למה? (טריגר)

עצמי

New member
למה? (טריגר)

יום ראשון כ"ח שבט תשס"ב 10 פברואר 2002 למה זה כל כך כואב? למה זה חותך בבשר, תופס את הלב כבצבת ולא מניח? למה הדמעות מגיעות רק עד אחרי העין, שורפות, דוחפות,… נתקעות.? למה יושב לו הגוש בגרון, כמו לנצח, כמו תמיד היה שם ולעולם לא ילך.? למה משקל החיים כה גדול עלי, כה אדיר, עד כי גבי כורע, לבי דואב, עצמותיי צועקות לעזרה. וראשי הומה… הומה… הומה…ומלא צעקות? למה זה כואב כל כך לדעת? למה זה קשה כל כך לכאוב, להרגיש. למה …. למה הקשר עם אחרים, הוא מקור לעצבות ופגיעה? אכפתיות – היא מקור לכאב? ידידות כמקור אכזבה, חברות – אבן גדולה על הלב? למה שמש ואור מביאים את הדמעה לעין? את תחושת הפספוס כאגרוף בבטן הומה… את הרצון לצעוק – "לי לא היה עדין, שמש בתוכי, ויד מלטפת, חמה" למה צחוק של ילדים וציפור מציצת, גורמים לחיוך על שפתיים לעלות ולגווע מיד? ולתחושת הריקנות, משמחה כה קורצת, כשאלי לא פתח זרועותיו אף אחד…? למה בתוכי, השלווה לא שוכנת, אין שמש , ציפורים, כמו הכל חדל להיות, למה אני לא מוצאת את מה שאני מחפשת, למה זה כל כך, כל כך כואב לחיות….?

לבד1

New member
אין תשובה

אפשר להקל מעט אם לא מחפשים את מה שאי אפשר למצא ואם מחליטים לחיות עם מה שיש אבל לפעמים עם מה שיש לא שווה לחיות חיוך מילדים וציפורים הוא חיוך של תסכול ורחמים עצמיים כי חיוך של אהבה לא יכול לבא מריקנות פנימית ליטוף אפשר לקבל לא מהשמים אלא רק אם נפתחים לקבל וכשבפנים ריק אז מה שווה להיפתח

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
((((((עצמי))))))

השאלות שלך, הן הן הכאב... והתשובות היחידות הן התשובות שיבואו מתוכך שבאות מתוכך תוך כאב... הרגשות האלה... הן הן התחושות שבזכותן אנו יודעים אושר מהו ובגללן אנו מתענים בכאב... ולו הייתה אפשרות לחיות בלי לכאוב בלי לאהוב בלי לשמוח בלי לסבול... וכי היינו אוהבים את החיים האלה? אז בימים של כאב, כשכל העולם מכביד והגעגועים ליד מלטפת שורטים וצורבים... אנו מחבקים אותך פה בהרבה חום ורוך ומצפים איתך לימים מאושרים

דפנה...

New member
תשובה או נקודה למחשבה,

איננו נולדים בבת-אחת, אלא בחלקים. קודם הגוף, והנשמה מאוחר יותר... אמותינו מתייסרות בכאבי לידתנו הפיזית; אנו עצמנו סובלים את כאבי הצמיחה הרוחנית הארוכים יותר. מאת מרי אנטין

לילך9

New member
תודה לעצמי

על שביטאת בצורה כל כך מדויקת את מה שאני מרגישה. זה כבר מעודד לדעת שיש גם אחרים ששותפים בדיוק לאותה מציאות. אפשר להגדיר את העניין כרגישות יתר ולהיות מתוסכלים מכך, אבל אפשר גם לנסות להשלים עם זה ולחשוב שבעצם בעזרת אותה רגישות שחותכת בבשר לפעמים אפשר להצליח להתעלות ולמצות את החיים בצורה המלאה והחזקה ביותר. זה מה שמעודד אותי לפחות. מקוה שגם אותך זה יעודד קצת לחשוב בצורה הזו. שיהיה לך טוב.

לבד1

New member
אפשר גם

לנסות את הספרה 10 או המקורי ולו בשביל לברבר

למעלה