למה חשובה רזולוציה טובה בסלולרי?

boriska1

Active member
השימוש שלי במכשיר סלולר סטנדרתי למדי:
טלפון, ווטסאפ, ווייז, מייל, מדי פעם קריאת חדשות, לפעמים תמונות משפחה וסרטונים נלווים
לא משתמש בכלל בצפיה ביוטיוב , סרטים וכד"
האם אני יכול להסתפק ברזולוציה 720x1650 פיקסלים (~268 ppi צפיפות) ?
יש חשיבות לרזולוציה במקרה כשלי?

טלפון, ווטסאפ, ווייז, מייל, מדי פעם קריאת חדשות, לפעמים תמונות משפחה וסרטונים נלווים
XIAOMI REDMI 10C..
מסך 7.1..
רזולוציה 720X1650..

שימוש עיקרי:
חדשות/ספורט = אפליקציות..
מצלמה/וידיאו = הרבה יחסית..
יוטיוב = שימוש לא מעט..
NFC = רב קו/תשלום נסיעות וקניות בחנויות עם מסופי EMV..

אין ממש צורך ברזולוציה גבוהה יותר..

boriska1

Active member
XIAOMI REDMI 10C..
מסך 7.1..
רזולוציה 720X1650..

שימוש עיקרי:
חדשות/ספורט = אפליקציות..
מצלמה/וידיאו = הרבה יחסית..
יוטיוב = שימוש לא מעט..
NFC = רב קו/תשלום נסיעות וקניות בחנויות עם מסופי EMV..

אין ממש צורך ברזולוציה גבוהה יותר..

תאדה רבה, עזרת לי מאוד

גק לוי

Active member
מומלץ.
שיאומי REDMI 10C.
128/4.
ללא NFC.
600 שקל.

נערך לאחרונה ב:
כן, לצרכים הללו הרזולוציה הנ"ל בהחלט תספיק. לאבא שלי יש את Redmi 10c, וזה לא שרואים שם פיקסלים או משהו כזה, הטקסטים והתמונות ללא דופי.

boriska1

Active member
תודה לשלשת המגיבים. מאוד עזרתם לי. אכן זה הטלפון שאקנה. כמובן מיבואן רשמי, אצל אדם שבמחיר הטלפון גם יעביר לי נתונים

גק לוי

Active member
תודה לשלשת המגיבים. מאוד עזרתם לי. אכן זה הטלפון שאקנה. כמובן מיבואן רשמי, אצל אדם שבמחיר הטלפון גם יעביר לי נתונים
אין שום צורך ביבואן רשמי בטלפונים של שיאומי.
חשוב חנויות אמינות עם טלפונים במלאי ושירות טוב.
כמו הנ"ל.

בין אם אתה קונה בעליאקספרס..
ובין אם אתה קונה בשני החנויות שהמליצו לך עליהם..
אל תשלם יותר מ600 שקל..
אין שום צורך ביבואן רשמי..

boriska1

Active member
בין אם אתה קונה בעליאקספרס..
ובין אם אתה קונה בשני החנויות שהמליצו לך עליהם..
אל תשלם יותר מ600 שקל..
אין שום צורך ביבואן רשמי..
קניתי ב 619 שקל ב קי. אס. פי.
תודה לכולם
הבעיה לטלפון הזה לא מצורפים זכוכית הגנה ולא קייס. איפה קונים בזול? בעליאקספרס לוקח הרבה זמן להגיע.

SHERME

Well-known member
קניתי ב 619 שקל ב קי. אס. פי.
תודה לכולם
הבעיה לטלפון הזה לא מצורפים זכוכית הגנה ולא קייס. איפה קונים בזול? בעליאקספרס לוקח הרבה זמן להגיע.
תלך לכל חנות שמוכרת אביזרים לטלפונים סלולרים תמצא שם קייס ומגן מסך בכמה עשרות שקלים לREDMI 10C

-------------------------------

מצטרף לקודמיי, אין שום הצדקה ליבואן רשמי. קונים אצל הממעיט במחיר, מזמינים כיסוי ארנק מאלי אקספרס, והמכשיר בקלות רבה יחזיק מעמד 4-5 שנים. כמו כן, יש בשבילו הרבה רומים מקוסטמים במקום ה-miui.

boriska1:
תודה לכל החברים שעזרו לי להחליט. אז ככה: נושא רזולוציה זניח, עד לא מורגש. בעיה קטנה, המעבד שלו חלש יותר, מגיב ומעלה יותר לאט. לדעתי זה גם לא מפריע לשימוש יומיומי, אלא כאשר מעבירים נתונים מהמכשיר הישן, עושים התאמות ועדכונים.
יש לי שאלה, אולי מישהו יודע. הורדתי רינגטון מחנות האפליקציות. בטעות החלתי אותו גם על הודעות ווטסאפ ו SMS. לא מתאים בכלל ובהחלט. רוצה להכיל את ברירת המחדל, חיפשתי בהגדרות : צלילים, התראות, ועוד כל מני. יש למשהו רעיון?

----------------------------------------

המעבד חזק מאוד ביחס לטלפונים ברמת מחיר כזאת של 600 שקל..
270.000 באנטוטו..
סנפדראגון 680..
בסמסונג כדי לקבל את המעבד הזה אתה צריך לרכוש A23 זיכרון 128/4 בסביבות 800 שקל יבואן רשמי..
בכדי לקבל מעבד עם 200.000 באנטוטו צריך לרכוש A13 (דגם A137) זיכרון 64/4 בסביבות 700 שקל יבואן רשמי..
MTK G80..

--------------------------------------------

SMS..
הגדרות >> צלילים & רטט >> להקיש על התראות >> להקיש למטה בצד שמאל על האייקון של איש >> להקיש על צלצולים >> להקיש למעלה על צלצול ברירת מחדל החלה..

להיכנס לוואטסאפ >> להקיש בצד שמאל למעלה על שלושת הנקודות >> הגדרות >> התראות >> להקיש על צליל התראה >> להקיש על צלצולים >> להקיש שמאלה למטה על האייקון של איש >> להקיש בצד ימין למעלה על צלצולים >> תבחר איזה צלצול שאתה רוצה וללחוץ על החלה..

נערך לאחרונה ב:
למעלה