משעמם לי אז תענו לשאלה
I in bal1 Well-known member 28/9/21 #2 נכתב ע"י פשוט וגל: משעמם לי אז תענו לשאלה לחץ כדי להרחיב... למה את מתכוונת בזקנים? איזה גיל לדעתך זה זקן? או מה שאנחנו כותבים נראה לך זקן?
נכתב ע"י פשוט וגל: משעמם לי אז תענו לשאלה לחץ כדי להרחיב... למה את מתכוונת בזקנים? איזה גיל לדעתך זה זקן? או מה שאנחנו כותבים נראה לך זקן?
פ פשוט וגל Member 29/9/21 #3 נכתב ע"י in bal1: למה את מתכוונת בזקנים? איזה גיל לדעתך זה זקן? או מה שאנחנו כותבים נראה לך זקן? לחץ כדי להרחיב... חחחחח התכוונתי לגביי הגיל
נכתב ע"י in bal1: למה את מתכוונת בזקנים? איזה גיל לדעתך זה זקן? או מה שאנחנו כותבים נראה לך זקן? לחץ כדי להרחיב... חחחחח התכוונתי לגביי הגיל
דון ג'ואן New member 29/9/21 #4 את בשנות ה20 מיידלה? את ילדה יחסית לפה ובגלל זה אנחנו נשמח שתישארי כאן ותצעירי את השרת ואת גם נראית מתוקה ביותר
את בשנות ה20 מיידלה? את ילדה יחסית לפה ובגלל זה אנחנו נשמח שתישארי כאן ותצעירי את השרת ואת גם נראית מתוקה ביותר
פ פשוט וגל Member 29/9/21 #5 נכתב ע"י דון ג'ואן: את בשנות ה20 מיידלה? את ילדה יחסית לפה ובגלל זה אנחנו נשמח שתישארי כאן ותצעירי את השרת ואת גם נראית מתוקה ביותר לחץ כדי להרחיב... אויש תודה לך נחמד שאתה בשמחה אשאר רק בשבילך!
נכתב ע"י דון ג'ואן: את בשנות ה20 מיידלה? את ילדה יחסית לפה ובגלל זה אנחנו נשמח שתישארי כאן ותצעירי את השרת ואת גם נראית מתוקה ביותר לחץ כדי להרחיב... אויש תודה לך נחמד שאתה בשמחה אשאר רק בשבילך!