למה חשוב לרכב בצמוד לחוקי שמירת

alonaski

New member
למה חשוב לרכב בצמוד לחוקי שמירת

הטבע - קראו כאן! כתבה שהופיע ב"הארץ" על שמורת הרי אילת שעומדת להסגר למטיילים תמורת תשלום! זאת כיוון שלא הצליחו לפקח על ההרס והזוהמה שהמטיילים השאירו בטיולם בהרי אילת!
אותו הדבר לגבינו - אם לא נקפיד לרכוב בטבע בהתאם להוראות שמירת הטבע, אם נשאיר אחרינו הרס, חורבן ופסולת (-הכוונה לקוליסים, "פתיחת צירים" חדשים בתוך היער, רכיבה לא על שבילים מסומנים ומסודרים, רמיסת צמחיה קיימת, השחתת התכסית והשארת פנימיות מפונצ'רות בשטח...
) - "יעלו" על זה מיד ברשויות המתאימות ויתחילו להטיל עלינו איסורים והגבלות! אל תשכחו שאנחנו והאופניים שלנו נתפסים בעייני הרשויות הירוקות כ"משחיתים" לא פחות מנהגי האופנועים או הטרקטרונים...
לכן - חובה עלינו להתנהג בהתאם!
לתשומת לבכם!
ותודה לדוד ניצן שהעלה את הכתבה עוד קודם!

liorsos

New member
צודק מאה אחוז אנחנו חייבים לשמור על

הטבע ועל ניקיונו כי אז יקחו לנו את הכייף והתענוג שלנו וגם האשפה שלנו תהרוס לנו ותזאם לנו את השטחים ותימשוך הרבה מיזיקים ותורדנים אחרים אז חברה באו נישמור על הכייף שלנו ביחד ולא נזבל

shl17

New member
איך לא נפתח סינגלים חדשים

הרסת לנו את הרכיבה .אבל לפחות אני פותח עם הגוף בלבד (לא מעדרים ושאר מראין בישין) כך שאולי אפשר לקבל הנחה הרי בסך הכל אני סובל

shl17

New member
נו היית במירב אני הייתי ולא ראיתי

האוטו שלך ושכחתי פלאפון

liorsos

New member
הייתי שם מצאתי כמה סינגלים חחביבים

הייתי שם מי 1630 עד 1830 היה בסדר אולי בגלל שלא מכיר מסלולים לא ממש נהנתי. ולא ראיתי את אוטו שלך אני חניתי בתחילת העלייה למגדל תצפית

shl17

New member
אני משתדל לחנות במרכז מירב

בגלל שהיו פריצות לרכבים בחניה הרגילה לא רכבת בשביל האדום?? יש שם מליון סינגלים כל רגע נתקלים באחד אחר כשנוסעים בענף הצפוני של האדום לכיוון הכחול שיורד לנחל מערות יש סינגל במעגל שמקיף את הגבעה עם תצפית יפה לנחל מערות הסינגל חביב ביותר עם כמה מעברים יפים וצרים על פי התהום

liorsos

New member
לא הייתי בשחור נראה לי

תגיד לי ואיך זה שנותנים לך לחנות בתוך המרכז?

למעלה