למה כל הסרבנים והמשתמטים הם שמאלנים

בקטריוס

New member
למה כל הסרבנים והמשתמטים הם שמאלנים

גם שאני במילואים תמיד כשאני נתקל במשתמטים הם תמיד אשכנזים ושמאלנים.

קימי

New member
ברור שהם שמאלנים כי זה בא

מאידיאולוגיה שמאלמית, התנגדות לישובים שהוקמו אחרי 67,רצון לפנות אותם, העמדה שהם מחשול לשלום, ושצריך לפנות אותם ולא להלחם ולהגן עליהם, לוחמה שם זה שיתוף פעולה עם כיבוש, אם יש פה תומכים באידיאולוגיה ובסירוב, הם יסבירו לך את זה יותר טוב

מצטער, אבל כאן אני חייב לחלוק עליכם

אני מכיר הרבה מאוד משתמטים שהם ימנים ואנשי ליכוד. אולי לא מסיבות אידאולוגיות, אולי סתם כי לא בא להם (אני לא בטוח מה יותר גרוע). אני מכיר הרבה שמאלנים שהם לוחמים וקצינים מצוינים. אני סבור שבתור ליכוד היינו צריכים לחרוט על דיגלנו את דגל ההתנדבות לצה"ל בסדיר ובמילואים כמה שיותר. לצערי צעירי המפלגה לא כ"כ מאמצים רעיון זה, וכשצינתי בפגישה עם שרון שאנחנו צריכים לעשות כך כמעט שרצחו אותי.

קימי

New member
נכון, אבל יש יותר משתמטים עם צידוקי

צידוקים שמלאניים, יש הלי כמה חברים משתמטים, אחד מהם ימני והוא באמת השתמט כי לא התחשק לו ללכת לצבא, אבל יש יותר שמאלנים שמשתמטים, ולטיעון לא בא לי יש גם צידוקים הומניים, אלק

ש לכ ת

New member
בקטריוס ידידי

זה שהשמאלנים מהווים את הרוב המכריע בהשתמטיות ובעריקויות אני מסכימה איתך ב - 100% .... אבל ההכלה השניה שלך ממש מכוערת ואפילו גיזענית במידה מסויימת ........ מן הראוי שתחזור בך כי ה"אשכנזים" ברובם משרתים בצבא ולא נוטים להתחמק אלא אם כן הם שמאלנים, אבל רצוי שתבדיל בין שני המושגים :שמאלנים ואשכנזיםכי ההשתמטויות קשורות לעמדות פוליטיות ואין להן שום קשר למוצא !

Roobie

New member
נ-מ-א-ס

כבר מהבורות והטימטום שאנשים מפגינים פה אם מישהו שמאלני אז הוא מנסה להתחמק משירות צבאי? בגיניסט, לטיפולך..

למעלה