למה חשוב להם(הגברים) לדעת אם כמה

• פותח הנושא TIFS
  • פורסם בתאריך

TIFS

New member
למה חשוב להם(הגברים) לדעת אם כמה

היית לפניהם?? האם מישהי מכן באמת חושבת שזה מעיד משהו על אופי של בחורה?

משתתפת

New member
למה?

חברנ שלי בתיכון פעם סיפרה לי שיטת ה"איפוס". פשוט מאוד - כל פעם שאת מגיעה ל-10 - מאפסים. בספר ביוגרפי אחד כתב הסופר שכל הנשים שהיה איתן אמרו לו שהיה שני אצלן. "פעם אחת - (ציטוט) - מישהי אמרה לי שאני השלישי. כמעט התחתנתי איתה". אז מה מטרת השאלה? הרי לקבל תשובה שקרית אתם לא רוצים ולהתמודד עם האמת לא תמיד מצליחים... אז, לשאלתי המקורית, למה?

סתם סקרנות...

אני באמת לא רואה סיבה אחרת. אבל... מה אם מישהי או (מישהו) תספר לכן שהיא היתה עם מספר מטורף של גברים, זה לא ידליק נורה אדומה?

TIFS

New member
לא.

הגבול שלי הוא, שכל עוד גבר/אישה עושים מה שהם רוצים מתי שהם רוצים ואני מזכירה שוב לא נגד רצונם, אז זה בסדר. מה, תשפטי עכשיו מישהו/י על מה שהם עשו בתיכון או בצבא??? איזה נורה אדומה זה צריך להדליק מעבר לגורם הבריאותי שאותו ניתן לפתור בבדיקת דם פשוטה. מה זה כבר יכול לגרום לך לחשוב??????

לי זה גורם לחשוב

שאותו אדם הוא קל דעת במובן מסוים. זה נראה לך הגיוני שבחורה בת 25 שכבה עם 50 גברים? (אני באמת שמעתי על מישהי כזו) בלי שום קשר לעניין המיני, לי כן משנה מה בן אדם עשה בתיכון או בצבא. אני לא שופטת אף אחד על מה שהוא היה ובכוונה בואי נקצין את העניין, אבל מה אם מישהו מספר לך שבתקופת התיכון הוא נהג לגנוב באופן קבוע? או להטריד נשים? או היה מכור לסמים קשים? עדיין לא משנה לך מה אותו אדם עשה? אגב, אם עניין הנסיון לא אומר כלום מבחינתך, למה זה מפריע לך שגברים רוצים לדעת?

TIFS

New member
שירי וגיל

אם אדם גנב או הטריד נשים זה אומר משהו על האופי שלא כגון חוסר אמינות,או מטורף במקרה השני וכו´. אם אדם שכב אם X בחורות או גברים זה לא אומר לדעתי שום דבר על האופי שלהם. וזה לא שמפריע לי שגבר ידע כמו שמפריע התגובה למספר מסוים ממנו והלאה. מעבר לכך שאני באמת באמת חושבת שזה פשוט לא עניינו של אף אחד.

אני חושבת

שזה באמת לא עניינו של אף אחד, אבל כיש לך בן-זוג רציני ואת רואה בו שותף לחיים, לדעתי אפשר לשתף באינפורמציה הזו אם היא כ"כ חשובה ומעניינת (כל עוד לא נכנסים לפרטים כמובן). אבח שכל אחד יעשה מה שטוב לו!!! אגב, מצאת מעצבת לאלבום?

יש לי

אני מניחה שראית אלבומים שאהבת. אולי תבררי דרך הצלם מי המעצבת ותפני אליה ישירות. אם אני לא טועה, ראיתי ברשימה שאת מתחתנת ביוני, ככה שיש עוד זמן למצוא מעצבת! אגב, עם איזה צלם סגרת?

אני בחורה כזו - SOOOOOOOO?

או שמע לא, האם זה באמת משנה? זה לא מעיד על קלות דעת, אולי זה פשוט מעיד על בחורה שאוהבת סקס אבל לא מוכנה להתפשר על מערכת יחסים פחות מרצינית? אולי זה מעיד על בחורה בטוחה בעצמה, שיודעת מה היא רוצה וודעת איך להשיג את זה? זה אכן יכול לנבוע (ההתנהגות השרלילית- בחורה ששוכבת עם גברים), כי היא לא מכירה דרך אחרת לקבל מהם תשומת לב- אבל זו לא אכסיומה. ובוא נקח לדוגמא את המקרה ההפוך: האם בחורה ששכבה רק עם בחור אחד או שתיים. האם זה מעיד, בהכרח, על מעלות מסוימות? האם זה באמת נבע מתוך צניעות וטוהר המידות וכו´ ולא מתוך, אולי, חוסר ביטחון עצמי תהומי (אף אחד לא ירצה אותי) פחד ממין (כי ההורים החדירו לה לראש שזה מלוכלך) או סתם כי היא כזו מגעילה ואף אחד לא התקרב אליה? כל דבר צריך לבדוק לגופו של עניין. ודי כבר עם הסטיגמות, חשבתי ששנות החמישים של המאה הקודמת כבר נגמרו!

רחלילי

New member
אולי זה קשור

כלומר אצל מי שממש מתעקש לדעת אולי זה קשור לא בבחורה אלא בבחור עצמו שרוצה לדעת לכמה אנשים היא משווה אותו כעת? כאילו הוא חושביו עם כמה אני צריך להתחרות? זה נשמע לי דבילי אבל זה הדבר היחיד שעלה לי בראש כי יש בחורים שלא פעם עסוקים ב"מי יותר..." וכאלה.

למעלה