למה כולם יודעים לסחור אבל מפסידים? תשובה 1מהן

press50

New member
למה כולם יודעים לסחור אבל מפסידים? תשובה 1מהן

כולם רוצים להרוויח לעשות עסקים . האמת, זה לא קשה רק צריך לדעת לקנות בזול ולמכור יקר נכון? כן האמת שבאמת זה ככה, הבעיה היא כמובן השיווק המכירה הסגירה. כל הדברים האלה נאספים תחת רובד אחד עצום שנקרא תקשורת. התקשורת היא השפה היא כל מה שצריך כדי להצליח נכון? הבעיה היא לדבר את השפה, לפעמים גם מי שמדבר עברית לא יודע לתקשר בה ולכן עסקאות נופלות ואנשים מפסידים את כל כספם בהם מפני שלא ידעו לקרוא נכון או לדבר את השפה בצורה נכונה. במקרה הזה אינני מדבר על עסקים, אלא על מסחר במט"ח. מי שלמד ניתוח טכני בעבר\בהווה\בעתיד, ידע מה זה שבירת קו מגמה , פריצה, פריצת שווא וכד'. הבעיה היא לקרוא את הנתונים בLIVE בצורה נכונה. איך זה שאנחנו יודעים את השפה מכירים אותה אבל בכל זאת עושים הפוך? בזמן האמת כל השפה הופכת לג'יבריש ולכן 95% מהסחורים מפסידים לאורך זמן. כמה פעמים יצא לכם להתעורר עם הלפטופ ליד המיטה ולבדוק מה עם הגרפים, וגם לפתוח עסקה? אני חושב ודיי בטוח שזו טעות. בכדי להצליח, צריך לדעת לקרוא את השפה בצורה נכונה, להבין אותה ולהיות בתנאים פיסיים ונפשיים נכונים לכך. למה אני מתכוון? להיות ערני, לא רעבים, לא בסטרס שכמובן מסית את המחשבה , וכמובן ללכת לפי החוקים שהוכחו כנכונים לפי הניתוח הטכני מעבר לכך לדעת שסיכון צריך לקחת במידה אני ממליץ לא לעבור מינוף שיעבור חמישית או שישית מהחשבון שלכם, זאת אומרת שאם יש לכם אלף דולר העסקה המקסימלית שתפתחו היא 0.2 לוט או 0.15 כהה יהיה לכם מקום לשים סטופ נוח , לא לפחד מלימיט והכי חשוב ולא להיות טרודים ולחוצים מהעסקה מפני שהיש אויר והמינוף לא כ"כ גבוה. עשיתם את כל זה ואתם עדיין מפסידים ? כנראה שאתם צריכים לחזור לקורס כי אתם והמסחר לא מדברים את אותה השפה.

rafipips

New member
90% עדיין ימשיכו להפסיד

אני מכיר המון אנשים , כולם שיפרו דבר זה או אחר בחיים שלהם . " אבל אף אחד לא הצליח לשנות את הדברים שאיתם נולד " כל סוחר מטח יכול לחנך את עצמו באופן זמני בלבד . אם הוא אוהב סיכונים הוא ישאר כזה , אם הוא טיפוס מהמר הוא ישאר כזה , אם יש לו חלומות על עושר מהיר הוא ישאר כזה , ורק בינינו רוב הנכנסים לשוק המטח הם כאלה . הפיתרון : למצוא רובוט טוב , ולמנף נמוך , ביצי חופש יש רק במכולת . התוצאה : חופש , מנוחה פיזית ונפשית , שינה טובה בלילה . החלום : להשתזף בחוף מרובה דקלים , ולדעת שיש אלגוריתם שדואג לפרנסה שלך .

איקו

New member
משהו מטורף מפחיד וחלומי שהיה באתר זולו אצל הז

אולי זה קשור לנושא ... זה היה השבוע !! לקרוא ולהרטיב

rafipips

New member
יש שם איזו טעות

המינוף נראה כמו אחד לאלף , אין דבר כזה . או שאולי אני טועה והטירוף חוגג ?

press50

New member
כנראה זה מהמר כבד שאין לו כבר דופק

אז הוא מרשה לעצמו עם דופק ולחץ דם מלאכותי לעשות משחקים כאלה על מינוף של 5 מיליו דולר אפשר לקבל קישור לאתר לראות אולי יש גם עסקאות עבר?

press50

New member
זה אומר שזה חשבון של מינימום

500 אלף דולר אבל סיכוי טוב שזה דמו

rafipips

New member
אל תתבלבל שווי החשבון לאחר העסקה 78000 $

והעסקה נפתחה על 500 לוט שזה 50.000.000 מיליון $ שזה מינוף 1/1000 מינוף ששום חברה בעולם לא נותנת . יש שם משהו מוזר .

drormeir

New member
כנראה אבא שלי הגיע ונתן לו עם מחבט על הראש

לפי רמת ההפסד שלו כנראה שהזבוב מרוסק על הקיר

איקו

New member
תתפלא הוא במאזן של 100 אחוז הצלחה .

שים לב הוא הפוזיציה שלו עדיין לא נגמרה ויש לו הרבה אוויר ... דוקא מהנפילות הללו הוא עושה מלא כסף ..

drormeir

New member
לחצתי על הלינק שלך

ואשמח להסבר לגבי התמונה שאני רואה

napipi

New member
מה שאתה רואה זה מסלול הליכה על גחלים

אם אתה עובר אותו, אז אתה עובר למסלול הגחלים הבא. אם לא אז אתה נשרף לגמרי... זה לא מעשי להיות פתוח בפוזיציות שעומדות על מינוס של כמה אלפים. אין חשבון נורמלי שמסוגל לשאת הפסד פוטנציאלי כזה גם אם הכל יהפך לרווח. פשוט אין מרג'ין כזה גדול

drormeir

New member
הוא כישלון משתי בחינות:

מבחינה כלכלית: בזמן הזה הכסף היה יכול להיות מושקע במסלול חלופי ולהרוויח מבחינה מתמטית: לאסטרטגיה שלו אין תוחלת גבוהה יותר מהטלת מטבע

haim550

New member
בשורה התחתונה הבחור מצליח להרוויח כל חודש וזה

העיקר וזה מה שחשוב!!! ויפה לו מה זה משנה אם האדם פותח 30 עסקאות וכדומה בשורה האחרונה רואים רק רווחים וכל הזמן ובאופן יציב על 100 אחוז הצלחה וזה מניב לו ולמתחברים אליו כל חודש רווחים ואכן זה העיקר ומה שחשוב בפורקס זאת התוצאה ומי שאינו מצליח לסחור בהצלחה רבה למה לטרוח פשוט התחברו אליו וזהו למה להתאמץ!!!

למעלה