למה זה כל כך מפריע לי???

alice1803

New member
למה זה כל כך מפריע לי???

אני מוציאה את כל התליונים שיש עליהם צלב, מהדוכן שבו אני עובדת, והבחורה שמחליפה אותי במשמרת מחזירה אותם בכל פעם בחזרה לתצוגה, אז יוצא שאנחנו משחקות אחת עם השנייה על מיקומו של סמל הנצרות בדוכן התכשיטים.
ושוב אני מוציאה את הצלבים מהתצוגה כשאני נמצאת במשמרת, וכשהיא מחליפה אותי במשמרת, היא מחזירה אותם לתצוגה, ותולה אותם על סטנד מיוחד חחחח וזה מצחיק אותי, כי אנחנו עושות את זה אחת לשנייה מבלי לדבר על זה.
פשוט שמתי לב שזה מה שקורה, ואני זו הבעייתית, כי קשה לי לערבב את סמל הנצרות עם מגן דויד, זה פשוט מציק לי, ואני גם מאמינה שזה כאילו "אסור", למרות שזה שטויות.
אבל למה זה מפריע לי כל כך, נראה לי בגלל האו סי די

yuval344

New member
סמל הנצרות וסמל היהדות , יהודים נוצרים ומוסלמים מעורבבים פה.

פשוט סמלים שמוכרים לתיירים, את לא בעייתית, פשוט תסדרי שימכר טוב :)

alice1803

New member
חחח נכון זה כאילו צעקת גוועלד, ואני לא דתייה, פשוט לא מערבבת

כמו אלכוהול, לא מערבבת חחח פשוט מבלבל אותי או שאני חרדה מידי לאמונה שלי.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
את אוהבת יהדות

לא פעם ציינת את זה שהבאתי סיפורים ודיעות מן היהדות..איפושהו זה מדליק לך איזה אור פנימי...:) לא OCD ...ממש לא נראה לי.

למה לחפש תירוצים? זה ממש לא נורא לרצות להגן על המקורות שלך :)

alice1803

New member
נכון, אני אוהבת יהדות, מחוברת די חזק לסמלים, מעניין ומרתק

אני טיפוס של סמלים, אותיות וצבעים, ויוצא שזה משהו שנורא מחזק אותי.
אני לא דתייה, אני פשוט שומרת טוב טוב על מה שהלב שלי אומר לי, אני עושה את המצוות שהלב שלי מסוגל להכיל, ואני שמחה בכל פעם מחדש, שיוצא לי לעזור למישהו אחר, ולתת לו תמיכה נפשית או רוחנית, ולהספיק לראות שזה באמת הצליח, כי באותו הרגע אני מרגישה שהאמונה שלי הייתה נכונה לאורך כל הזמן הזה, ושאני פועלת לפי מצפון נורא גבוה, קצת יותר מעל כולם, שם למעלה, זה בא ממקום נורא חזק.
&nbsp
מישהו שאני מכירה אמר לי היום בחיוך, שאני תמיד נראית לו חסרת מנוח, קצת מטורפת, משוגעת, לא רגועה אף פעם, תמיד תזזיתית, לא יכולה לעמוד במקום אחד שנייה, אבל מצד שני הוא אף פעם לא ראה אותי בלי שמחת חיים, בלי מצב רוח או אנרגיות טובות, וזו ביקורת רעה וגם טובה, כלומר אני עושה מצב רוח טוב לאנשים אחרים, גם כשאני מרגישה חרא!!! גם זה יעבור

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כנראה לא כזה נורא..

זה שאת עושה מצב אוח טוב לאנשים שאת במצב חרא...רק מראה שאת בדיוק הפוכה ..ויש לך אנרגיה מאוד חיובית שמשודרת...את רק בוחרת להתמקד ב"רע" של עצמך...
נסי להתמקד בטוב...ולהוביל משם לטוב...נכון החיצוני לנו , פוגע מעצבן מעליב ומה לא..לא חסר צרות ....
יחד עם זאת..יש את האני הפנימי שבוחר איך להגיב למצב..
זה לא קל אני לא מתחסד...זעקתי פה על ימין ועל שמאל..ועל הכל..
ובכל זאת אני פה ואת פה...ותקופה לא קצרה...ועדיין לא נשברנו לא נשבר גם..
מתוך דברים פרק ל'...
"החיים והמוות נתתי לפניך, הברכה והקללה; ובחרת, בחיים--למען תחיה, אתה וזרעך"
אפשר לבחור לא לחיות חלילה וחס.
אפשר לבחור ברע בקללה גם של עצמינו לעצמינו..
.אפשר לבחור בחיים..רק בחיים..בלי מהות בלי מטרה בלי תקווה סתם לחיותו תו לא...
ואפשר למען תחיה..חיים טובים עם עתיד ...וזו הבחירה הכי טובה שיש...
הימים האלה של טו באב והלאה עד ראש השנה סוכות שמחת תורה...סגולה להתחזק...בכל רמה נפשית..רוחנית, אחרי המצור והחורבן...עם ישראל גם יודע לקום...
כולנו יכולים , בודאי את .

למעלה