למה זה תמיד חייב להיות מעצבן?

למה זה תמיד חייב להיות מעצבן?

אני אמורה לעשות היסטרוסקופיה החודש אחרי חצי שנה של ניסיונות שהעלו חרס.
אז דווקא החודש הווסת לא מגיעה! וזה לא הריון בוודאות...

אני צריכה לקבוע את התור לפי היום הראשון של המחזור. כל חודש אני מייחלת שלא תגיעה והיא באה כמו גדולה. סוף סוף החודש אני מחכה לה והיא לא באה!!! אפשר להתחרפן.

בחיי כל החודשים האלו מכניסים לי כל כך הרבה תסכול לחיים ועכשיו להתחיל לעבור פרוצדורות פולשניות ואולי עוד הרדמה... כבר שוקלת לוותר ולהנות ממה שיש לי וזהו.

ייאוש

מישהי יודעת להגיד טווח ימים להיסטרוסקופיה

אני כבר רואה איך אני מסתבכת עם החגים.

ועוד שאלה, אני יכולה לבקש שיפתחו לי את ההידבקויות במקום ולחסוך לי עוד פרוצדורה?
אני מבינה שזה בטח כואב נורא אבל יש לי סף סבל גבוה ביותר כולל סתימות בשיניים בלי הרדמה....

מנסה

קודם כל מתבאסת ביחד איתך על הגוף שכאילו עושה בכוונה כדי להכעיס ולעצבן.

למיטב ידיעתי משתדלים לעשות אבחנתית מיד אחרי סיום הדימום הוסתי, לא יודעת מה הטווח העליון.
אם את עושה פרטי, אני משערת שהרופא או המזכירה יוכלו לומר לך טווח מדוייק. אם את עושה ציבורי אני לא יודעת איך ניתן לתאם לתאריך בטווח ספציפי כי קראתי כאן נשים שכתבו שקיבלו תור חודשיים קדימה.

אם יש הידבקויות, ייתכן שניתן לנסות לפתוח חלק במהלך האבחנתית. זה מאוד תלוי בכמות ושטח ההידבקויות וכמובן נתון לשיקול דעתו של הרופא. לא בטוחה שכל הרופאים מוכנים לנסות להפריד באבחנתית.

וכן, החגים יוצרים בעיה אדירה החודש: בשבוע הבא יש 3 ימי עבודה ואני חושבת שרוב הרופאים לא יעבדו בחול המועד.
מכיוון שהמחזור עדיין לא התחיל לך, נראה לי שאולי עדיף לוותר על החודש, לשחרר את המועקה הזו ולהתכונן נפשית לחודש הבא.

אצל מי את מתכוונת לעבור את האבחנתית?

אצל גולדשמיט

תודה יקרה על התשובה.
נקווה שיש לי רק מעט הידבקויות שיהיה אפשר לפתוח במקום.

הלוואי

הלוואי שבכלל אין לך הידבקויות.
הלוואי שאם יש, הוא יצליח להפריד באבחנתית.

כבר לא יודעת למה לקוות

לפחות הידבקויות יתנו איזו סיבה שאפשר לטפל בה ללמה אני לא מצליחה להרות שוב.

בכל אופן כמובן שהווסת עדין לא הגיעה...

למעלה