אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר !
הפריגטה הרייט New member היום ב- 10:40 #1 אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר !
מ ש ה 53 Well-known member מנהל היום ב- 11:59 #3 נכתב ע"י הפריגטה הרייט: אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר ! לחץ כדי להרחיב... מה הבעיה לפרמט??
נכתב ע"י הפריגטה הרייט: אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר ! לחץ כדי להרחיב... מה הבעיה לפרמט??
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 12:05 #4 נכתב ע"י הפריגטה הרייט: אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר ! לחץ כדי להרחיב... יש סיכוי יותר טוב שצוקרברג הגיע לכאן בחללית, מאשר שאורי ילקח מכאן בחללית.
נכתב ע"י הפריגטה הרייט: אני בטוח שהיא יותר מורכבת ומסובכת מהחללית שחטפה את אורי גלר ! לחץ כדי להרחיב... יש סיכוי יותר טוב שצוקרברג הגיע לכאן בחללית, מאשר שאורי ילקח מכאן בחללית.
רוב הזמן נח Well-known member היום ב- 10:48 #2 כל מערכת חדשה היא יותר כבדה מהקודמת. XP היה ניכנס ב- CD אחד של 700 מגה. ובמחשב היה מספיק לו מחיצה של 10 GB שלוקח 10 דקות לפרמט ועוד 10 דקות להתקין מחדש.
כל מערכת חדשה היא יותר כבדה מהקודמת. XP היה ניכנס ב- CD אחד של 700 מגה. ובמחשב היה מספיק לו מחיצה של 10 GB שלוקח 10 דקות לפרמט ועוד 10 דקות להתקין מחדש.