למה כאשר האהבה פורחת תדירות הסקס יו

dravi

New member
למה כאשר האהבה פורחת תדירות הסקס יו

אנו זוג בני 50+ ומכירים מזה 5 חודשים - לשנינו זה פרק ב'. היחסים היו די מתוחים ולחוצים עד לפני חודש. עברנו משבר פרידה קשה. אחרי המשבר היחסים עלו על דרך נפלא. יחסים רגועים וזורמים. נוצרה פתיחות ריגשית נפלאה. המפתיע - בארבע החודשים הראשונים יחסי המין היו נהדרים מכל הבחינות. כמעט כל יום והסקס היה סוער. בשבועות האחרונות יש שינוי. הסקס סוער ואפילו השתפר , אבל התדירות ירדה ל 2 עד 3 לשבוע. כל זה על רקע שיפור עצום בקשר שלנו. החברה אומרת שהסקס שלנו מעולה , אבל היא מעדיפה 2 עד 3 בשבוע. לדוגמא - נכנסנו למיטה והיא שמה לב שאני מגורה ובכל זאת אמרה לא. ראוי להדגיש שהחברה מאוד חושנית ואוהבת סקס. למה זה קורה? דווקא שהקשר השתפר דרמטית. האם היא בודקת אותי? האם היא קובעת עובדה - "רק אני אחליט"? נ.ב ניסיתי לדבר אבל לא העלתי דבר אנא עיזרו תודה מראש

magenta73

New member
איך היחסים נפלאים ומדהימים

כשאתה למעשה מאשים אותה במשחקי כוח של "רק אני אחליט"??? שאלה...אליך. ותשובה- זה נראה לי רק הגיוני וטבעי, אתה רוצה להגיד לי שבקשרים אחרים היית עושה את המעשה כל יום? כל יום? לא...נכון? אולי כי אנחנו גם מתעייפות לפעמים... הכי הרבה, תנסה להפתיע, לשנות, לגשת בצורה אחרת... אמבטיה עם נרות... מסאג'... לא יודעת... גורם ההפתעה מאוד חשוב...

03lior

New member
אל תתיאש אצלי זה פעם בחודש

אפילו פחות כי אשתי פולניה.

magenta73

New member
אני?

מה אני עשיתי שמגיעה לי אישה פולניה? לא מספיק יש לי אמא כזאת??? "אמנות השירשור" פרק א'

ד נ י ת3

New member
אל תתיאש חביבי,

אומרים שפולניה זה לא עדה - זה אופי. אחרת איך תסבירי את העובדה שפולניות מתרבות? (זה פראדוקס)

03lior

New member
ולמה את צריכה ממגנטה מלח

אין לך מלח משלך להכאיב לי?

shaniza

New member
בהתחלה יש הרבה אנרגיות

אז משתגלים כמה שיותר בהמשך זה מתחיל לחזור על עצמו אז הכמות יורדת (גם צריך לצבור חשק וכו'.. לא תמיד יש חשק וכוח..) כשהכמות יורדת קצת ויותר חושקים אחד בגוף של השני, מרגישים בשיפור זה לא אומר שהיא בודקת אותך ולא שהיא קובעת לך עובדות. מה אתה מעדיף? 5-7 פעמים בשבוע של סקס סוער או 2-3 בשבוע של סקס סוער ומשופר?

תשמע - תראה - תשמע

קודם כל - כל הכבוד !! אני מקווה שגם אני בגיל 50 אהיה פורה מינית ובעל תיאבון שכזה - ולא חלילה שישמע שלדעתי גיל 50 נחשב זקן - ממש לא - אבל נחמד לראות שאלה כזו כאן
. תשמע - כמו כל ספר טוב - פרק א' אמור למשוך את הקורא, לסקרן, לגרות בפרק ב' - ישנה ירידת מתח קלה - ובה מכירים את הדמויות יותר לעומק ולקראת אמצע/סוף הספר המתח וההנאה רק גוברים. אז מה אני אומר במילים פשוטות - לך על איכות ולא על כמות - ואני בספק רב אם מדובר כאן בסוג של מבחן - אולי זה רצון מסויים להפוך את הסקס למשהו לא שיגרתי ולא יום-יומי שעלל לאבד מהקסם - עובדה - פחות אבל יותר טוב. תתייחס לזה כאל קינוח טוב שאתה לא רוצה לסיים מהר ולכן אתה אוכל אותו בביסים קטנים.

למעלה