למה כל כך יקר???

alonst2000

New member
למה כל כך יקר???

אתם מבקשים 120 ש"ח רק בשביל הכניסה ללא אוכל/שתיה חינם,כש-2 ק"מ מיקום יש מסיבה בשפיים - 90 ש"ח כניסה - (80 ש"ח ברכישה מוקדמת.) ושתיה חופשית! אולי תוזילו את מחיר הכניסה כי ללא ספק המסיבה ביקום תהיה יותר טובה.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום מסיבת יום העצמאות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

היסיבות שונות בתכלית

הן בקהל והן בסוג המוסיקה את יכולה לרכוש רכישה מוקדמת של 70 שקלים ולגבי המשקאות - המחירים יהיו הוגנים לחלוטין.

den harrow

New member
תגובה

אתם צודקים בדבר אחד הקהל באמת שונה וטוב. אבל, המוסיקה היא אותה מוסיקה כמו בכל דיסקוטק בארץ לגילאי 23+, 24+ ו-25+, חבל שלא מגוונים קצת למוסיקת שמונים דיסקו, ודאנס של אמצע שנות ה-90, נמאס כבר עם מוסיקת MTV. נ.ב. מה המצב אלון??

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום מסיבת יום העצמאות במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

alonst2000

New member
70 שקל זה לא כסף???

לפי דעתי אם אין שתיה/אוכל חינם אז גם 35 - 40 שקל זה מחיר הוגן. אם במועדוני סלסה מסתפקים ב 35 ש"ח כניסה אז גם הדיסקוטקים לא יפשטו את הרגל אם הם יוזילו את המחיר. 70 שקל = ארוחה עסקית באל גאוצ'ו (סטייקים)!! נ.ב דן הרו - אתה לוקח את חדי איתך ליקום?

למעלה