למה זה קרה ?

למה זה קרה ? ../images/Emo4.gif

אילתרתי אתמול עוגת וניל שיצאה די טעימה יש לציין רק שהשוקולד צ'יפס שהכנסתי לתוכה, במקום שיתמקמו במרכז העוגה, כמו במאפינס לדוגמה, צנחו לתחתית שלה ויצרו שכבת שוקולד. למה זה קרה ?
 

אירובי

New member
זה קרה בגלל

שתערובת השוקולד ציפס, כנראה הייתה "כבדה" מידי לתערובת של העוגה. ובגלל זה כל המשקל משך כלפי מטה. על מנת למנוע את זה פעם הבאה, צריך לקמח מעט את השוקולד ציפס לפני שהוא נכנס לתערובת של העוגה, זה מונע מהשקיעה..
 
למעלה