למה זה טוב דרכון פורטוגלי? האם צריכים אחד לתבוע את מדינת

מצב
הנושא נעול.

פורטוגל עבור הגירוש לפני 600 שנים?

JasonSmith80

New member
אתה מגיש בקשה

פורטוגל עבור הגירוש לפני 600 שנים?
אתה מגיש בקשה
גם אם אתה מאוד רוצה, אתה לא יכול לתבוע מדינה על משהו שלא קרה לך באופן ישיר ועוד קרה לפני כמה מאוד שנים.
&nbsp
למה האזרחות הפורטוגלית טובה? זה כבר נתון לשיכול דעתך.
לדעתי מספיק חופש התנועה במדינות האיחוד כדי להצדיק את זה.

לא הייתי מבזבז את זמני על פורטוגל או האיחוד האירופי.

אתה מגיש בקשה
גם אם אתה מאוד רוצה, אתה לא יכול לתבוע מדינה על משהו שלא קרה לך באופן ישיר ועוד קרה לפני כמה מאוד שנים.
&nbsp
למה האזרחות הפורטוגלית טובה? זה כבר נתון לשיכול דעתך.
לדעתי מספיק חופש התנועה במדינות האיחוד כדי להצדיק את זה.
מספיק לי דרכון אמריקאי. אי אפשר לתבוע את פורטוגל על הרכוש היהודי הנטוש?
יש עדיין כמה בתים שנשארו. אני מכיר מישהו שמשפחתו נאלצו לעזוב את פורטוגל לכיוון הונגריה. הטורקים ששלטו אז בהונגריה קיבלו את הפליטים מספרד ופורטוגל.
יש יהודים עם השם רפפורט שבאו במקור מפורטוגל.

למה לתבוע? מה תקבל בדיוק כשתצטרך להתחלק עם עוד מליון בני

מספיק לי דרכון אמריקאי. אי אפשר לתבוע את פורטוגל על הרכוש היהודי הנטוש?
יש עדיין כמה בתים שנשארו. אני מכיר מישהו שמשפחתו נאלצו לעזוב את פורטוגל לכיוון הונגריה. הטורקים ששלטו אז בהונגריה קיבלו את הפליטים מספרד ופורטוגל.
יש יהודים עם השם רפפורט שבאו במקור מפורטוגל.
בני משפחה וגם ככה הנדלן זול יחסית שם. עדיף לך דרכון מאשר עוד כמה שקלים. בכלל אם תתבע אותם זה גם יעלה לך, ותדפוק את חבריך וקרוביך שמבקשים דרכון. כי הרי הם יבטלו את מתן הדרכונים ברגע שיתבעו אותם. הרצחת וגם ירשת? בוא לא נהייה ישראלים טיפוסיים שמנסים לעשות קופה על כל מה שזז.

בכלל איך תוכל להוכיח 500 שנה אחורה שהיה למשפחה שלך רכוש שם

בני משפחה וגם ככה הנדלן זול יחסית שם. עדיף לך דרכון מאשר עוד כמה שקלים. בכלל אם תתבע אותם זה גם יעלה לך, ותדפוק את חבריך וקרוביך שמבקשים דרכון. כי הרי הם יבטלו את מתן הדרכונים ברגע שיתבעו אותם. הרצחת וגם ירשת? בוא לא נהייה ישראלים טיפוסיים שמנסים לעשות קופה על כל מה שזז.
אם הוא בכלל קיים אחרי כל כך הרבה שנים.

JasonSmith80

New member
בכל מקרה יש מצב שבקרוב

אם הוא בכלל קיים אחרי כל כך הרבה שנים.
בכל מקרה יש מצב שבקרוב
ממשלת פורטוגל תחליט לשנות את החוק ולהפסיק לאזרח אנשים נוספים. לפי הרשימה הארוכה של שמות המשפחה, יש פוטנציאל למיליוני ישראלים לקבל אזרחות בפורטוגל. האם זה שווה לממשלת פורטוגל שישראלים ישטלטו להם על המדינה? סה״כ בפורטוגל יש 10 מיליון תושבים, נניח שיהיו רק חצי מיליון אזרחים ישראלים שהם גם אזרחים של פורטוגל ומתוכם רק 250 אלף יעברו לפורטוגל, זה ישנה לגמרי את המצב במדינה הזאת. ישראלים שרגילים לחיות בסביבה קשה ותחרותית כמו ישראל, ישתלטו על העסקים והנדל״ן בפורטוגל באופן משמעותי ולא פרופציונלי ביחס לאחוז שלהם באוכלוסיה. נקווה שאני טועה אבל לפי השמועות על מספר הבקשות, נראה שזה הכיוון.

אל תשכח שכל עוד פורטוגל באיחוד הישראלים בעלי האזרחות

בכל מקרה יש מצב שבקרוב
ממשלת פורטוגל תחליט לשנות את החוק ולהפסיק לאזרח אנשים נוספים. לפי הרשימה הארוכה של שמות המשפחה, יש פוטנציאל למיליוני ישראלים לקבל אזרחות בפורטוגל. האם זה שווה לממשלת פורטוגל שישראלים ישטלטו להם על המדינה? סה״כ בפורטוגל יש 10 מיליון תושבים, נניח שיהיו רק חצי מיליון אזרחים ישראלים שהם גם אזרחים של פורטוגל ומתוכם רק 250 אלף יעברו לפורטוגל, זה ישנה לגמרי את המצב במדינה הזאת. ישראלים שרגילים לחיות בסביבה קשה ותחרותית כמו ישראל, ישתלטו על העסקים והנדל״ן בפורטוגל באופן משמעותי ולא פרופציונלי ביחס לאחוז שלהם באוכלוסיה. נקווה שאני טועה אבל לפי השמועות על מספר הבקשות, נראה שזה הכיוון.
אל תשכח שכל עוד פורטוגל באיחוד הישראלים בעלי האזרחות
הפורטוגזית יכולים לגור, ללמוד ולעבוד בכל רחבי אירופה, וגם אם האיחוד יתפרק עדיין יוכלו בטח בספרד וכדומה. לכן הישאלים בעלי האזרחות הפורטוגזית יתפזרו בכל אירופה. שנית, יש ישראלים כמוני, שיש להם בת או בן זוג עם דרכון זר אחר. למשל, לאישתי יש דרכון גרמני ולי פורטוגזי, ולנו יש נטיה דווקא לחיות בגרמניה בפנסיה. אבל נחייה ונראה מה יהייה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה