למה יש רופא נשים ואין רופא גברים?..

מני 22

New member
למה יש רופא נשים ואין רופא גברים?..

בגלל שגברים זה לא מחלה.

מני 22

New member
אחרי הכל.... כלל אחד..

כל בת שהיא יפה בקיצור שמחמיאה לעצמה על היופי שלה סימן שהיא מכוערת. זה בדוק. לא בגלל שהיא הרגיזה אותי. תבדקו ותראו. לי אמרו את זה בדקתי והייתי בהלם כמה שזה נכון. בהצלחה.

תן לי לתקן אותך.

מראה טוב = ביטחון עצמי גבוה = אני, שמחמיאה לעצמי, והרבה. הרגזתי אותך? יופי. זה לא מה שניסיתי, אבל זה יעזור לנו בלצחוק אחד על השני.

מני 22

New member
את זה את אומרת וזה לא עוזר לי כלום.

ואני מאמין שחברי הפורום מבינים טוב טוב למה התכוונתי. ואת? את סתם שחצנית שמדבר על היופי שלה, אם באמת היה לך יופי לא היית צריכה לשבת בפורום כל היום היית יוצאת קצת לבלות אז ככה שתפסיקי לבלבל את המוח. לא יופי ולא נעלים. אולי לאומת סבתא שלך את יפה אבל לא יותר מזה.

דר דרעק

New member
תנו לעו"ד לדבר

א. היא לא אמרה שהיא יפה, אני אמרתי את זה. ב. לפי התאוריה שלך אז גם אתה מכוער, אולי תצא קצת לבלות ולא תהיה כל היום בפורום. זה יהיה יותר טוב לכולנו. ג. למה קוראים לך מני 22? לפי הרמה שלך יותר הגיוני שאתה בן 12!

וואי

ואפילו לא הייתי צריכה לשלם לך כדי שתגיד את זה מה שכן מני אחי הוא צודק... :) אבל דרעק אחי, הערה ג שלך- אינפנטילית. קבל ביטול. ובקשר להערה ב, למה שילך? צחוקים, הוא חושב שהוא מוביל פה מהפכה נגדי, תן לו.

מני 22

New member
זה לא חכמה.

תשאלי את בעלך/חבר שלך והוא יגיד לך שזה חבלז.

אתה לא ההגנה שלי אחי,

ואתה כל כך לא בטוח בדברייך שאתה מגמגם 3 פעמים?

מני 22

New member
אם הפרצוף שלי..

אם התחת שלי היה כמו הפרצוף שלך הייתי מתבייש להראות אותו לאסלה.

דר דרעק

New member
לא, הפעם באמת אין קשר איננו

זה סתם מקרה שלאנדרטקר קוראים מני וגם לקורבן שלך. התכונתי שאם הוא מדבר ככה על הפרצוף שלך אז כנראה שכבר נפגשתם...

אתה מתבלבל דרעק,

אין לי קורבנות. יש לי פוטנציאלים להסתלבטות. זה פשוט כ"כ מצחיק שהם לוקחים את זה ברצינות וממש מתחילים לרדת עליי ולחשוב שהולך להם. אם היה רק אפשר להשתלט על הצחוק שלי...! :) כנראה שגם אתה לא מכיר אותי, כי אם היית מכיר אותי, היית יודע שעל הפרצוף של אחות שלו- לא מדברים ככה.

דר דרעק

New member
לא אמרתי כלום על הפרצוף שלך

ונראה שאצלך העולם מתחלק ל- 3: אלה שהם בפוטנציאל להסתלבטות, אלה שהם בפוטנציאל לזיון ואלה שהם גם זה וגם זה. ואם כבר מדברים על זה אז אם התחת שלי היה נראה כמו הפרצוף שלך אז הייתי כל היום מכניס לעצמי בתחת (סוג של מחמאה לא מובנת).

לא אמרתי שאמרת משהו על הפרצוף

שלי, just for the record. וואלה, כנראה שאתה כן מכיר אותי, במובן חולני מעוות מסוים. סיכמת את זה במילים יותר יפות משאני אי פעם הייתי מצליחה.
דווקא בקריאה חוזרת, המחמאה הזאת מאוד מובנת, וזה אפילו יצא חרוז. (נכון כשאומרים לכם שיצא חרוז, אתם קוראים את זה שוב?) אז תודה רבה לך, דרעק ידידי, ותן לי רק לומר, שאם התחת שלי היה נראה כמו הפרצוף שלך, גם אני הייתי מכניסה לעצמי בתחת. כל יום, כל היום.

למעלה