למה כבר לא מפרסמים פלייליסט לסינגלס

alon060985

New member
למה כבר לא מפרסמים פלייליסט לסינגלס

מה קרה לפורום הזה הוא התקלקל פעם הייתם מפרסמים לפחות פעם בשבוע את הפלייליסט ועכשיו כלום חבל!!

tkuihehr

New member
אני אלון

אתה יודע שלא התכוונתי אליך, אתה חמוד, ההוא מעליך מוזר ולא מוכר...

ShukyD

New member
חברה זה לא קיר.. ../images/Emo13.gif

סתם האמת אני הכי מאושר להיות תפוס
אבל זה לא בגללך, אם הייתי פנוי ישר הייתי קופץ עליך.. אבל אל תדבר על זה זה סתם מבאס אותי
מחר יהיה יותר טוב

limors2

Active member
סליחה?

הפלייליסט של סינגלס פורסם כי חן השקיעה וכתבה כל שיר ושיר ברגע שהוא שודר, ואם היא פספסה את השם היא הלכה ועשתה עבודות מחקר כדי למצוא אותו ולהביא לנו פלייליסט. היא לא חייבת לנו שומדבר, והיא בטח שלא חייבת לך שומדבר. רוצה פלייליסט סינגלס? תעשה לבד ותביא לפה. ואז נעלה מהשלב הנמוך והמקולקל שירדנו אליו!

tkuihehr

New member
הכעיס אותנו אה? בדר"כ אנחנו לא ככה

אנחנו פשוט נותנים לחן גב מלא ושמחים ומודים שהיא היתה עושה פלייליסטים, אבל עכשיו, כשנמאס, ואין לה אפילו רדיו, היא לא עושה ובצדק. אם מישהו אחר [למשל אתה, מי אתה שוב?] היה לוקח על עצמו את היוזמה שהיא לקחה, אז היה מתקבל בברכה ובתודות. בינתיים אין. אז אל תבוא בטענות... [חוץ מזה, למה פלייליסט, פתח רדיו לשעתיים כשיש סינגלס, ותשמע את הפלייליסט המדוייק של כל השבוע]

alon060985

New member
אני דיי חדש פה!

אתם לא צריכים להתנפל עלי וכל הכבוד לכם שאתם תומכים בחן פשוט התרגלתי לזה שהיא עושה "מצווה" ומכינה פלייליסט ואני מודה לה מאוד אבל המתחיל במצווה אומרים לו גמור

chen010189

New member
חלילה, אף פעם לא נמאס

הפסקתי בדיוק כשהרדיו הפסיק ועל הינג'י כידוע לכם אי אפשר לסמוך, מה שגם בשבועיים האחרונים לפני שהרדיו החליט להתאכזר, לא היה לי זמן לשמוע בכלל כי למדתי לא נורא, סיכום מצעד יהיה לכם ואני באמת מצטערת שאני לא מצליחה להתמיד עם הפלייליסטים, אני יודעת שזה חשוב ולא רק לכם תאמינו לי - גם אני נעזרת בהם

למעלה