למה זה מגיע לי?????????

love joy

New member
למה זה מגיע לי????????? ../images/Emo2.gif

היום בבוקר כשלקחתי את זריקת הכוריגון האחרונה (כי אני מרגישה ובטוחה שהפעם זו הפעם האחרונה!) פשוט נשברתי (וגם התעלפתי - פעם ראשונה שאני מתעלפת מזריקה). אז נכון שאני בעסק הזה כבר די הרבה שנים (6!) אבל אף פעם לא עצרתי לרגע או נתתי לעצמי לחשוב מה עשיתי שמגיע לי לעבור את כל הזריקות הכואבות/הבדיקות/התוצאות השליליות (מחקו את המיותר) למה זה מגיע לי???? אז נכון שחשבתי, שאני חזקה שהזריקות קטנות עלי, ושבטא שלילי חייב להביא אחריו אחד חיובי, אבל כנראה שנמאס לי אין לי כוח יותר לסבול. לפני כשבועיים היה פה דיון על אם היינו מוותרים על כל הדרך תמורת כניסה להריון מיד, התשובה שלי אז ויותר מכל היום היא שהייתי מוותרת בשמחה על הכל מיד ועכשיו !!!! ואל תגידו לי שיהיו לי ילדים יותר מיוחדים/ אהובים/ מקסימים (מחק את המיותר) בגלל הסבל שאני עוברת כי זה שטויות כל ילד הוא מיוחד/ אהוב/ מקסים להוריו שלו ללא קשר לזמן שלקח להם להביא אותו לעולם. האמת אולי אף פעם לא התלוננתי פשוט מהסיבה שלא היה לי למי (אף אחד מחברי לא יודע על הסיפור שלנו אפילו שיש לנו כבר ילד אחד, כולל לא המשפחה של בעלי) והיום יש לי את כולכם כדי לבכות ולהשבר בידיעה שאין כמוכם מבינים על מה אני מדברת. מה אני בסה"כ רוצה, רק ילד קטן או יותר נכון ילדה (מסיבות של בעיות גנטיות), זה בקשה מוגזמת??? לא רצחתי אף אחד, גם לא גנבתי , לדעתי גם לא הרעתי לאף אחד אז למה זה מגיע לי? אין לי שום תשובה חוץ המתשובה שהחזיקה אותי עד היום והיא שאלוקים מנסה רק את אלו שיכולים לעמוד בניסיון הקשה, וזו מין דרך כזו שלו לבדוק אותנו ולנו אסור להשבר. אז ייתכן שזה עדיין נכון אבל אני כבר לא בטוחה שזה יכול להחזיק אותי. רוצה להיות בהריון עכשיו!!! מקווה שאכן זו הייתה זריקת הכוריגון האחרונה. אוהבת אותכם ומודה לכם על זה שאתם פה. LOVE JOY

JOY מבינה את סיבלך החיים לא קלים

במיוחד לנו ..הם קשים וכואבים והלואי שהייתי מוציעה מקל קסמים והופ... היה לנו ילד ..אבל זה לא כך והעולם אכזר אך יש המון הפתעות בעולם ואני שומעת עוד ועוד על הצלחות וזה כבר מעודד ..וטוב שיש גם את הפורום הזה שגם הוא חלק מהחיים שבו אנו יכולות למצוא את ביתנו השני לבכות ולדבר על הכל .. דעי שאת לא לבד אנחנו איתך עד .....שהחלום יתגשם
יונית החיננית

נועם@בת

New member
קחי כתף אהבה וחדווה

וכמה טישואים שהחתולים השאירו ולא הרסו, ותבכי כמה שרובץ לך על הלב. מי כמוני יודע עד כמה זה קשה, ועד כמה זה שוחק להסתכל 6 שנים אחורה ולגלות שלמרות הכל אנחנו מהצד השני של המזרק. אז אני מצטרפת לקריאה רוצה שג´וי תהיה בהריון עכשיו
את יודעת מה- את תהיי
שבוע טוב נועם

עמית@

New member
עכשיו זאת חיייבת להיות הזריקה

האחרונה, נראה שכשל קצת כוח סבלך.. זה כל כך מייגע לעשות את זה כל פעם מחדש, לחינם (פחות או יותר, אם אין חיובי זה באמת לחינם) אולי הפעם זה לא סתם, לא סתם להכאיב ולהציק ולאמלל, אולי הפעם יצא מזה משהו, זה לא שלא מגיע לכם, לא שעשיתם משהו (כמובן שאת יועת את כל זה, אבל הקשר בין השכל לרגש לעיתים רחוק מאוד מאוד) בהצלחה עמית

רוני@30

New member
מחזיקה לך אצבעות בכל הכח...

רכבת ההרים הזאת שאנחנו נוסעות בה - מתקווה לייאוש ובחזרה - שוחקת ומעייפת ומסחררת (ועם סחרחורת כזאת לא פלא שהתעלפת...). אני מקווה שהנסיעה הארוכה שלך ברכבת הזאת הסתיימה: כמו שאת יודעת, לנשים בהריון אסור לעלות עליה!
מקווה לטוב, רוני

הרמוניה

New member
זה באמת באמת לא מגיע לך!!!

לאבי יקירה זה די מדהים איך כמו עוף החול אנחנו מתרסקות- וכמוהו אנחנו קמות שוב מתוך העפר והכאב מאחלת לך שהזריקה הבאה תהיה אפידורלית הרמוניה

היי חמודה,

אהלן, מה אני יאמר לך, קראתי את דברייך והכל נכון. אבל אנחנו לא יודעים איך ולמה היקום (או אלוהים) מסובב את העניינים. שולח לך חיבוק ענק, ומאחל לך ולכולנו שיסתיים מסע היסורים ושנזכה כולנו לחיים מאושרים ושלווים. שלומלום

לא מגיע לך.... ../images/Emo25.gif ממש לא ../images/Emo70.gif

אבל מה לעשות. זה לא מגיע לאף אחד הסיוט הזה. ובכל זאת, אנחנו נמצאים בתוכו ונושמים אותו יום יום. אני כועסת על מי שאומר על עניין אלוהים מנסה (לא עליך חלילה). כי זה לא פייר לומר לנו כזה דבר. למה לנסות??? אנחנו רוצות לקיים מיצוות. פרו ורבו. מה סה"כ רצינו? ילדים. אז למה זה הולך כל כך קשה? אין לזה תשובה חד משמעית. והלוואי והיה. כי אז היו דברים הרבה יותר ברורים. ואני מקווה בשבילך, באמת באמת, שזו תהיה זריקת הכוריגון ה-א-ח-ר-ו-נ-ה עד לילדה הבאה.
אמן
שלך. סאני.

רינתילה

New member
ג´וי יקרה

מאוד מזדהה עם הרגשתך. גם לי נמאס לחכות! הריון עכשיו!!!!!!!! ולכולנו!!!!! הכתף שלי כאן... רינת.

טלי2

New member
ג´וי יקרה

אני מבינה כל כך את הסבל, והשאלות האלו שאת שואלת. אני רק יכולה להשתמש ברוח האופטימית שתמיד נשבה ממך, (אני זוכרת את תגובה מסויימת שלך להודעה שלי שבה אני התמרמרתי על מצבי, ואת ענית ברוח מפויסת ומלאת אופטימיות) ולאחל לך שהימים הקשים האלה יחלפו להם, ויתחלפו בהריון יפה ובריא, שבסופו תגיח לעולם ילדה בריאה ומאושרת ובינתיים רק

באבו

New member
מתפללת בשבילך, שזה הכוריגון האחרון! ../images/Emo24.gif

ואת צודקת, זה לא משנה כמה זמן לוקח להביא את הזעטוטים לעולם, הם תמיד יהיו אהובים באותה מידה!!! ואת צודקת, תמיד אחרי בטא שלילי, חייבת לבוא חיובי... ואת צודקת, ה´ מנסה את אילו שיוכלים לעמוד בנסיון... ואת קרובה להצלחה!!! בהצלחה, יקירתי, No More Chorigon!!!!

מיכל ק-ש

New member
זה לא מגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואוו. 6 שנים והמחשבות האלה לא צרבו כל פיסה אפשרית בתאים האפורים? כנראה שהאמונה שלך מאוד חזקה. אצלי המחשבות האלה עושות "שעות נוספות". וזה לא משנה שאני יודעת שלא עשיתי שום דבר רע לאף אחד (לא שאני איזו צדיקה גדולה, אבל בכל זאת לא עושה בכוונה תחילה עוולות גדולות). ולשאלה האם יש לכל זה סיבה והאם בכל זאת אנחנו מפיקים מכך איזושהיא תועלת: בטוח שיש תועלות, אבל אחרי פרק זמן מסוים הן מתגמדות מול כל התועלות שתינוק בבטן (ואח"כ בבית...) יכול לספק לנו. אני מעריצה אותך על כך שרק עכשיו את חושבת את המחשבות האלה. מקווה שלא תספיקי להתעסק בהן יותר מדי וכבר תצטרכי לעסוק במחשבות על מעקב הריון... הלוואי שזו באמת זריקת הכוריגון האחרונה שלך. תחזיקי מעמד. מיכל.

כל כך מבינה אותך

יש ימים כאלה שבהם אין לך כבר כח לכלום, את רוצה שהסיוט הזה ייגמר ושתוכלי כבר לחבוק את התינוק (במקרה שלך - תינוקת) שלך. יש ימים כאלה. אבל יש גם ימים שאת מלאה באופטימיות, את פשוט יודעת שהטיפול הבא הוא זה שיצליח, שעכשיו זה התור שלך. כיון שאנחנו הרבה פה, בכל זמן נתון חלק מאיתנו יחווה את הסוג הראשון של הימים והשאר את הסוג השני, וככה תמיד יש מי שיעודד... אז הנה, אני כאן בשבילך, להגיד לך שיהיה לזה סוף, ושהסוף קרוב, וכמו שכבר יש לך ילד אחד יהיו לך עוד ילדים מ-ק-ס-י-מ-י-ם, בלי כל קשר לדרך בה הם נוצרו, הם יהיו מקסימים כי הם שלך.

רחלי*

New member
../images/Emo35.gifלמה??. ../images/Emo70.gif ככה ../images/Emo12.gif

גם אני שואלת את עצמי למה זה מגיע לנו? מה עשינו? ואין לי תשובות. התשובה היחידה היא שזה רצונו של אלוקים ואנחנו צריכים לעשות את שלנו עד שזה יגיע. מה שמפריע לי הוא שתמיד אומרים שאלוקים מביא נסיון לאדם שהוא יודע שיעמוד בו ואותי זה משגע כי אולי פעם פעמיים , שלוש אבל באיזשהו שלב אתה אומר לעצמך אני לא יכול לעמוד בזה אז למה אתה מעמיד אותי בפני הסיון הקשה הזה? מצד שני אתה מגלה בעצמך כאלה כוחות שלא הכרת קודם שאתה אומר אולי הנסיון הוא לחשוף את הכוחות הללו ולהתמודד. שלא נדע התמודדיות כאלו ושבמהרה נשתמש בכוחות אלו למטרות אחרות מתוקות יותר. הרבה

רחלי*

New member
אין תשובות

הנושא שלי לא נשמע כל כך נעים הכוונה היא שכדאי לא לשאול שאלות כי אין תשובות.

יפעתי&

New member
לאב ג´וי ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אין תשובות פשוטות הלוואי שהיה לנו מקל קסמים או כובע קסמים או סתם איזו פיית משאלות שתגשים לנו את החלומות אני מאחלת לך שזו הזריקה האחרונה עד האפידורל... שיהיה

מי אמר שזה מגיע לך, מי?

תגידי לי ואני אשב עליו
בכל כובד משקלי (
) לא לכל דבר בחיים יש סיבה והסבר. יש דברים שפשוט קורים. אני הייתי מייחסת את השבירה הזו להורמונים המשתוללים, כי אני יודעת שאת חזקה ותצליחי לנצח. ואולי התרופה הכי טובה היא הפסקה ארוכה של 9 חודשים
מקווה שאכן כך יהיה
מרב

salpter

New member
הייתי מגדירה את השאלה כשאלה

אפיקורסיט, את שהגדרת כל כך יפה את מצבי העדין כחברת מכבי ותומכת. עכשיו מגלה לפתע סדקים בחומה איתנה אשר מקיפה את המצב, קורה מותר ואף נכון לשאול .( אני כבר מעלה מחשבות של השלמה עם המצב זהו יהיה לי רק ילד אחד וזהו וצריך להכין אותו.) כך קרה דרך אגב כאשר העלו את נושא הצום ביום כיפור, במה חטאנו? אבל על יאוש יש עוד תקווה הם רק בני שש הם עוד יזכו לאחים שיציקו להם , יהיה לנו קל הם יעזרו לנו. איך חברה מעודדת אותי ברגעי משבר שלי , כאשר הילד שואל מדוע אין לא אחים תגידי עד כיתה א´ אני מבטיחה, אני שניתי את הגרסה (היות והינו פעם 3 אחים והיום נותרו 2 זה המזל יש לי אחות)אני אומרת לבני על תדאג יהיו לך הרבה אחים. ביי איתך חאורך כל הדרך. דפנה. קצת הומור שחור (אל תקחי אותי קשה). אולי עוד כמה שנים יפתח פורום לילדים למשפחות בטיפולי פוריות. (זה לא מצחיק)

מירה@

New member
ג´וי יקרה

זה לא מגיע לנו, בפירוש לא מצטרפת לתנועת המחאה הריון עכשיו. בינתיים קבלי
חם אולי זה יעזור מירה

למעלה