למה זה תמיד כך ?!!!! שאלה די עתיקה

דרורk

New member
למה זה תמיד כך ?!!!! שאלה די עתיקה

למה תמיד בהתחלה של קשר חדש כשאתה מנסה להיות הכי נחמד שבעולם להיות הגבר המושלם למרות שאתה בכלל לא כך אבל משתדל להיות למה תמיד המתנה שקנית והגשת לה עם חיוך מבוייש לא עושה לה את מה שחשבת שזה יעשה לה למה כשאתה מנסה להיות המקורי באדם יוצא שאתה הכי לא כזה בכלל ואז אתה חושב שהבנת את העניין שאתה זה לא אתה בשבילה והיא לבטח לא שלך ובשבילך אתה לוקח את עצמך ביחד עם המעט שלך ויוצא את הדלת במטרה לא לחזור לשם אתה מגלה ושומע ורואה שבעצם את הגבר הכי הכי בעולם ושעכשיו היא אוהבת אותך יותר מכל אדם ובלעדיך העולם לא קיים ואז אתה נעמד ומביט אל מעבר לכתף מביט בה מביט בעיניה ומנסה לגלות את הנסתר ובעצם לא רואה דבר למעט אולי את משחק האהבה... למה זה ככה ולמה צריך להיות הכי מי שלא אתה בשביל איזהו סיפור אהבה למה...?

אני אגיד לך למה

כי תמיד בהתחלה של קשר חדש אתה מנסה להיות הכי נחמד בעולם אתה מנסה להיות הגבר המושלם למרות שאתה לא אתה עסוק מלחפש מתנות מקוריות ולהיות מיוחד ובשלב מסויים, האני שלך רוצה לצאת החוצה כי אתה אתה אתה לא תמיד הכי נחמד בעולם אתה לא הגבר המושלם אתה מקורי בעצם היותך אתה ולא בעצם חיפושך אחר מתנות מקוריות ואז אתה רוצה ללכת, ולא מרגיש צורך להתנהג אחרת אתה פשוט אתה ופתאום, האתה הזה, יותר מוצא חן בעיניה וכשהיא רואה את זה היא מבינה, שהיא אוהבת אותך יותר מכל אדם אחר ובלעדיך העולם לא קיים וכשאתה נעמד ומביט אל בעיניה, ומנסה לגלות את הנסתר אתה לא רואה דבר כי אין פה כלום נסתר יש פה אהבה צריך להיות מי שאתה בדיוק לא פחות ולא יותר אלא אם כן אתה רוצה להשתנות בשביל מישהי כי ככה אתה חושב שהיא כן תרצה אותך השאלה, עד מתי לדעתך תצטרך להמשיך במשחק? ומה יקרה אחרי חודש? חודשיים? שנתיים? 10 שנים שאתם ביחד ואתה לא אתה...ופתאום אתה רוצה להיות אתה? למה לא ללכת על הכי פשוט? אני אני, ואני תמיד אני אני אתנהג כמוני כשאני מכיר מישהי אם היא תאהב אותי ואני אוהב אותה אולי תצמח כאן אהבה... ואם היא לא תאהב אותי כמו שאני אז אין לי מה לחפש שם.....

דרורk

New member
אהבתי את התשובות ../images/Emo13.gif

ואני אפילו די מאמין בהם רק ש...תמיד כשאתה מכיר מישהי נחמדה אתה שוב פעם משתדל לטעות ולהיות הכי שבעולם
(כנראה תגובה כימית פנימית כל שהיא
) בכל מקרה בפעם הבאה הבטחתי לעצמי להיות אני ורק אני...מקווה שזה יצליח למה אני כמו שאני די בלגניסיט...באהבה.....

אז תחכה להיא

שאוהבת "בלאגניסטים" :) והאמת? דווקא זה, נראה לי שלא קשה למצוא...

דרורk

New member
תתפלאי כמה שזה קשה...

למצוא את זה שדווקא הכי לא קשה למצוא...

דרורk

New member
סירה זה דבר טוב...

"אני ואת באותה הסירה שטים לנו במעלה הנהר יושבים על ספסל רטוב וטחוב אשר ידע ימים טובים ימים של סערות וגשמים ריח הדגים עדין באויר וברגע האמת עת אדע את זה אפסיק לחתור אניח המשוט אתן למחשבותיי דרור לשפתותיי לאמוד את הנכון ואז כשהחשיכה תרד אל בין הגלים הלוחשים אלחש גם אני את מה שבליבי ומי ידע את מה שיקרה אק אני את והכוכב ממעל..." הזכרת סירה וזה מה שיצא...

אמממ

שטים על סירה אל עבר האופק לא שומעים כלום מלבד הגלים, והדופק... מבט למעלה חושף שמיים מוארים מבט מסביב לוכד מפרץ, נושק לרגלי ההרים המשוט איננו, ספק נטשת ספק נפל כנועים לניווט הרוח, שסוחפת אותנו ישר אל ה...
מפל !!!!!

דרורk

New member
לא מפל כי אם...

מגע... והסירה מתנענעת לה לאיטה מתחת לגלי הים מטה מכורבלים בסמיכה דקה מהקרה והצינה חום הגוף לבדו ימיס לבב הליטוף יעלה חיוך נלחש מילה ועוד מילה נתן גם מבט בחשיכה וממעל הירח יביט לאיטו על זוג יונים ואוהבים... והסירה...רק שתשאר ישרה

והמסע ממשיך

ומתחיל להחשיך והחושך נעים ורוח מלטפת הפנים ואין תחליף לאותה ההרגשה מבטים נטולי מבוכה או בושה בשקט שמיימי וניחוח של מים מתמכרים לשלווה ועוצמים העיניים הרחק מהנמל בסירה לא גדולה כשרק אהבתם תשמש כגלגל הצלה זונחים עיר מוארת , לא מביטים לאחור והשמיכה פתאום נרטבת ?!?!?! בריצפה יש חור !!!!!!

דרורk

New member
ואני לתומי חשבתי כי הרטיבות..

באה ממגע ולהט או אולי מחיפזון של השטן לדעת את הרגשת התאווה...

אכן רטיבות של מגע ולהט

נפש משותקת, ועין מאושר דומעת שלווה לאיטה בתשוקה מתחלפת ויד מושטת אל גוף, ומלטפת והלב, יותר מהים הוא סוער והגוף , לא יודע מרגוע, בוער לחישה מעודנת אל אוזן מוטה וצללים מתערבבים, ודמותה כדמותה ועכשיו, הם בשניים, ושוב לא לבד כשגופה וגופו מתמזגים לאחד וראשו, כמו לא שייך לגופו, ובמחשבותיו נודד בהורסו את הרגע כי שוב לא עומד .....

דרורk

New member
לא עומד...../images/Emo4.gif

תמיד חייבים להדגיש את העניין הזה...
יום יבוא והסבר מפורט למה זה קורה בכלל יגיע גם יגיע ועד אז אני שומר על שתיקה
או שעניין העמידה הוא בהקשר אחר למה שאני חושב...

k e r e n m

New member
../images/Emo45.gif תשובה יפה וקולעת טל

גמני חושבת שברגע שאתה מנסה להיות מישהו שהוא לא אתה,זה יטפח בפרצופך.תאמין בעצמך יותר ובמי שאתה וכך גם תשדר את זה.ככה גם תדע מי באמת רוצה אותך,והכל בגלל מי שאתה באמת.אין דבר יותר יפה ומחמיא מזה בעולם....

והתשובה עתיקה יותר ../images/Emo13.gif

ענית לעצמך על השאלה
בכדי לקבל סיפור האהבה אתה חייב לשמור על האתה. לא להיות מישהו אחר, לא לאבד את עצמך בתוך. לפעמים כשמושלם מיידי מתחילים לחפש מה לא בסדר, מכיר את זה ? משחקי האהבה, משחקי אגו .. נגמר כבר הכוח, וותר על המשחק פשוט תהייה אתה לטוב ולרע. הרי לאחר ההתלהבות וההתרגשות הראשונית המסכות יורדות ואז ניתן לראות מי יושב מאחוריהם ותמיד מגלים את האתה האמיתי, כמובן שאם זה נכון ומתאים הקשר הזה יחזיק ואם לא כנראה שיגמר לו מעצמו. אז איש יקר, תהייה מי שאתה כדי לזכות בסיפור אהבה

כמו מיזם מתיש, עם תוצאה טובה בסופו

כי ההתחלה תמיד מרגשת, ותמיד יש התנגדויות, כי אנחנו כמו טווסים דמויי תרנגול מקרקרים ומרהיבים בנוצות עד שישימו לב אלינו. כי זהו שם המשחק בתרבות הזו:" חיזור גורלי". ברגע שבדיוק נגמר לך הכוח לפזז, להתחנן, להפריח מילים יפות, היא נותנת אות:"בוא קח אותי".הנחשקת שכה ייחלנו להמושגת אחרי דם, יזע ומכות מצרים. היא הופכת להיות פולחן הדדי שאי אפשר לעזבו, וההרגשה הכללית היא של הקלה. את סוף הסיפור רק אתה יכול לקבוע, באם יהיה לו המשך של סוף טוב, תגמע ממנו את התוכן, תשאיר אותו בדרמה, בעליות ומורדות, או שתסיים אותו בבכי מר. כל החיים הם במה ואנו השחקנים וכי יש בנו תשוקה ורצון להבטיח לעצמנו אושר.

דרורk

New member
אני מעדיף לסיים אותו

אומנם לא בבכי מר אבל לסיים במהרה. ולמה זה?! למה אם אתה לא מחזר אחרי הבחורה אז תמיד אתה יוצא לא בסדר שהרי אם אין חיזור אז אין בעצם התקדמות. ואם אתה לא מחזר אז בעצם אתה לא מעוניין וגם אז אין מי יודע מה התקדמות...דילמה... לחזר או לא לחזר זה השאלה...

כשרוצים משהו מתאמצים עבורו

ואם תפקידנו בעולם הזה הוא לחזר, אז נחזר. במינון הנכון, בדרך המיוחדת, בעידון, בנתינת מרווח האוויר לנשימה. גם אם תגלה הבחורה, שלמרות שאתה עובד בבנק, אתה לא קורא ממון, אתה לא איל הון ואין לך מושג מי היא אתי אלון. היא תבחר בך בגלל הדברים הבולטים והנשגבים שבך. ולך נותר רק לתת לה לקחת.עם הפיוטיות שלך, כפי הנראה, היא עוד תרים את הכפפה שהפיל האביר. נחמד לחוות מבעד לאצבעותיך את מצבך הרומנטי. תצליח.

למעלה