למה כולם רוצים לאהוב?

magy

New member
אולי כי

זה מרגיש טוב? מצוין? מעולה? יש כאלה שדווקא רוצים להיות נאהבים.........למה? השיא הוא ....גם וגם........ורצוי .....רק בין שניים...... אחרת כל הנוסחה אינה "גם וגם".....

מונשיין

New member
איך זה מרגיש טוב

את לא מכירה את המונחים "כאבי אהבה", "יסורי אהבה" וכד'? מעניין שבכל פעם שמוזכרת המילה אהבה היא מייד מתחברת לאהבה בין גבר לאישה. אז מה זאת אהבה?

אי אפשר להפריד בין אהבה וכאב

זה תמיד בא ביחד ולוא דוקא באהבה בין גבר לאישה. בקשר לייסורי אהבה וכאבי אהבה - אלה הייסורים שאנחנו מוכנים לסבול אם הם באים ביחד עם הרגש המופלא הזה שנקרא אהבה. לכל דבר יש מחיר יקירי.

magy

New member
שניים , אין הכוונה לזוג

אני אוהבת אותך אתה אוהב את חברתי חברתי אוהבת אותי אבל אני אוהבת אותך..... אני גם אוהבת וגם נאהבת אבל לא איתך............מבין? ושוב, אהבה בין שניים יכולה לשרור בין............... הורים וילדים גיסות וגיסים...... האזרח והרשות ברצינות..........בין כל העולם ואשתו.........הלא חוקית.......
והכאב? אם זו אהבה ....... איך אפשר לא לכאוב על /ומכל דבר קטן רלוונטי/ ולא.....חלק מובנה..... אני קוראת לשיריי - שירי אהבה..... אחרים קוראים לזה.....שירי בכי....... זה הקשר......

הזוייה

New member
אדם בלי אהבה

הוא לא חי, אהבת העצמי קודם כל ואז אהבת האחר. אהבה תמיד מלווה בכאב כי לרגשות אין דרך ביניים.אנחנו אוהבים שמחמיאים, נוגעים, לוחשים, מענגים, משקיעים בנו. כי זה שומר על אנרגיות חיוביות ועוררות נפלאה (עד כדי קויקי על ריצפת האמבטיה). כי אנחנו בני אדם. ומבחינה אבולוציונית "הגן האנוכי" שמטרתו לשמור על הצאצאים מטרת רבייה והרחבת המאגר המשפחתי, גורם לנו לכרכר, לאבד שליטה, לפעימות לב מואצות ולחוזר איזון הורמונאלי. כי ככה נולדנו עם מנגנון משופר מידי .

למעלה