ניו יורק רפיח
New member
למה כל יום צריך להתעסק בזה?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
סדר בבלאגן תסתכלו על הפורום נראהלכם הגיוני שאני וחזי כל יום נשרשר וננקה אחריכים?! הפורום כזה בלאגן! כל אחד מפרסם שאלון מתי שהוא רוצה איפה שהוא רוצה(להזכירכם אנחנו לא פורום שאלונים יש כבר כזה רוצים לענות ולפרסם שאלונים כנסו לשם) נפתחים 1000 טופיקים על אותו נושא! די חלאס! מעכשיו זה הולך ככה: שאלון 1 בשבוע והוא ישורשר לשרשור
בלבד! אחרת ימחק! הודעות שלא קשורות לפורום כנ"ל! אם אתם רואים שרשור בנושא שאתם רוצים לפתוח עליו הודעה תשרשרו לשרשור הקיים! מה אתם יום בתפוז? אתם לוידעים איך זה עובד?! גולש שלא ישמע לכללים אלה אחרי כמה פעמים שלי ולחזי ימאס למחוק (אם אנחנו במצב רוח טוב אז לשרשר) את ההודעות שלי פשוט יחסם מהפורום! זכרו מה אני אומר! אני לא מבין למה אני צריך להתעסק בנושא הזה כל כמה ימים!
סדר בבלאגן תסתכלו על הפורום נראהלכם הגיוני שאני וחזי כל יום נשרשר וננקה אחריכים?! הפורום כזה בלאגן! כל אחד מפרסם שאלון מתי שהוא רוצה איפה שהוא רוצה(להזכירכם אנחנו לא פורום שאלונים יש כבר כזה רוצים לענות ולפרסם שאלונים כנסו לשם) נפתחים 1000 טופיקים על אותו נושא! די חלאס! מעכשיו זה הולך ככה: שאלון 1 בשבוע והוא ישורשר לשרשור