pilovich shahaf
New member
למה חגי עמיר מסרב לשתף פעולה..../images/Emo35.gif
למה חגי עמיר מסרב לשתף פעולה עם בית המשפט/התביעה...
{מצ"ב הקובץ/הקבצים המצ"ב להודעה זו ולהודעות המשך לכתב האישום כפי שפורסם בכתבי מדינת ישראל הרשמיים בשנתון 1995...} חגי עמיר: לא מוכן לשתף פעולה במשפטו של רביב: סוכן השב"כ אבישי רביב נאשם כי חגי עמיר התבטא באוזניו מספר פעמים בעניין הצורך להרוג את רבין ז"ל. עמיר אולץ להגיע למשפטו של רביב, תקף את הפרקליטות וסירב להעיד. בכיר בשב"כ במשפט: שמעתי על עמיר רק אחרי רצח רבין ...המשך הכתבה בקישור המצ"ב וכמו כן קישור נוסף לכתבה שבו מתוארת עדותו של ראש אגף בשב"כ...מעד תביעה הפך להיות עד סניגוריה...
{הכתבת-אפרת וייס} כמו כן אני מצ"ב קישורים לחומרים ודיונים שהובאו כאן על ידי ואחרים טרום פתיחת המשפט של אבישי רביב-"שמפניה", על מנת שנוכל לעקוב, להבין, להסיק את המסקנות המתבקשות ולמרות שקשה לרובנו לקבל שיש כאן קנוניה קונספירציה לרצח רבין, אבל אם יש ספק אזי אין ספק, חייבים לבדוק , לחקור ולהגיע לחקר האמת האמיתית....
ציטוט מפי תושבת קרית ארבע: "אבישי רביב הזיק לנו בגלוי , צריך שמשפטו יהיה גלוי וידוע ולאור השמש הנזק שגרם אבישי רביב לי ולאנשי עירי בפרובוקציות ובלכלוך שלכלך אותנו , מוטב שיראה בגלוי ושהוא יתן את הדין על כך. עד היום תלויים בקרייתנו כרוזים ישנים הקוראים בשם אירגון אי"ל לבוא ולהצטרף לקייטנות ולתנועה הקיקיונית שהוא והשב"כ זימנו לילדנו. אני מבקשת שיבדקו את הדברים ולא ימרחו אותם...
למה חגי עמיר מסרב לשתף פעולה עם בית המשפט/התביעה...