למה זה קרה?

למה זה קרה? ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif

לפני כארבעה חודשים קניתי לאמא שלי במתנה ליום הולדת כנר כדי שיזמר לה. פינקנו את הכנר ודאגנו לו - כל יום הבאנו לו ירקות טריים, בנוסף לגרגרי אוכל הרגילים, וגם מקלות דבש כדי שיהנה. שמנו לו המון גירויים בכלוב, מקום לאמבטיה, מים בשפע, ו"ענפים" שיוכל לעמוד עליהם ונדנדה, שחס וחלילה לא ישתעמם! ובאמת, הכנר היה במצב טוב מאוד! לא הראה שום בעיות, וכמעט כל יום הוא שר לנו שירים נפלאים! היום היה כמו כל יום - ואמא שלי אמרה שהוא שר לה כל היום. לפני כשעה קלה, ניגשתי לכלוב שלו, וראיתי שהוא ישן על הנדנדה שלו בצורה מאוד חזקה, ומתנשם בכבדות. אמרתי לאמא שלי שאולי הוא חולם חלום... הוא לא נראה שונה בצורה קיצונית. אבל כעבור רגע הוא כבר לא היה על הנדנדה שלו. כשהצצתי לתוך הכלוב שלו, ראיתי אותו מוטל על ריצפת הכלוב - מת!!! הוכיתי בתדהמה, שכן עד אותו רגע בו הלך כביכול "לישון", הכ היה אצלו כרגיל! הוא שר וזימר, וקיפץ בכייף בכלוב! ומה שמוסיף למוזרות העניין - היא שלפני שבועיים גם הכנר של בת דודתי מת. אבל הכנר שלה היה יותר מבוגר - שלה בן 3, בעוד ששלנו עוד לא בן שנה, ובנוסף לכך, הכנר של בת דודתי היה מאוד נפוח ביום בו מת, בעוד שהכנר שלנו שר וקיפץ כל היום! מישהו יודע למה זה קרה? אולי יש משהו באוויר שהורג הרבה כנרים?

karin5555

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo118.gif

משתתפת בצערך... שאני שומעת סיפורים כאלה אני נהיית ממש עצובה

natalyrst

New member
כבר שמעתי על מקרה כזה...

אני ממש לא יודעת למה זה קורה, אבל... זה ציפור, ואי אפשר לעשות לה בדיקות וכאלה, אז צריך להמשיך הלאה. אני יודעת שמה שאני אגיד עכשיו ישמע ממש מגעיל, ואני מקווה שתבינו את זה נכון, אבל ציפור זו לא חיה שנקשרים אליה... אז ... משתתפת בצערך

enbalush

New member
לא לעניין("..זו לא חיה שנקשרים...")

קנרית זו ציפור מאוד פגיעה ורגישה, משתתפת בצערך.

הכלוב היה בתוך הבית,

ובהתחשב בכך שמזג האוויר בימים האחרונים היה חם ויבש, הסיבה היחידה שעולה על דעתי היא שהכנר מת מהתייבשות. אבל היו לו המון מים בכלוב, זה עדיין לא לגמרי הגיוני...

חגינול

New member
דובי קוטב...

אני מצטערת לשמוע, כל אובדן בעל חיים שאהבת אותו באשר הוא כואב הלב שהוא מת ובמיוחד שזה מוות כביוכול ללא כל סיבה. אני משתתפת בצערך

למעלה