למה כל יום צריך להתעסק בזה?!

למה כל יום צריך להתעסק בזה?!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

סדר בבלאגן תסתכלו על הפורום נראהלכם הגיוני שאני וחזי כל יום נשרשר וננקה אחריכים?! הפורום כזה בלאגן! כל אחד מפרסם שאלון מתי שהוא רוצה איפה שהוא רוצה(להזכירכם אנחנו לא פורום שאלונים יש כבר כזה רוצים לענות ולפרסם שאלונים כנסו לשם) נפתחים 1000 טופיקים על אותו נושא! די חלאס! מעכשיו זה הולך ככה: שאלון 1 בשבוע והוא ישורשר לשרשור
בלבד! אחרת ימחק! הודעות שלא קשורות לפורום כנ"ל! אם אתם רואים שרשור בנושא שאתם רוצים לפתוח עליו הודעה תשרשרו לשרשור הקיים! מה אתם יום בתפוז? אתם לוידעים איך זה עובד?! גולש שלא ישמע לכללים אלה אחרי כמה פעמים שלי ולחזי ימאס למחוק (אם אנחנו במצב רוח טוב אז לשרשר) את ההודעות שלי פשוט יחסם מהפורום! זכרו מה אני אומר! אני לא מבין למה אני צריך להתעסק בנושא הזה כל כמה ימים!

קשש אמממ בטח כולם חושבים את זה

אבל אני הראשון שיגיד... בנצי כועס.. ררררררראאאארררררררר

Hezi The One

New member
טוב אני אגיד ככה...

מסכים איתך נמאס לי כבר לשרשר זה משגע אותי המספרי הודעה כל הזמן להעתיק. פעם הבאה אני מתחיל למחוק,אל תגידו שלא ידעתם. כפרעלייייייייייי

|באג../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif כפרעלייך כפרעלייך...

אבל אני רוצה לראות את החסום הראשון
ואם זה אני שניכם מקבלים מחיצה ע"י הליוויתן מחמד!#@^@#&#$

../images/Emo121.gif../images/Emo12.gif

לשניה קראתי מציצה... ובנצי וחזי, זה תפקידכם עד כמה שידוע לי, אם זה כללל כךךךך קשה. תתפטרו:] אף אחד לא הכריח אתכם.

ManRed

New member
../images/Emo45.gif

אי אפשר להיות מושלמים אם קשה לכם לנהל תעבירו תפקיד כמובן שאנחנו נעזור לכם עם בפורום אבל אי אפשר לדרוש מושלמות..

סליחה?../images/Emo194.gif

למה שהם יתפטרו? למה שאנחנו לא ניהיה קצת יותר נחמדים ונשמע לחוקים שיש בפורום אה? סתם התנשאות מה שאמרת |:

זה לא אומר

שאתם צריכים לעזור וכמו ילדים בני 3 אני וחז צריכים לנקות אחרי כל דבר שאתם עושים...קחו גם קצת אחריות מה כואב לכם?!

Hezi The One

New member
זה בערך היה הדבר הכי ילדותי ומפגר

שמישהו יכל להגיד על זה... ודני,אני ובן לא דורשים שלמות....רחוק מזה,אנחנו דורשים קצת קצת קצת עזרה ואכפתיות,כי המצב קטסטרופה

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifגלעד, אתה מגזים בטירוף

"זה תפקידכם עד כמה שידוע לי, אם זה כל כך קשה, תתפטרו" ?!?!! ממתי התפקיד של מהנלים בפורומים בתפוז <או בכלל> זה למחוק ולשרשר הודעות כל היום?! התפקיד שלהם זה לנהל את הפורום, משמע-לדאוג שיהיה פה סדר ואווירה טובה, שלא יפרצו מריבות ואם כן למחוק אותם ולהזהיר או אפילו לחסום טרולים וכדומה. ברור שלשמור על הסדר פה זה חלק מהתפקיד שלהם, אבל זה לא אומר שהם צריכים לשבת כל היום לשרשר הודעות! אתה סתם תוקף אותם, נראה אותך יושב שעות לשרשר הודעות לפה ולשם רק בגלל שלא נאה לחברי הפורום להישמע לכללי הפורום! יומטוב.

../images/Emo121.gifלא אמרתי שלא נעזור

להיפך, תראה לי הודעה אחת שלי שלא משורשרת או משו כזה. פשוט זה חלק מהתפקיד, אז נכון, כשיש בעיות צריך להעיר לאנשים ואם זה לא עוזר אז לנזוף קצת אבל טכלס בסופו של דבר כניראה שאם זה לא עוזר עוד פעם ועוד פעם אז הבעיה גם אצלם.

AvtipuS

New member
ליוויתן מחמד חחחחחחחחחחחחחחחחחח

(איפרת סיפרה לי שהיינו בדרך מהרכבת לפארק ביומולדת שלי)

B a m b o o k

New member
חחח את היחידה שמבינה אותו.. כי את

גם מנהלת... סתםסתם בנצי צודק... די לעשות בלאגן...

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אה, ניצי. שוש../images/Emo11.gif

אני לא אמרתי להם להתפטר. אני בכלל לא רוצה שהם יתפטרו#$^@#&%^@# מנהלים טובים מאוד
ואני אוהבת את שניהם
אבל אני צריכים להגיע לפשרה. זה לא הולך ככה
%^*#&@#&@#

למעלה