למה יבש פה כל-כך?

מתן ב

New member
למה יבש פה כל-כך?

אני ייתן רעיון.......... אתמול היה את הא"מי, למישהו יש תמונות מהטקס? במיוחד של בראד פיט, ושאר הקאסט של חברים!!! איזה חתיך בראד פיט היה שם אתמול, הוא עשה פן, והסתפר מדורג בפוני וסירק אותו אלכסון כסה על בפנים (לא הבנתם כלום נכון
)...

מיצי007

New member
צודקת

הוא באמת היה מדהים אתמול ויהיו תמונות שלהם עוד מעט של כולם אני שמה... אל תדאגו,אני יודעת שזה מתעכב אבל לוקח לי זמן לארגן את עצמי עם הפורום... את כבר תיראי.:)

מתן ב

New member
אם זה קשה לך...

תתני לי קישור, ואני יוריד בעצמי תמונות! אני פשוט חולה על בראד פיט! יש לי מעל מאה תמונות שלו, וזה אחרי שעשיתי נקיון ומחקתי את כל התמונות המכוערות שלו (לא שהיו הרבה כאלה...).

~*~gaL

New member
ובפעם השלישית...

...שאני מפרסמת את זה בפורומים: נוח ומאורה

מיצי007

New member
לא שזה קשה לי...

אני רוצה לעשות גלריה של תמונות... אני לא רוצה שכל העמודים בתוך הפורום יהיו מלאים כל הזמן בתמונות שאנשים שמים פה אלא בהודעות,ושיהיו גלריות מסודרות לכל התמונות ששמתם. ספייק(אהוב פה על כולם),אמי,קייטי הולמס אדוארד נורטון ועוד.

מתן ב

New member
אז תעשי גלריות...

אם את רוצה אנ יתרום איזה 20-30 תמונות של ריאן פליפה (זה פליפה!!!) החתיך...

מיצי007

New member
גלריות

זאת הכוונה,שלוקח לי זמן לעלות את הגלריות שאני עושה. כי השרת של תפוז במנהלים נתקע הרבה פעמים ואז זה מייאש להתחיל ולעשות עוד הפעם ועוד הפעם... לא אמרתי שאני לא אעשה,אמרתי שאני רוצה...וכבר התחלתי אז אם את מעוניינת לתרום- סבבה
בכיף... אני אשמח לשים גלרייה שלו או של כל מישהו אחר... אם כבר אני אנצל את הבמה להגיד שכל מי שמעוניין לתרום תמונות לגלריות שיצור איתי קשר במסרים ונדבר

למעלה