למה כלב ולא גמל??????

למה כלב ולא גמל??????

אתם רוצים לדבר על נושא אמיתי מעניין ומרתק??? בבקשה!! אז אני תוהה ומתחבטת בשאלה: למה יש דבר שנחשב ל"חית מחמד סטנדרטית"??? למה כלבים זה לגיטימי, אבל להחזיק גמל בחצר זה אבסורד ואקסצנטרי??? למה חתולה זה נחמד וסימפטי, אבל קוף זה קירקסי מידי???? אני יודעת שבשנים האחרונות אנשים מנסים להיות טיפה יותר פתוחים ולקבל את מה שכביכול הוא שונה, אבל רבותיי, באמת, לא נמאס כבר מאיגואנות????

חזיר בר

New member
ובכן

אדם נורמלי יאמר שגמל זה עולה המון כסף,הוא אוכל הרבה,ובכלל - הוא גדול מכדי לא לעשות נזק רציני לכל מקום שהוא יהיה בו. תשובה כזאת היא באמת מגוחכת לגמרי, הרי ברור לכולם שהשתילו את המגבלות החברתיות האלו בראש שלנו כדי שלא נגלה שגמלים יותר חכמים מכל חיה אחרת (כרגע רק כמה בדואים ואיזה סיני אחד יודעים את זה),וככה רק הצבא יוכל להשתמש בגמלים הסופר-חכמים לשימושיו המטורפים.

IC4

New member
איך קוראים לדבר המגעיל שעל גב גמל?

מוחמד. שמע דקל אדם נורמלי יחליט לעצמו מה הוא רוצה לעצמו ולא ישפוט אדם אחר לרעה שיש לו גמל בבית. אני רוצה עכבר
עכברים חיות כאלה חמודות גם קופיפונים!! וגם ארנבים עצלנים לבנים שמנים אוכלי חינם פראזיטים. -- גם חרדים. יש חוות חרדים איפשהו בירושלים.

hidalgo

New member
הסיבה האמיתית די פשוטה

מגדלים אוכלי בשר כדי שהגמל, ג´ירף או מה שזה לא יהיה לא יאכל את הבוגנביליות של השכנה, את מכסה המנוע (פיברגלאס) של הסוסיתא לאספנים של הדוד שבא לבקר ואת עצי הנוי שתשתול העירייה לקראת הבחירות המוניציפאליות. חוצמזה, את יודעת מה זה ללכת אחרי גמל עם שקיות איסוף? דרך צלחה.

hidalgo

New member
אה, לגבי קופים

קיים חשש רציני שאם יסתובבו הרבה קופים בסביבה של בני אדם אז תוך 20, גג 50 שנים נאלץ לקיים דיון אמיתי בשאלה אם מותר האדם מן הבהמה. זו בעצם הסיבה היחידה, לא רוצים לטשטש גבולות.

למעלה