למה כולם...

ochen01

New member
למה כולם...

למה כל מי שמחשיב את עצמו מבין באסטרולוגיה נבהל מתאריך הלידה שלי-9/9/77-?? מישהו יכול לספר לי משהו שאני לא יודעת??!

ochen01

New member
כן יש שעה!!

17:45 בערב!! איך אפשר לדעת באיזה יום זה היה?? אם אני לא טועה זה כנראה היה ביום שישי.

אכן כן - יום שישי, עש``ק

ואם אנחנו כבר ממש בקטע של ימים - אז שליט (או יותר נכון, שליטת) היום היא נוגה. שליט השעה הוא שבתאי (עפ``י תיאוריית הקבלה), לפי תיאוריה אחרת - צדק. אני רואה אדם יצירתי ואומנותי. בעל חשיבה ביקורתית ואנליטית. חסר ביטחון עצמי, אך מסווה את זה, כי אחרי הכל חשוב לו להיות במרכז. למה תאריך מפחיד? וואלה לא יודע!! אתה בטוח שאלו היו אסטרולוגים ולא נומרולוגים שפשוט פחדו מה- 9???

ELY

New member
בקשר לונוס

אצלי ונוס גם הייתה בנסיגה כשנולדתי (יום שישי)... שליט השעה גם ונוס. מה זה אומר עלי?

לא אמרתי לך כבר? ;-)

חוץ מהעובדה שגם מאזניים הוא האופק שלך... זה די אומר שאת: ``תהא יפת תואר ועשירה, עיניה טובות, ואוהבת ורגילה בכל השמחות. בעלת טעם באוכל ובלבושה. רקדנית. קולה נעים. ותרנית. קלת לב. ותאהב לפרות ולרבות כל ימי חייה, והיא תשלוט בכל דבר מבעלה, וקנה נכסים עד זיקנתה. שדים ופחדים מצערים אותה (מזכיר לך משהו :-() בילדותה ותיפול חולי גדול ותתרפא. נקב בפניה (גומות חן, או גומה בסנטר) או בברכיה``. (ספר חמנית, מתוך הקבלה). בעקרון זה אומר שאת וותרנית, הססנית. שוקלת הרבה לפני שאת מגיעה לכלל החלטה (ובד``כ זו החלטה נכונה). אוהבת יופי ואסתטיקה. בעלת חוש הומור. מוטו בחיים: טובים השניים. שבי

ochen01

New member
למה?

מה העניין עם ה-9?? ואולי אלו אכן היו נומרולוגים. אין לי מושג-איזו בורות. סורי. אגב, אני בת ולא בן. טוב אבל את זה לא יכלת לדעת. מה שאמרת זה נכון.מוזר.

999 או 666?

אז קודם כל סליחה שחשבתי אותך לבן.. קורה :) בקשר ל-9... שום דבר רע, אלא שלפעמים הוא מסמל אדם תוקפני ואלים בהיותו נשלט ע``י מאדים. ייתכן שהם ראו פעמיים 9... וזה כבר יותר מידי.. מספר 9 אומר: אנשים נחושים בדעתם... נטייה לאימפולסיביות ולהחלטות הנלקחות מהר... מתלקחים במהרה... סולחים במהרה.. גלויים וישירים... חוסר סובלנות וסבלנות... חוסר מניפולטיביות.. תמימות.. ילדותיות.. תכונותיו של הטלה. בכל אופן - אצלך תכונות אלו ממותנות, וסותרות את אופייך הבסיסי. לא תוכלי להמנע מוויברציה זו כליל - וכאשר היא עולה מידי פעם באישיות שלך, התנהגותך כל כך מפתיעה ביחס להתנהגותך הרגילה - ככה שהיא מפתיעה את הסובבים אותך ואת עצמך אפילו!! ולמה מוזר לך שמה שאמרתי נכון??? אני יכול להבין?? שבתאי

ochen01

New member
שבתאי!!

שוב נכון מה שאמרת!! מה אתה מצפה שאני לא אתפלא?? אני לא מכירה הרבה אנשים שיכולים לומר דברים כאלו בכזה דיוק!! מה אתה? מי אתה? אתה נפוץ בפורום... באמת אני מפתיעה אפילו את עצמי... נהדר. תודה!

די... אני מסמיק... :cool:

האמת שאני די השתלטתי על הפורום בשבועיים, שלושה האחרונים... ;-) אני שמח שעזרתי לך (ושצדקתי...) אשמח לענות לך על שאלות נוספות אם יש לך... שבי

למעלה