XIAOMI REDMI 10C..השימוש שלי במכשיר סלולר סטנדרתי למדי:
טלפון, ווטסאפ, ווייז, מייל, מדי פעם קריאת חדשות, לפעמים תמונות משפחה וסרטונים נלווים
לא משתמש בכלל בצפיה ביוטיוב , סרטים וכד"
האם אני יכול להסתפק ברזולוציה 720x1650 פיקסלים (~268 ppi צפיפות) ?
יש חשיבות לרזולוציה במקרה כשלי?
תאדה רבה, עזרת לי מאודXIAOMI REDMI 10C..
מסך 7.1..
רזולוציה 720X1650..
שימוש עיקרי:
חדשות/ספורט = אפליקציות..
מצלמה/וידיאו = הרבה יחסית..
יוטיוב = שימוש לא מעט..
NFC = רב קו/תשלום נסיעות וקניות בחנויות עם מסופי EMV..
אין ממש צורך ברזולוציה גבוהה יותר..
אין צורך בטלפון אחר נקודה.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_10c-11418.php עשינו הזמנה מסין. סוף סוף המכשיר הגיע. מחיר סופי 550 שקל. במכס כצפוי בכלל לא בדקו אותו. רכשנו דגם עם NFC. צבע שחור. היה שיקול לרכוש RN11 בתוספת 150 שקל. מסתבר שלא היה צורך. שיאומי REDMI 10C: 128/4 + 2GB מזיכרון ROM = כ6 ג'יגה RAM. מסך...www.tapuz.co.il
מומלץ.השימוש שלי במכשיר סלולר סטנדרתי למדי:
טלפון, ווטסאפ, ווייז, מייל, מדי פעם קריאת חדשות, לפעמים תמונות משפחה וסרטונים נלווים
לא משתמש בכלל בצפיה ביוטיוב , סרטים וכד"
האם אני יכול להסתפק ברזולוציה 720x1650 פיקסלים (~268 ppi צפיפות) ?
יש חשיבות לרזולוציה במקרה כשלי?
אין שום צורך ביבואן רשמי בטלפונים של שיאומי.תודה לשלשת המגיבים. מאוד עזרתם לי. אכן זה הטלפון שאקנה. כמובן מיבואן רשמי, אצל אדם שבמחיר הטלפון גם יעביר לי נתונים
בין אם אתה קונה בעליאקספרס..תודה לשלשת המגיבים. מאוד עזרתם לי. אכן זה הטלפון שאקנה. כמובן מיבואן רשמי, אצל אדם שבמחיר הטלפון גם יעביר לי נתונים
קניתי ב 619 שקל ב קי. אס. פי.בין אם אתה קונה בעליאקספרס..
ובין אם אתה קונה בשני החנויות שהמליצו לך עליהם..
אל תשלם יותר מ600 שקל..
אין שום צורך ביבואן רשמי..
תלך לכל חנות שמוכרת אביזרים לטלפונים סלולרים תמצא שם קייס ומגן מסך בכמה עשרות שקלים לREDMI 10Cקניתי ב 619 שקל ב קי. אס. פי.
תודה לכולם
הבעיה לטלפון הזה לא מצורפים זכוכית הגנה ולא קייס. איפה קונים בזול? בעליאקספרס לוקח הרבה זמן להגיע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.