינת ישראל והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.

ישנה תיאוריה שמבדילה בין הנאצים לגרמנים
אתה עושה אותו הדבר .
זו לא תיאוריה זו עובדה - לא כל הגרמנים הם נאצים .
הוא מפריד ובצדק
ואתה עושה הכללה לא מוצדקת.

evglev1

Well-known member
מנהל
זו לא תיאוריה זו עובדה - לא כל הגרמנים הם נאצים .
הוא מפריד ובצדק
ואתה עושה הכללה לא מוצדקת.
איזו הכללה לא מוצדקת בשנה שעברה חוץ ממנסור עבאס לא היה אף ערבי שמגדיר את עצמו בפלסטיני לא בעזה, לא באיו"ש ולא בקו הירוק שגינה את הטבח. וזה בלי להזכיר שהם כבר עשרות שנים קוראים לרוצחי תינוקות "חיילים שלנו".

evglev1

Well-known member
מנהל
איך להישכח אם הוא אחראי לפרעות תרפ"א, פרעות תרפ"ט והמרד הערבי ב-1937. לשכוח אותו זה לשכוח את הפרעות שהיו גם ההיסטוריה של הקמת המדינה וגם ההיסטוריה של העם היהודי. בעיקר בפרעות תרפ"ט בהם הוא טבח ביהודים אנטי ציונים מהישוב הישן בחברון.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש כאלה שגם היום נשארו הזויים ומדברים על שלום ודו קיום עם הרוצחים האלה.

למעלה