למה כל ההודעות מנשים???

lashon

New member
למה כל ההודעות מנשים???

אני גבר וגם אני רוצה לעבוד מהבית.... אולי יש משהו שאני לא מבין?? הפורום משדר יותר מדי נשיות... רק נשים יכולות/צריכות/רוצות לעבוד מהבית??

והתגובה

היכולת ..הצורך...והרצון לעבוד מהבית הוא גם לנשים וגם לגברים ... וההודעות הם רק מנשים ...כי עד עכשיו רק נשים השתתפו באופן פעיל בפורום...אתה מוזמן להשתתף ..ברוך הבא
אגב הנה לינק לשאלה דומה.

pizy

New member
ברוך הבא! - קבל הסבר אפשרי

בימים הראשונים של הפורום המשתתפים (משתתפות...) הציגו את עצמם וסיפרו את סיפוריהן. יש כאן לא מעט נשים שפוטרו לאחר שניכנסו להריון או לאחר שילדו. אני מניחה שאחר כך לא היה כל לחזור. לצערי, אני חוששת שזאת התשובה לשאלתך. אני באופן אישי עדיין שכירה אשר מחפשת דרך להתחיל לעבוד מהבית. (ולאחרונה לא קיבלו אותי למקום עבודה מפני שיהיו לי ילדים בעתיד ואז, אתה יודע, הם חולים לפעמים ויש חופשת לידה וכאלה, וזה למרות שנאמר לי שמבחינה מקצועית אני הכי מתאימה - אבל זה באמת היה מקרה יחיד). בכל אופן, נראה לי שקולות גבריים רק יוסיפו. ברוך הבא!

O C

New member
גם גברים יכולים

הבעיה היא שגברים בד"כ מצליחים למצוא עבודה מחוץ לבית. מנסיוני האחרון כשאת אשה ואמא לילדים צעירים, לא רוצים להעסיק אותך (כי השעות לא מתאימות, מה יהיה כשהילדים חולים ועוד ועוד.) למזלי הצלחתי למצוא את מקומי בחברה שמאמינה שעבודה בבית היא אפשרית. אז אתה מוזמן להצטרף ולעזור להשמיע את הקול הגברי פה בפורום
. במה אתה עוסק? במה אתה רוצה לעבוד מהבית ?

למה להכליל

היי אני עובד מהבית אני משתתף בפורום, בעיקר קורא ולפעמים כשיש משהו חשוב להוסיף המקלדת שלי מתחילה לכתוב תענוג להיות כאן (בבית ובפורום) מהבוקר אני לבוש כאילו מוכן לטיול, נעלי ספורט, מכנסיים קצרים וחולצת טריקו לא תאמינו כמה הספקתי

pizy

New member
../images/Emo39.gifאיציק: הבטחת יונה....

הי איציק, אמרת שתוכל לעזור לי בתחילת הדרך - צור קשר דרך תיבת המסרים האישיים- ל e-mail אני בקושי מגיעה. מחכה לשמוע מימך. תודה

EASYCUM

New member
אז תן טיפ

איך מתחילים לעבוד בבית ? E.C. מוכר הכל !

למעלה