בדיוק@trilliane אני אמור למסור אותו לאשנב בסניף הדואר כל בשביל לשלוח או לשים באחת ממיכלי איסוף שפזורים בעיר? יש מיכל אדום ויש צהוב.
קראתי דיון היום שדואר ישראל לא תמיד מרוקנים תיבות וגם מאבדים את התכולה. אני מעדיף באמת לגשת לסניף ולמסור לפקיד בהנחה שניתן לעשות זאת.בדיוק
אתה משלשל את המכתב באחת מתיבות הדואר , ולא צריך ללכת לסניף ולעמוד אצל פקיד
אתה יכול לתת לפקידקראתי דיון היום שדואר ישראל לא תמיד מרוקנים תיבות וגם מאבדים את התכולה. אני מעדיף באמת לגשת לסניף ולמסור לפקיד בהנחה שניתן לעשות זאת.
אתה יכול לתת לפקיד
חבל על הזמן שלך
ומי מבטיח לך שזה לא יילך לאיבוד בדרך מהפקיד ליעד ?
מעבר לזה שלפי הצילום שהעלית זה דואר 24
אולי לא יום יום, אבל מרוקנים. אובדן דברי דואר יכול לקרות (וקורה) בכל מקרה (ובכל העולם. דואר ארה"ב איבד לי חבילה). אתה יכול לשלשל בתיבה של הסניף. אין טעם לחכות במיוחד רק כדי למסור לפקיד באשנב, אבל זה אפשרי.קראתי דיון היום שדואר ישראל לא תמיד מרוקנים תיבות וגם מאבדים את התכולה. אני מעדיף באמת לגשת לסניף ולמסור לפקיד בהנחה שניתן לעשות זאת.
אם יש לך חוסר אמון לגבי השליחה - גש לפקיד ובקש להשתמש בשירות דואר-רשוםקראתי דיון היום שדואר ישראל לא תמיד מרוקנים תיבות וגם מאבדים את התכולה. אני מעדיף באמת לגשת לסניף ולמסור לפקיד בהנחה שניתן לעשות זאת.
לא יודע לענות על זההכוונה לתיבה דואר 24 זו? ניתן לשים שם מעטפה שיש לי ושולח שילם עבורה?
צפה בקובץ המצורף 69612
האם יש מפה של תיבות כאלה בעיר שלי?
בדיוקהכוונה לתיבה דואר 24 זו? ניתן לשים שם מעטפה שיש לי ושולח שילם עבורה?
אני צריך לרשום כתובת של השולח בצד האחורי של המעטפה? מופיעה רק כתובת של יעד בצד הקידמי.וזה מה שמופיע לך על המעטפה
לא חייבאני צריך לרשום כתובת של השולח בצד האחורי של המעטפה? מופיעה רק כתובת של יעד בצד הקידמי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.