למה טרנסג'נדריות לא ממהרות למצוא אהבה?

noki3

New member
למה טרנסג'נדריות לא ממהרות למצוא אהבה?

זה נדיר שכן מוצאים ותמיד הן חוששות ממליון סיבות...אסור לפרסם כאן מודעה וזה מקובל אבל איפה ניתן למצוא אהבה לאלה שמחפשים? יש לאדם כלשהוא הסבר הגיוני?

hatzilonit

Member
מנהל
אל תכליל. מכירה הרבה טרנס* בזוגיות מוצלחת.

הרוב פשוט לא מחפשות הכרות על בסיס קינק\פטיש, ולכן ישללו הודעות הכרות בנוסח "מחפש טרנס\ית לקשר" כי מבחינתן\ם היותן\ם טרנס* זה ממש לא העיקר באישיות שלהן\ם.
זה כמו שתכתוב "מחפש אתיופית" או "מחפש בלונדינית לקשר" - זה לגיטימי, אבל לא כולן יחשבו שזאת הצעה אטרקיבית...

חוץ מזה,
כאן בפורום יש לוח הכרויות. כניסה דרך "כלים ומידע" --> "לוחות".
מוזמן להשאיר שם הודעה. אל תשכח להשאיר כתובת אימאייל.

noki3

New member
מבין ומכבד יותר ממה שאת חושבת אבל התכוונתי

לשאול מדוע הן שוללות ישר? במקרה אני לא מחפש סטוץ אלא קשר רציני ואני חושב שאני נראה סבבה אומנם לא בראד פיט אבל גבר ממוצע ובכל הפעמים שניסיתי היה חוסר בטחון והיסוסים מהצד השני...אני לא אוהב להשתמש בביטויים כמו אתיופית או טרנסית ולתייג אנשים זה פוגע ומעליב...בקיצור מה שיבוא יבוא..אגב הסתכלתי על לוח המודעות ואין שם הרבה תחלופה של מודעות והן ישנות אז אני מניח שזה מחזק מה שרשמתי..מדוע שגבר יבזבז את זמנו כדי לבלבל את המוח לאיזה בחורה נחמדה שבעצמה בלחץ מכל הסיטואציה

hatzilonit

Member
מנהל
אולי לא הבנתי את הסיטואציה שלך נכון...

תוכל להרחיב טיפה?
איפה ואיך אתה מתחיל מתחיל עם בחורות? איך קורה שהרבה מהן טרנסיות?
איזה סוג של תשובות אתה מקבל?

noki3

New member
אסביר

יש לי בפייסבוק מעט חברים וחברות כי אני לא מאלה שמצטלמים כל שניה ואני לא חסיד של מדיה חברתית..יש לי חברים גייז וידידות טרנסיות שאני מת עליהן ולמרות שהן רווקות ופנויות הן אוהבות את הבדידות שלהן שזה סבבה ושוב איש איש באמונתו אבל לדעתי זה משהו עמוק יותר בת המודע שעוצר אותן מלהיות בתוך מערכת יחסים בגלל כל התהליך שהן עוברות של השינוי...אני לא יוצא למקומות הרבה ומחפש באמת מישהי בראש לי לא לסטוצים ..כבר השלמתי שזה אבוד

למעלה