אף אחד כאן בפורום לא התפכח,זה השטויות של מוטי,![]()
אמין אל-חוסייני – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
שוב הטיפשות הזאת. אמין אל חוסייני היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של הימין והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.![]()
אמין אל-חוסייני – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
ה"טמבלים של הימין" עושים שימוש בכל גורם - מופרך ככל שיהיה - כדי להסיט את השיח, מהרעיון המרכזי,שוב הטיפשות הזאת. אמין אל חוסייני היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של הימין והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.
*להסיטה"טמבלים של הימין" עושים שימוש בכל גורם - מופרך ככל שיהיה - כדי להסית את השיח, מהרעיון המרכזי,
של דיון ב"ראש האשם", אל כל כיוון אחר, שלתוכו יוצקים "חשיבות" מומצאת, כיד הדמיון.
תיקנתי.*להסיט
ואתה צודק.
מדובר בשופרות רעל שגורמים נזק למדינה.
משום מה אתם חושבים שכל אדם הוא עיסקת חבילה.ה"טמבלים של הימין" עושים שימוש בכל גורם - מופרך ככל שיהיה - כדי להסיט את השיח, מהרעיון המרכזי,
של דיון ב"ראש האשם", אל כל כיוון אחר, שלתוכו יוצקים "חשיבות" מומצאת, כיד הדמיון.
כן נתקלתי בזה, כשהתמיכה שלי בהקמת ממשלת בנט-לפיד כדי למנוע בחירות חמישיות גרמה לימנים לתייג אותי כשמלאני ומבחינת שחר עצם זה שאני תומך בתחבורה ציבורית בשבת כבר הופך אותי לשמאל עוד לפני שבנט הצטרף ל"ממשלת שמאל".משום מה אתם חושבים שכל אדם הוא עיסקת חבילה.
זאת אומרת, אם אני מפרסם חומר על המופתי, חזקה עליי שאני גם ביביסט כמו מוטי.
אז זה ממש לא נכון, צר לי לאכזב אותך .
אני מנתח דברים אובייקטיבית.
לפעמים אני עם השמאל לפעמים עם הימין .
למשל, אני נגד החזרת חטופים אבל גם נגד נתניהו .
כך גם בעניין זה
מה הקשר בכלל ???
זה שאני מדבר על המופתי אומר שאני בעד נתניהו??????
איזו מין טיפשות זו ??
הטיפשות היא שהימין פתאום מצא דמות היסטורית להיתלות בה, לצרכי הסבריו המעמיקים.משום מה אתם חושבים שכל אדם הוא עיסקת חבילה.
זאת אומרת, אם אני מפרסם חומר על המופתי, חזקה עליי שאני גם ביביסט כמו מוטי.
אז זה ממש לא נכון, צר לי לאכזב אותך .
אני מנתח דברים אובייקטיבית.
לפעמים אני עם השמאל לפעמים עם הימין .
למשל, אני נגד החזרת חטופים אבל גם נגד נתניהו .
כך גם בעניין זה
מה הקשר בכלל ???
זה שאני מדבר על המופתי אומר שאני בעד נתניהו??????
איזו מין טיפשות זו ??
מה הבעיה? המופתי מייצג את הפלסטיניות בהתגלמותה, דווקא השמאל חי בסרט שה"פלסטינים" השתנו מאז המופתי, וההבדל בין ערפאת ואבו מאזן למופתי הוא אידיאולוגי ולא טקטי. נכון שהגמל לא רואה את הדבשת שלו והליכוד גם לא ראה שגם ההבדל בין נאצר לסאדאת הוא טקטי וגם הישראלים וגם וועדת נובל חיו בסרט שסאדאת הוא דמות שוחרת שלום בעוד סאדאת אחרי לתוכנית השלבים לא פחות מערפאת. אבל עדיין השמאל יותר מתעקש להאמין שהערבים השתנו מאז המופתי, ולא מהבחינה שהם נהיו חכמים וערמומיים יותר, שזה נכון, אלא שהשמאל חי בסרט שהערבים באמת התגמשו והתמתנו מאז המופתי.הטיפשות היא שהימין פתאום מצא דמות היסטורית להיתלות בה, לצרכי הסבריו המעמיקים.
אתה הבאת את הערך בוויקיפדיה על הדמות ואני הבעתי את דעתי על הקשר, בינה לבין הימין הביביסטי.
מה כל כך מסובך להבין?
הערבים לא שונים מאיתנו בעיניין הגמישות,מה הבעיה? המופתי מייצג את הפלסטיניות בהתגלמותה, דווקא השמאל חי בסרט שה"פלסטינים" השתנו מאז המופתי, וההבדל בין ערפאת ואבו מאזן למופתי הוא אידיאולוגי ולא טקטי. נכון שהגמל לא רואה את הדבשת שלו והליכוד גם לא ראה שגם ההבדל בין נאצר לסאדאת הוא טקטי וגם הישראלים וגם וועדת נובל חיו בסרט שסאדאת הוא דמות שוחרת שלום בעוד סאדאת אחרי לתוכנית השלבים לא פחות מערפאת. אבל עדיין השמאל יותר מתעקש להאמין שהערבים השתנו מאז המופתי, ולא מהבחינה שהם נהיו חכמים וערמומיים יותר, שזה נכון, אלא שהשמאל חי בסרט שהערבים באמת התגמשו והתמתנו מאז המופתי.
זה לא רק השמאל, לצערנו. זה גם הימין היושב בשלטון ואני לא כולל בזה את הקשקשן בנגביר וידידו ה"כלכלן בשם אלוהים".מה הבעיה? המופתי מייצג את הפלסטיניות בהתגלמותה, דווקא השמאל חי בסרט שה"פלסטינים" השתנו מאז המופתי, וההבדל בין ערפאת ואבו מאזן למופתי הוא אידיאולוגי ולא טקטי. נכון שהגמל לא רואה את הדבשת שלו והליכוד גם לא ראה שגם ההבדל בין נאצר לסאדאת הוא טקטי וגם הישראלים וגם וועדת נובל חיו בסרט שסאדאת הוא דמות שוחרת שלום בעוד סאדאת אחרי לתוכנית השלבים לא פחות מערפאת. אבל עדיין השמאל יותר מתעקש להאמין שהערבים השתנו מאז המופתי, ולא מהבחינה שהם נהיו חכמים וערמומיים יותר, שזה נכון, אלא שהשמאל חי בסרט שהערבים באמת התגמשו והתמתנו מאז המופתי.
הוא מנהיג היסטורי של הפלשתינים.שוב הטיפשות הזאת. אמין אל חוסייני היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של הימין והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.
גם אדולף היטלר היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של מדינת ישראל והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.שוב הטיפשות הזאת. אמין אל חוסייני היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של הימין והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.
זו לא תיאוריה זו עובדה - לא כל הגרמנים הם נאצים .גם אדולף היטלר היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של מדינת ישראל והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.
ישנה תיאוריה שמבדילה בין הנאצים לגרמנים
אתה עושה אותו הדבר .
איזו הכללה לא מוצדקת בשנה שעברה חוץ ממנסור עבאס לא היה אף ערבי שמגדיר את עצמו בפלסטיני לא בעזה, לא באיו"ש ולא בקו הירוק שגינה את הטבח. וזה בלי להזכיר שהם כבר עשרות שנים קוראים לרוצחי תינוקות "חיילים שלנו".זו לא תיאוריה זו עובדה - לא כל הגרמנים הם נאצים .
הוא מפריד ובצדק
ואתה עושה הכללה לא מוצדקת.
איך להישכח אם הוא אחראי לפרעות תרפ"א, פרעות תרפ"ט והמרד הערבי ב-1937. לשכוח אותו זה לשכוח את הפרעות שהיו גם ההיסטוריה של הקמת המדינה וגם ההיסטוריה של העם היהודי. בעיקר בפרעות תרפ"ט בהם הוא טבח ביהודים אנטי ציונים מהישוב הישן בחברון.שוב הטיפשות הזאת. אמין אל חוסייני היה צורר ישראל ויהודים וכישלון היסטורי גמור שדינו היה להשכח. אבל הגיעו הטמבלים של הימין והחלו להאדיר אותו ולהנציח את זכרו.
החרדים בכלל רוצים לוותר ולחיות תחת חסותם...יש כאלה שגם היום נשארו הזויים ומדברים על שלום ודו קיום עם הרוצחים האלה.
אחוז קטן מאוד מהם. אלא אם כן בשבילך הם כולם אותו הדבר.החרדים בכלל רוצים לוותר ולחיות תחת חסותם...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.