למה זה חשוב ללדת בבית

אשכר ש

New member
עם כל הכבוד זו אינה הוכחה.

הנה הוכחה אמיתית לכך שלידה בבית עם מיילדת מוסמכת, בטוחה לפחות כמו לידה בבי"ח, ויש בה הרבה פחות התערבויות. לצערנו הרב, טרגדיות קורות גם בבי"ח. האם גם שם מסוכן ללדת? אם ברצונך לערוך דיון עינייני בנושא, אנא קרא את המחקר ונענה בשמחה על כל סוגיה שעולה.

mise

New member
אני לא צריכה לנבור הרבה ברשת

כדי להביא קישורים לזה שחסידי חב"ד עובדי עבודה זרה וכו'. אתה ודאי מכיר את הטיעונים. על אותו משקל - הקישור שאתה הבאת. מנותק מכל וכל.

טלימה

New member
בכתבה המצורפת מצויין בפירוש כי:

מדובר "בלידה שלא תוכננה להתרחש בבית". ההתלות המכוערת בכאבם של אנשים אחרים (במקום להביא מחקרים מבוססים ורחבי-היקף, כמו שעושים כאן בדרך-כלל) היא מכוערת ומעציבה.

סטיוויה

New member
אני חושבת שהפורום הזה נועד

לתת מענה לנשים ששוקלות ללדת בבית או שכבר החליטו ללדת בבית. הפורום הזה הוא לא במה לוויכוחים אם כדאי/לא כדאי ללדת בבית.ובוודאי שלא במה להפחדות מדוע לידת בית היא מסוכנת. וויכוחים כאילו מקומם יפה בפורומים כלליים יותר שעוסקים בהריון ולידה.אז בהצלחה, כל טוב ולידות טובות לכולנו.

debby12

New member
מנהל
סאם היקר

דעתך מוערכת ומקובלת, ועל כן אני ממליצה לך‎‏ בחום כי בשעה שיתקפו אותך צירי לידה תבחר בבית חולים לשביעות רצונך. בברכת לידה טובה ומעצימה, דבי

כרמית מ.

New member
אז אתה טועה.

אם השאלה שלך רצינית, ולא סתם מתלהמת - הואל וקרא את מאמרי הפורום, ונדמה לי שתקבל תשובה. אם ישארו לך שאלות נוספות - נשמח לענות.

debby12

New member
מנהל
הוא אפילו לא נשאר לקרוא את התשובות

חבל כל כך -- רציתי לשאול אותו כיצד מרגישות האורגזמות ההריוניות שלו

valeta

New member
לא יולדת בבית כידוע לכן, אבל אני

פשוט מתה עליכן...

עיגולית

New member
בנות, גם אני לא הייתי נשארת לקרוא

את התשובות... למה אתן נשמעות כל כך מתגוננות? ממקום של מגננה אי אפשר לנהל דיאלוג, דווקא למישהו שחושב אחרת ממני צריך אולי לגשת ממקום טיפה יותר אמפטי ולא מתנצח???!! אין פה צודק וטועה, יש רצון לנהל דיאלוג, או לא.

כרמית מ.

New member
עם כזאת קבלת פנים - בטח שהוא ברח

תראי, הוא לא חווה לידה, אבל זה לא אומר שלא יכולה להיות לו דיעה על לידות בית - גם בלי לדעת איך זה מרגיש. חלק מהתומכים הגדולים ביותר בלידות בית, לא ילדו מעולם, וגם לא יעשו את זה. אני כן חושבת שיש מקום גם לשאלות של גברים, וגם לשאלות של אנשים לא-משוכנעים - כל עוד זה נעשה בצורה מכובדת - וכאן אני חושבת שזה עונה להגדרה.

אשכר ש

New member
אני מסכימה איתך מאוד

ולכן כמגיבה ראשונה אליו, קישרתי לו מחקר שמוכיח שלידת בית בטוחה ולא מסוכנת כפי שטען. ביקשתי שיעיין במחקר ואז, אם ירצה, נערוך דיון בנושא. חשוב לי לדעת, האם לטעמך הייתי תקיפה?

טלימה

New member
../images/Emo39.gif

אולי טעיתי (קשה לקרוא טון וכו' ברשת) אבל אני עדיין רואה בדברים פרובוקציה ולא שאלה תמימה של מי שמעוניין לקבל הסברים רציניים. ובעיני להשתמש בכאבה של משפחה כלשהי כדי להיכנס לכאן ולנסות להטיח אמירה פרובוקטיבית.... זה.... כמו שאמרתי - מכוער. אפשר לשאול שאלה עניינית גם בלי זה.

debby12

New member
מנהל
יכול להיות - אלא שמה שהוא כתב לא

נראה לי בדיוק כמו דיאלוג רציני, ולכן קשה היה לי לכתוב תשובה רצינית. בנוסף, אני באמת לא חושבת ש*חשוב* ללדת בבית כמו שהוא שאל בכותרת. זה לא חשוב או לא חשוב. זו אופציה.

למעלה