למה כולם נגדי???

y2in1

New member
למה כולם נגדי???../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מניקה את ביתי כבר חודשיים. הכל הולך מצויין (טפו טפו טפו). בעוד חודש אני מתחילה ללמוד סיעוד ולא אהיה בבית שעות. כמובן שאני מתכננת לשאוב ולהשאיר לבעלי בקבוק למתי שהוא איתה. הבעיה היא, שככל שמתקרב המועד, בעלי משכנע אותי לעבור לתמל. למה? כי כל מה שמיוצר על- ידי האדם, במיוחד לתינוק, יותר טוב מטבעי.??? ומה עם פרשת רמדיה? "היה ונגמר" וההורים שלי! רופאי ילדים! עוד מצדיקים אותו! "גם ככה הנקה צריך עד 3 חודשים", "כשתתחילי ללמוד יגמר לך החלב". למה אף אחד לא תומך בי??? בעלי לא מקשיב לי בכלל! רק להורי, "את הרי לא רופאה". אני מפחדת שהוא יתן לה תלם כשהוא איתה "זה הרי יותר טוב"... אני כל כך כועסת אליו שאמרתי לו שאני רוצה להתגרש. אני משתגעת! מה דעתכן?

odeia

New member
כל הכבוד לך על הנחישות, את מוזמנת

לפורום הנקה, שם תקבלי תמיכה ועיצות כיצד לשמר את ההנקה ואולי גם לשכנע את בעלך במה שהכי טוב לילדתך.

טוב, ברור שאת צודקת

השאלה היא איך לגרום לכולם לחשוב כמוך. אפשר להתווכח ולריב איתם ולבנות עוד יותר התנגדות להנקה. אפשר גם לנסות לשכנע בעזרת ידע, ביחוד אם ההורים שלך רופאים. אפילו ההמלצות הכי בסיסיות של משרד הבריאות נוגדות לחלוטין את מה שהם אומרים. דרך אגב, כשזה מגיע להורים - אני לא חושבת שיש להם אמירה בכאלו נושאים. את ובעלך ההורים ורק אתם מחליטים מה הבת שלכם תאכל. לגבי בעלך - שוב, אפשר להביא סיכומים מקצועיים של תכולתו של חלב אם לעומת תכולת תמ"ל, דבר משכנע לכשעצמו. את יכולה לנסות להסביר לו כמה ההנקה חשובה בעינייך. אני כתבתי כתבה לפני כמה שבועות לאתר דוקטורס על תמ"ל, ובו נתונים סטטיסטיים על מספר ההחזרות וההורדות מהמדפים של מוצרי תמ"ל פגומים, שבחלקם אף היוו סכנת חיים לתינוקות שאכלו אותם. כך שקשה להגיד לאחר פרשת רמדיה - "היה ונגמר". את מוזמנת להראות לו את הכתבה. אני מבטיחה לך שבדקתי כל פרט ונתון ואני גם יכולה לספק לך מקורות מהם לקחתי את החומר. הנה קישור.

משוש30

New member
תראי לו את הפרסומות למטרנה

"הכי קרוב לאמא" "הנקה זה הדבר הכי טוב לתינוק" אם מטרנה אומרים את זה מי הוא שיגיד שמטרנה יותר טוב מחלב אם????? כמובן את צודקת!! מחזקת את ידיך במאבקך הצודק.

אני איתך!

ורק רוצה לספר לך שאני מניקה כבר שנה וזה כולל שאיבות פעמים ביום בעבודה. החלב שלי לא נגמר בכלל והוא מגן על התינוקת שלי ומחסן אותה הרבה יותר מתחליף חלב אחר. תעמדי על שלך , רק את תצטרכי לעבוד על זה. בהצלחה!

ה ו ב י ט

New member
תלכי לפי תחושת הבטן שלך

אם חשוב לך להמשיך עם ההנקה, זה בדיוק מה שתעשי. תתעלמי מכל הסובבים אותך עם העצות הלא מפרגנות שלהם. זה הדבר הכי מעצבן שקרה גם לי מאז הלידה: כל אחד חושב שהוא יכול להחליט עבורי איך לגדל את הקטנה וזה מ ע צ ב ן! בקיצור, את צודקת 100%

אלינה12

New member
את צודקת!

אולי כדאי לכם ללכת ליועצת הנקה שהיא גם רופאה והיא תסביר לבעלך את חשיבות ההנקה. אם הוא אומר שאת לא רופאה, אז חוות דעת של רופאה יכול לשכנע אותו. ממליצה לך לפנות לד"ר ליבוביץ. את הורים הייתי תופסת לשיחה בארבע עיניים ומסבירה להם את החשיבות של ההנקה בשבילך ועוד, שהתערבות שלהם בחיים שלך יכול לעלות לך במחיר של גירושין. אם זה מה שהם רוצים, שימשיכו להלחם איתך. אולי הם יכנסו קצת לפרופורציות ויתחילו לתמוך בך. מאוד מרגיז שאנשים הכי קרובים לא תומכים בהחלטות שלך כאמא של תינוקת,רק לך יש זכות להחליט האם להמשיך הנקה או לא.

לפני שאת מתחילה לשאוב ממליצה

לך לקרוא את המאמרים בנושא בפורום הנקה (מס' 317). מכל מיני סיבות אני בחרתי לשלב שאיבה + תמ"ל והתמדתי בזה עד שמלאו לנועה שלושה חודשים. בגיל שלושה חודשים נשברתי והפסקתי לשאוב. אבל - אני שמחה שהתמדתי ושאבתי שלושה חודשים מפני שזה אומר שנועה קיבלה חלב אם שלושה חודשים וזה טוב יותר מכלום. למקרה שלך - אם הולך לך טוב בהנקה, למה להפסיק
למה להפסיק דבר כל כך טוב
אני לא בטוחה שכל דבר המיוצר על ידי אדם טוב יותר מדבר טבעי. לפחות לא במקרה הזה. מאחלת לך
- במאבק על ההנקה ובלימודי הסיעוד.

בולי27

New member
אפילו על הקופסא של התמ"ל כתוב

שהנקה היא הכי טובה עבור התינוק (על כל סוגי התמ"ל, ןזה המשפט הראשון תמיד!)

אדר שלי

New member
איתך במאבקך הצודק!../images/Emo24.gif

תסבירי להם שהטבע יצר את הפתרון הטוב ביותר לתינוקת שלך: חלב אם. את זו שצריכה לבחור במה להאכיל אותו והאם לשאוב חלב או לא. מנסיוני, לאחר שמונה חודשי הנקה מוצלחת שעדיין נמשכת, לאחר ששבתי לעבודה כשבני היה בן שלושה חודשים ומאז אני שואבת בעבודה (אפילו שהוא כבר אוכל הרבה דברים אחרים...) - אין כמו הנקה. מקווה שתצליחי.

dorlim

New member
כמו כולן גם אני איתך ../images/Emo24.gif

אמרה אמא לתינוקת בת 11.5 חודשים שעדיין יונקת ותמשיך לינוק לפחות עד סוף החורף

אנידס

New member
קודם כל, כדאי שתנסי להוריד את החברה

מהגב שלך כבר עכשיו כי אחר זה הופך להרבה יותר קשה (בגילאים מאוחרים). הייתי שם, אז אני מנוסה היטב (בנוסף להורים היו גם החמים). יש לך שתי אופציות: 1. האופציה בה אני בחרתי, תפתחי עור של פיל ותעשי מה שראוי בעינייך. 2. תגבי את הפעולות בהוכחות מהשטח. אני אומרת מאבק יש לעשות עם הכלים שמתאימים, דהיינו עם רופאים תאבקי באמצעות משרד הבריאות, שבאתר שלו תוכלי למצוא המלצה חמה ומשכנעת בעד הנקה. בהצלחה.

nonaa

New member
תמל=תרכובת מזון לתינוקות

כלומר, סילמילאק, מטרנה וכו' ...

למעלה