למה זה לא נותן לי לשמוע את הקטעים???
D dj damage x2 New member 9/9/03 #2 אמממממממ שניהם לא משהו ab זה רק אני או שהשתמשת בהאצה מלכותית? ובאמת הפלואו שלך לא כך? והפיצה (דומינו) גרוע...
אמממממממ שניהם לא משהו ab זה רק אני או שהשתמשת בהאצה מלכותית? ובאמת הפלואו שלך לא כך? והפיצה (דומינו) גרוע...
A Always Believing New member 9/9/03 #5 ממש ממש ממש ממש ממש לא... 160 BPM... פלואו לגמרי שלי בלי שום האצה מלאכותית... במקור הקטע אמור להיות יותר איטי, אבל הייתה לי מגבלת זמן... אבל בכל מקרה - 100% AB...
ממש ממש ממש ממש ממש לא... 160 BPM... פלואו לגמרי שלי בלי שום האצה מלאכותית... במקור הקטע אמור להיות יותר איטי, אבל הייתה לי מגבלת זמן... אבל בכל מקרה - 100% AB...
D dj damage x2 New member 10/9/03 #21 את סותרת את עצמך זה לא סתם שאת תמיד מאמינה בזה אבל במקור הציפור היא לא סוג של גרביל נו באמת המה שאמרת זה שבעזרת תוכנה זה אותו דבר, רק פי x2 מהירות
את סותרת את עצמך זה לא סתם שאת תמיד מאמינה בזה אבל במקור הציפור היא לא סוג של גרביל נו באמת המה שאמרת זה שבעזרת תוכנה זה אותו דבר, רק פי x2 מהירות
A Always Believing New member 11/9/03 #24 ?!?!?!?!?!?! לא הבנתי מה אתה רוצה... אני אסביר את עצמי שוב בכל מקרה. לקחתי סאמפל של פרוטי, שמרתי. פתחתי ת'אסיד פרו, שמתי הקטע שם, הזזתי במד שיהיה 160 BPM והקלטתי. לא הבנתי למה התכוונת...?
?!?!?!?!?!?! לא הבנתי מה אתה רוצה... אני אסביר את עצמי שוב בכל מקרה. לקחתי סאמפל של פרוטי, שמרתי. פתחתי ת'אסיד פרו, שמתי הקטע שם, הזזתי במד שיהיה 160 BPM והקלטתי. לא הבנתי למה התכוונת...?
ב בהביבו New member 9/9/03 #3 .... -----------------> לא יודע לגביי mp3, אבל השאלה שלי האם יש לך לך את התוכנה (שאמורה לבוא עם מערכת הפעלה שלך) Windows Media Player אם כן, לא אמורה להיות בכל בעיה כל-שהיא. אם כן, תציין איזו גירסא התוכנה, וניראה איך אפשר לעזור ..
.... -----------------> לא יודע לגביי mp3, אבל השאלה שלי האם יש לך לך את התוכנה (שאמורה לבוא עם מערכת הפעלה שלך) Windows Media Player אם כן, לא אמורה להיות בכל בעיה כל-שהיא. אם כן, תציין איזו גירסא התוכנה, וניראה איך אפשר לעזור ..
J just me2 New member 9/9/03 #8 אתם מדברים על זה שכתוב כאן- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=647&msgid=20333549 ? כי זה נראה די רציני...
אתם מדברים על זה שכתוב כאן- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=647&msgid=20333549 ? כי זה נראה די רציני...