למה יש בא-סקסואליות העדפות מגדריות?

למה יש בא-סקסואליות העדפות מגדריות?

יכול להיות שפשוט השעה המאוחרת והעייפות מדברים כרגע במקומי, אבל אני באמצע דיון ביני לבין עצמי, שבעצם מאוד מאוד קשור לנושא הפורום. כמה וכמה פעמים נאמר בפורום ש"א-מיניות היא סוג של דו-מיניות", ולא כ"כ הבנתי את זה עד עכשיו. בהנחה שאני מגיעה למצב של זוגיות א-סקסואלית, למה בעצם אכפת לי אם מדובר בגבר או אישה? עד עכשיו היה מאוד ברור לי, אם כבר מערכת יחסים (שנראה לי כרגע בתור דבר מאוד לא סביר שיקרה) אז עם אישה. אבל עכשיו מחשבה אחרת מהדהדת לי בראש. אם מה שאני רוצה בעצם זה מישהי להתכרבל איתה ולהיות קרובה אליה, ללא מין, אז מה בעצם המניעה להתכרבל עם מישהו? רק להבהיר - אצלי זה הכל ברמה התיאורטית. אני די חסרת ניסיון בתחום מערכות יחסים זוגיות. מדובר במחשבות שהן ממקום שבו אני לא רואה מערכת כזאת מתרחשת, ובאיזשהו מקום אני שואלת אתכם לדעתכם, בתור אנשים שכן היו במערכות יחסים מיניות וא-מיניות...

נשים מריחות יותר טוב ../images/Emo8.gif

יש לנשים תרבות של טיפוח בדרך כלל יותר גבוהה אתם מכירים את השמפויים האלה עם הריחות החזקים? גברים כמעט ולא ישתמשו בזה, ואני חושב שיש לבעלי שיער ארוך השפעה יותר חזקה על הריח כי המולקולות נדבקות ליותר שטח שיער...

אביטלים

New member
לי נראה שעדיין יש

משמעות עם מי את מעדיפה להתכרבל גם ללא סקס.אם את יכולה ומסוגלת לקבל ולתת חום לשני המינים אז אשרייך, את לא מחפשת גבר או אישה אלא נשמה שתואמת אותך ולא משנה באיזה גוף היא באה. אם יש לך נטייה לאחד מהם אז למה יש צורך בהסברים ? התשובה בסופו של דבר , אחרי המון מחקר של ילדות אולי לא תשנה מאוד. לי למשל נוחה אינטימיות עם אישה וחקרתי את זה המון שנים ובערך הבנתי למה רק ש... חבל על כל האנרגיה הזו. היום יותר חשוב לי ההווה, לראות מה יש, למה אני רוצה להגיע ולבדוק איך אני מגיעה לשם... גילוי נאות הוא שניסו להניא אותי ממחקר בשנות ה -20 שלי וסרבתי , הייתי "חייבת" להבין ולא שמעתי לעצות.

את צודקת

חשבתי על זה עוד קצת, והגעתי למסקנה פחות או יותר זהה לשלך. אבל צורך בהסברים זה דבר די בסיסי. אני מניחה שצריך גם לקבל את העובדה שלפעמים אין הסברים ודברים הם פשוט כפי שהם.

p019

New member
תשובה תאורתית

גם אני לא התנסתי במערכות יחסים רומנטית כך שכל מה שאני אומרת תאורתי ומבוסס על דברים שכראתי כאן ובAVEN. גם אנשים א-מינים יכולים לחוש רמה מסויימת של משיכה - (כניראה לא מינית אלה יותר ריגשית/אינטלקטואלית) - וכנראה שמשיכה זו יכולה לבוא לפעמים עם נטיה למין אחד או אחר - או שינהם.

p019

New member
תאורתית - כן

לא אמרתי שאני לא מעוניינת במערכת יחסים. אבל מעולם לא הייתי בכזו. אין לי מושג איך אפשר להגיע למערכת יחסים. יחול להיות שאם אחוז הא-מיניים בחברה היה יותר גבוה, כך שהיו יותר א-מיניים סביבי זה היה שונה. אבל כיוון שהמצב לא כזה, אדם מיני לא יזמין אותי לצאת - ואם הוא יזמין אני סביר להניח יגיד לא - כי אני לא מעוניינת בחבילה השלמה. חוץ מזה שלצאת זה לא דבר שמעסיק אותי. ראיתי עם חברה שלי טלוויזיה - ואמרתי לה על דמות מסוימת שהיא דמות נחמדה. היא ענתה לי "כן, הייתי מוחנה לצאת איתו". אני לא מבינה את זה, אני לא חושבת כך. אני לא רואה מישהו (או מישהי לצורך העיניין) וחושבת אם הייתי מעוניינת לצאת איתו או לא. אז איך בדיוק אפשר להגיע למצב של מערכת יחסים בצורה כזו?

nobles3

New member
שאלה פילוסופית

לא היו מחקרים בנושא (במידה ורצית לקבל תשובה מדעית) אז כל מה שאפשר לעשות זה לענות מתוך אנטואיציה בנאלית. יש משהו במה שאת אומרת, אבל זה נראה לי נכון בעיקר לנשים. אני לא מוצא אצ עצמי מתכרבל עם גבר (כשאני בהכרה מלאה
). פעם אחת אחרי שעישנתי גראס מצאתי את עצמי מתכרבל עם גבר (כמובן בלי שום קשר סקס: אני לא נמשך לגברים וגם הוא הטרו רגיל). ז"א דבר יחד שיכול לגרום לי להתכרבל עם גבר זה צורך פרקטי (להתחמם למשל). מצד שני מבחינה אינטלקטואלית יש העדפה ברורה לבני אותו המין. אבל שוב, כל אחד מאיתנו מיוחד ומה שנכון לאחד לא נכון לאחר. (אצלי, למשל יש הפרדה ברורה בין יחסי ידידות ליחסים רומנטיים. ז"א שבשבילי זה בכלל לא אותו דבר להתכרבל עם גבר ולהתכרבל עם אשה).

אתה בהחלט צודק שזה לחלוטין לא אותו

דבר להתכרבל עם אישה ועם גבר, ככה זה אצלי, ונדמה לי שזה בערך התשובה שחיפשתי, אז תודה. =)

dnielc

New member
מבחינתי אין הבדל

בין גבר לאישה באף פרמטר, המתח המיני או הרומנטי לא מובדל בין המגדרים.

אמ.. לדעתי זה קשור ב"תרבות"

תמיד רואים בחדשות\כלבוטק וכאלו תוכניות ואפילו ספרים אינטרנט וכו' דברים שמשקפים את המציאות של היום.. אנסים,גנבים,פורצים ושאר סוגי המתעללים.. שברובם הם גברים. אז אולי את מעדיפה שאם תהיה לך זוגיות זו תהיה אישה כי את סומכת יותר על המגזר הנשי.. ? בכל זאת לישון עם מישהו זה דבר שכן מצריך בטחון מסוים בבנאדם.. דברי איתי הדר

למעלה