למה זה עדיין מפריע לי? קצת ארוך.

דוזן

New member
למה זה עדיין מפריע לי? קצת ארוך.

עד לפני חודש וחצי בערך הייתי בקשר עם מישהו. הקשר הזה נמשך גם, חודש ומשהו. הכל היה נורא מסובך בנינו, הוא חבר של האקס הטרי, ולמרות זאת היינו אחוזי טירוף בנוגע לרגשות, או מה שזה לא היה, בנינו. במשך חודשיים הרגשתי שאני מאוהבת בו בטירוף, עד שזה נפסק, זה היה 90% החלטה שלו, זה נורא פגע בי הייתי בטוחה שמה שיש בנינו זה חזק יותר מכל דבר. טעיתי. בכל מקרה, הקשר בנינו הלך והדלדל והדרדר עד שנפסק לגמרי. לא דיברנו בכלל איזה שבועיים ואז בגלל משהו שקרה לי בצבא הייתי צריכה את ייעוצו ויצרתי קשר. אנחנו מדברים רק על הנושא הזה וחוץ מזה אין בנינו שום קשר. אני רוצה לחשוב שכל מה שהיה לי אליו היה קסם וטירוף רגעי ועובדה שלא נמשך הרבה זמן, אני כבר לא "אוהבת" כמקודם, אבל הנה- נכנסתי לאיזה אתר באינטרנט ששנינו רשומים בו... לא משנה, וברשימת החברים שלו נוספו כמה בנות שאני לא מכירה...... תפסתי את עצמי נורא חזק לא לחפור ולגלות מי לעזאזל הן ואיזה קשר יש לו איתן, אחרי הכל זה ממש לא ענייני וגם אני המשכתי הלאה [למרות שזה קורה קצת בכוח]. השאלה היא למה? למה זה עדיין מפריע לי? הרי זה כבר נגמר וסוג של השלמתי עם רוע הגזירה... הספקתי לטחון לעצמי כמה מושלמים היינו יחד וכמה זה יכול להיות נפלא בלה בלה בלה פסדר עברתי את זה אז למה לעזאזל זה עוד מציק? בע.

Vdrums

New member
הזמן יעשה את שלו.

אין לך משהו שממש מעסיק אותך ולכן את חושבת עליו, את עדיין מדברת איתו לפעמים וזה תורם לרגשות לצוף. שבאמת תפסיקי לטחון כמה מושלמים הייתם אז זה יפסיק להציק לך.

מיי22

New member
לנתק קשר ומהר

כי עדיין יש לך רגשות כלפיו. אם לא היה לך לא היית יוצרת איתו קשר בשום מקרה , זה היה רק "תירוץ" כדי לשמוע את קולו או אפילו לקוות שמשהו ישתנה. לדעתי נתקי כל קשר איתו לחלוטין רק כך תוכלי להמשיך הלאה לקשר אחר הבריא יותר, והכי חשוב בראש נקי ממחשבות. בהצלחה.

למעלה