למה זה חוקי למכור תמונות עירום וזנות לא חוקי?

בגלל הדתיים.

אין הסבר הגיוני אחר.

Harrington

Well-known member
מנהל

בגלל הדתיים.

אין הסבר הגיוני אחר.
יש משהו שלא תאשים בו את הדתיים?

Harrington

Well-known member
מנהל
כמה ישראלים הואשמו עד היום בצריכת זנות ?
לדעתי קרוב לאפס
ואם יום אחד יאשימו מישהו בעבירה הזאת
זה כנראה כי חיפשו אותו בנושא אחר ולא הצליחו למצוא.
מאחר ואני מתנגד להרשעת אנשים בצריכת זנות וחושב שכל החוק הזה מפגר לחלוטין ורק מעיד על כשלון המערכת לטפל בבעיה האמיתית, אין לי שום בעיה עם זה שאנשים לא הואשמו בעבירה זו. אולם אם זכרוני אינו מטעני, מדובר בעבירה שלכתחילה הטיפול בה מנהלי ולא פלילי, כך שאי-האשמת ישראלים בעבירה זו לא בהכרח מלמדת שלא נתפסו כאלה.

כך או אחרת, לא הבנתי מה הקשר בין הדבריך לדברי עליהם התיימרת להגיב.

Harrington

Well-known member
מנהל
אם היו מתעסקים בעיניינים שלהם,

אבל הם מתערבים בעיניינים של אחרים דך המדינה.
בינתיים, כאן בפורום לפחות, זה אתה שמתעקש להיכנס אליהם הביתה. איש מאלו שמזוהים (בצדק או שלא) עם העולם הדתי לא פנה אליך ולא התערב בנעשה אצלך. בכל מקרה גם אם מתקיים אצלך צורך פבלובי לדחוף את הדתיים לכל דיון (ונברך על כך שלשם שינוי עוד לא משכת את ביבי פנימה והצלחת להנפיק 2 פוסטים שלמים ברצף בלי להזכירו), מה לעשות, בעולם המציאות זה לא הופך אותם למעורבים או אשמים בכל דבר. רוצה לדבר על זנות? לך על זה בכיף. אבל, ככל שתוכל מבחינת רמה שכלית ודיונית, נסה לעשות את זה עניינית, לגופו של עניין או גופן של הזונות, בלי להזדקק לאחרים.

אם לא תצליח, אין מה לעשות. לא אשמתך כנראה, אבל זה הופך את הדיון שאתה מבקש לפתוח לכזה שייפתח בדרך שלא יתייחס לנושא עליו אתה מבקש לדבר. רצונך כבודך כמובן :). אני רק ממליץ ומעדיף דיונים ענייניים.

עיין בפוסט הפותח של השרשור. קרא אותו. קרא אותו שוב. קרא אותו בשלישית. ענה לעצמך.
לא יודע מה אתה רוצה.

זנות לא חוקית בגלל הדתיים - אם הם לא רוצים זנות שלא ישתמשו להם הם עוזרים

לפמיניסטיות להעביר את החוק הזה?

Harrington

Well-known member
מנהל
לא יודע מה אתה רוצה.
ברור.
זנות לא חוקית בגלל הדתיים - אם הם לא רוצים זנות שלא ישתמשו להם הם עוזרים

לפמיניסטיות להעביר את החוק הזה?
כשתתייחס לדברי בעניין למעלה (עליהם אתה עושה את עצמך מגיב ואליהם אתה עושה את עצמך מתייחס), אשמח להתייחס לדבריך. כרגיל, אני לא בקטע של מסלול תיקונים שאתה אוהב לעשות בדברים האלה, קודם לתקוף ולהשמיץ וכשמגיבים לך שזה לא לעניין ולא רלוונטי לשום דבר, להתנסח אחרת. תלמד להתנסח נורמלי מהתחלה ונוכל לקיים דיונים ענייניים בכיף. עדכן אותי כשתגיע לכך.

ברור.

כשתתייחס לדברי בעניין למעלה (עליהם אתה עושה את עצמך מגיב ואליהם אתה עושה את עצמך מתייחס), אשמח להתייחס לדבריך. כרגיל, אני לא בקטע של מסלול תיקונים שאתה אוהב לעשות בדברים האלה, קודם לתקוף ולהשמיץ וכשמגיבים לך שזה לא לעניין ולא רלוונטי לשום דבר, להתנסח אחרת. תלמד להתנסח נורמלי מהתחלה ונוכל לקיים דיונים ענייניים בכיף. עדכן אותי כשתגיע לכך.
בחיי שאין לי מושג מה אתה רוצה.

certified.woke

Well-known member

בגלל הדתיים.

אין הסבר הגיוני אחר.
שתיית שתן ראשון???
ברפואה עממית, במקומות בהם אין גישה לטפול רפואי מקצועי או לתרופות, משתמשים לפעמים בתחבושת רווית-שתן לחטוי פצע פתוח ומניעת זהום.
אבל שתיה?
אפשר שזה נרמז ב- "שתה מים מבורך ונזלים, מתוך בארך" (משלי ה טו)?

נערך לאחרונה ב:
שתיית שתן ראשון???
ברפואה עממית, במקומות בהם אין גישה לטפול רפואי מקצועי או לתרופות, משתמשים לפעמים בתחבושת רווית-שתן לחטוי פצע פתוח ומניעת זהום.
אבל שתיה?
אפשר שזה פרוש מקורי ל- "שתה מים מבורך ונזלים, מתוך בארך" (משלי ה טו)?
היא משקרת לעצמה עם השתן,

כמו עם הסקס.

כי זה מועיל לה חברתית/כלכלית.

רק בהיגיון נטו,אם הגוף הפריש את זה - סימן שהוא לא צריך את זה.

רוב הזמן נח

Well-known member
למה אף אחד לא הגיש בגץ עדיין? זה הרי מגוחך שיש מוצר שחוקי למכור, אבל מי שקונה אותו עובר על החוק. וככה זה היום בישראל עם הזנות.

למה אף אחד לא הגיש בגץ עדיין? זה הרי מגוחך שיש מוצר שחוקי למכור, אבל מי שקונה אותו עובר על החוק. וככה זה היום בישראל עם הזנות.
הטענה שלזונות אין ברירה והן חייבות את הכסף.

כמו לא לשים אדם שגנב כיכר לחם בכלא.

מידתיות.

רוב הזמן נח

Well-known member
הטענה שלזונות אין ברירה והן חייבות את הכסף.

כמו לא לשים אדם שגנב כיכר לחם בכלא.

מידתיות.
אתה לא מבין כמה זה מגוחך?

אם אתה מאפשר למישהו למכור מוצר אבל מונע מאנשים לקנות אותו, כי אז הם יהיו עבריינים, אתה לא עוזר לו בכלל.

אתה לא מבין כמה זה מגוחך?

אם אתה מאפשר למישהו למכור מוצר אבל מונע מאנשים לקנות אותו, כי אז הם יהיו עבריינים, אתה לא עוזר לו בכלל.
נועד להקשות על הגברים אבל גם על הזונות(למצוא לקוחות).

מסלילים אנשים לזנות עדינה יותר - פורנוגרפיה.

זנות מרחוק.

למעלה