למה חברי הפורום בחרו בכינויים שלהם?

בכריתוש

New member
למה חברי הפורום בחרו בכינויים שלהם?../images/Emo132.gif

אז יאללה לפי הכותרת בטח הבנתם! מצפה לחפירותת|זהירות

בכריתוש

New member
טוב..

אז זה די כינוי כזה של השם משפחה שלי.. קראו לי ככה פעם באייסי אז החלטתי גם פה

אממ הכל התחיל בקיץ כשזרקו אותי ממכבי

חח סתם (זה מאדומות למי שלא יודע) אממ לאחי הקטן קוראים איל ואבא שלי אמר שיש לו פולקע טעים וככה נולד לאחי השם פולקי ואני קראתי לו יולקי ואז ביחד זה היה יולקי פולקי, וכככה קראתי לו המון זמן עד שיום אחד הוא אמר לי "אם אני יולקי פולקי אז את יולקה פולקה" ו8 זה מספר המזל או מה שלא יהיה שלי ואז אמרתי פעמים 8 זה הכי טוב וככה נולד הכינוי שלי סורי שזה יצא ארוך ואולי טיפה חופר אבל את שאלת ואני עניתי. ד"א עד היום אני ואחי קוראים אחד לשני יולקי פולקי ויולקה פולקה.

עדיב4

New member
חח איזה מגניב.. תמיד רציתי שיהיה לאחים שלי

ולי כינוי..
תמיד תהיתי מה פרוש הכינוי שלך^^

חח באמת?

האמת ששואלים אותי הרבה מה זה הכינוי המוזר הזה,אבל אני גאה בו כי זה משהוא יחודי לי ולאחי הקטן

עדיב4

New member
אז אצלי זאת לא ממש חפירה../images/Emo3.gif

עדיב4 - עדי (השם שלי) ב (האות הראשונה של שם המשפחה שלי) 4(כי השם היה תפוס) וזהו

אושRתי

New member
אצלי

זה פשוט הם שלי.. אושרת היה תפוס ואני לא אוהבת מספרים בניק אז ניסיתי להיות קצת מקורית והפכתי את האות ר לאות R ואושרתי זה השם חיבה שלי יש עוד כמה שמות חיבה אבל זה הכי אהוב P:

idanoosh17

New member
טוב....

עידנוש זה הכינוי שלי מגיל צעיר בכל האינטרנט (זה התחיל בצאט של יויו פעם שכולם קראו לי שם עידנוש) וה-17 בא מהגיל שהצטרפתי לתפוז- זה היה כשחתמתי לגרעין נחל ופתחנו קומונה לגרעין אז זה היה בגיל 17. מאז הספקתי לחתום ויתור על הגרעין נחל ולהתגייס לחיל האויר! היום אני כבר בן 20 ותמיד שאני מתחבר לתפוז מוזר לי ה-17 הזה!

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifזה קצר..

נעה זה השם שלי, ו-124 כי אלה המספרים שיצאו לי.. XDD

BRANGELINA

New member
כי

אז מאוד מאוד אהבתי את בראד ואנג'לינה(עד היום..)ובגללם נרשמתי לתפוז אז ביחד בראנג'לינה..

למעלה