"למה כל הפסיכים באים לפה בזמן

"למה כל הפסיכים באים לפה בזמן

האחרון"? (פילוסוף סיני מאחת המאות שחלפו או לא חלפו). הלוואי ואני טועה, אבל זה מאוד מאוד דומה להסתערות מכוונת ומתוכננת, וצר לי אם אני נאלץ שוב להגעיל את הפריצ'רים השאננים, שנח להם יותר לא לראות, ואולי יש להם סיבות משלהם "לא לראות". והרי לשיפוטכם קישור לשרשור מעניין מאוד בפורום תקשורת ועיתונאות (391). בחורה אחת טוענת, שהמרצה שלה הביא סתם בתור דוגמא תאורטית, לאיש ציבור שעיתונאים פלשו לפרטיותו וחשפו "דברים לא יפים שעשה", דווקא איש ציבור חרדי ידוע. ובעקבות זאת התפתח דיון "ספונטני" כביכול, איך בלי masorti מיודענו, שהנה החילונים יוצרים בכוונה תדמית שלילית של החרדי. עכשיו כלם מחכים שאנבל (כך, ב-א') תציג את שמו של אותו מרצה ואת המקום בו הוא מרצה.

אתה מזה חכם

באמת אתה וכל תאורית הפיצוץ שלך שהכל בא במקרה וככה זה נוצר וזה נוצר פשש שאתה ממש מרשים אותי אתה איש עם השכלה גבוהה מהדרגה הגבוהה ביותר בינתים מי שפסיכי זה אתה אתה זה שבוחר בדרך הזאת שנוצרנו מהמפץ הגדול הרי זו הדרך הכי קלה שאתה בוחר שאתה בוחר בדרך הזאת אתה אומר שאין בורא עולם ואם אתה טוען שאין בורא עולם אתה גם מתנער מהמצוות שהוא ציווה עליך ויותר קל לך בחיים אתה אתה זה שיאוכל אותה בסוף ואז תגיד יא חבל שלא שמעתי לפסיכים האלה מהפורום

L7

New member
מלך חיות יקר: אי אפשר לפעול נגד ה'

אני אתאיסט כי אלוהים רוצה. בתי החולים מלאים חולים כי אלוהים רוצה אלוהים רוצח את כולם כי כך הוא רוצה. זהו האלוהים שלך לו אתה סוגד אותו אתה עובד ממש שטן.

L7 שמעת על בחירה חופשית

עובדה שאת מורד בו עכשיו הוא נתן לך את הבחירה החופשית מתוך רצונו כי הוא לא רצה לשלוט בך הוא נתן לך בחירה חופשית

neko

New member
אכן הבעל נתן לך בחירה חופשית,

ואתה כופר בו. תתבייש לך!
כש
תראה מי
.

L7

New member
שקר וכזב. אין בחירה חופשית.

האלוהים המבולבל של אפשר למרוד בו הוא סיפור מעשיות הנובע מחוסר אונים של מציאות המנוגדת לדת. אם יש אלוהים כל יכול, אין לך מושג מה הוא רוצה. לא לך ולא לרבניך ולא לכמריך ולא לכל עובד אלילים אחר.

יש דבר כזה

עובדה שאתה מורד בוא עכשיו אם לא היתה לך בחירה חופשית אז לא הית מורד בו

L7

New member
אתה מורד בהגיון וממציא אלוהים

דמיוני. אלוהים חובב נוצרים ידוע - ראה מליארד נוצרים משגשגים. אלוהים שונא יהודים ידוע- ראה 4000 שנות רדיפות ושואה. אז נראה שאתה מורד.

וכל זה ואנחנו עדין כאן

בזמן שאיפריות כמו בבל ורומא נפלו אנחנו העם הנידח והקטן שרד זה נראה לך הגיוני? ומה אתה מצפה שהוא יביא לך מה שאתה מבקש ואתה תשב באפס מעשה אתה רוצה להיות יותר גדול מאמריקה וכל הנוצרים תעשה משהו(תלך תיתפלל תניח תפילין) בימים האלה שעדין רודפים אותנו(כמו תמיד)אלוהים מנחית עלינו מכות ואומר לנו שאין לנו על מי להישען אלא רק עליו לא על אמריקה ולא על אף אחד יש רק אותו ובגלל אנשים כמוכם חילונים שרוצים לעשות את כל המהפכה החילונית ורוצים למחוק היסטוריה שלמה של עם הכי מוכר בכל העולם שכולם כבר מכירים בו שהוא העם הנבחר ויודעים שהוא נבחר על ידי אלוהים אתם רוצים למחוק את כל ההיסטוריה הכל כך יפה שלנו ולהקים עם חדש זה

00000000000

New member
אינך במצב לזלזל באחרים...

"שהכל בא במקרה וככה זה נוצר וזה נוצר" -> לידיעתך, אף אחד לא טוען שדברים נוצאו במקרה. אפשר להסביר בצורה מפורטת כיצד דבר אחד גרם להיווצרותו של דבר אחר. בנוסף, אף אחד לא טוען ש"אלוהים" לא קיים, אלא שאי אפשר להוכיח שזה קיים. אמנם, דתיים מתוחכמים יותר (נוצרים וגם יהודים) מאמינים ש"הדת לא מתנגשת עם המדע", ומשמעות הדבר היא שהם מקבלים את האבולוציה והמפץ הגדול (והם מסבירים כיצד זה מסתדר עם הפרשנות שלהם לספר בראשית, כל אחד לשיטתו). היחידים שממשיכים להתעלם מהידע הרב שנאסף על ידי המדע, הם אלו שאינם מבינים לא את הדת ולא את המדע. כמוך.

../images/Emo13.gif איך לא חשבתי על כך קודם ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

בדיוק כמו אותו מרצה מנוול, שהציג לשווא את ראש העיר החרדי החרדי של ירושלים כ"דוגמה לימודית בלבד" של מנאף אפשרי, או, אם הניחוש שלי נכון, הבחורה המציאה את הסיפור בכוונה, בתיאום עם masorti, כך גם כאן מישהו המציא בכוונה את מלך החיות הזה ("אני יצחק") כדי להציג את הדתיים באור מגוחך! ואללה! איך לא ניחשתי מייד? זו הלצה שלך L7? תודֶה!

00000000000

New member
יש דוגמאות.

אולי אין צורך שאביא אותם שוב, אבל צריך להבין שהדתיים הם בני אדם כמו כל קבוצת אוכלוסיה אחרת. וגם רבנים (או כמרים וכדומה) נתפסו מקיימים יחסי מין עם נערים. אני לא חושב שצריך להתרגש מזה ולחשוב שאם כך אז רוב הדתיים הם כאלה, אלא רק להבין שריאלית, זה המצב.

DuStOfAnGeLs

New member
לא אמרתי

משהו נגד כ-ל הדתיים, פשוט ניסיתי להראות את יחסי, למלך החיות שמנסה בכוח להכניס לאנשי הפורום את הדת היהודית ולא מנמק בנימוקים צודקים.

Justin Angel

New member
אוי גיוועלד...

שאלה לאנשים השפויים והרציונליים בפורום, האיש הזה אמיתי? בכל הרצינות, זה לא איזה ילד בן 16 שמתלהב ממה שהסביבה המטורפת הקרובה אליו לימדה אותו? זה בן-אדם מבוגר ואחראי שנותנים לו להצביע, לנהוג, לשתות ולהחזיק נשק שכותב את כל הדברים האלו? "מלך החיות2", אל תגיב. לא מעניינת אותי התגובה שלך, גם אם אתה טוען שאתה יצור מגלקסיית ביג'וז בן שלושה ראשיים שעונה לשם זאפוד בילבורקס ורץ ברחבי היקום עם מנוע אי-הסתברותי.

אל תקראו חצאי משפטים ../images/Emo70.gif

ג'סטין כתב בפירוש: "ילד בן 16 שמתלהב ממה שהסביבה המטורפת הקרובה אליו לימדה אותו".

preacher

New member
בני שש עשרה נוטים למרוד בסמכות

ולהטיל ספק במה שהסביבה אומרת להם. הגיל לקבלה של כל דבר שאומרים לך כתורה מסיני ללא הטלת ספק הוא חמש או שש.

Justin Angel

New member
תגובה

הכוונה הייתה לכך שבני-נוער נוטים לחשוב בצורה דרטמינסטית מוחלטת, ע"ע "אני יודע הכי טוב", וכך ברגע שאחד שכזה מושפע מדעות קיצניות כפי שקרה לשיקוץ "מלך החיות2" אז מתקבלת נוסחה קטלנית: אמונה בלתי-מעורערת בצדקתך בחזקת בורות. לכל הדברים יש עת ויש זמן, ונעורים אינו עת לבורות. שום זמן למעשה לא מתאים לבורות.

למעלה