למה כל כך קשה להשיג צוות תלת מימד

ASP zone

New member
למה כל כך קשה להשיג צוות תלת מימד

לפרוייקט קוד פתוח? כי מישום מה מתכנתים באים ממש בקלות. אני אשמח לדעת. עומר.

ASP zone

New member
אני לא מדבר על אנשים עם ניסיון עצום

שאין להם זמן לנשום. אני מדבר על אנשים שרוצים לרכוש ניסיון. איך אין כאלו בכלל?

golanster

New member
אולי אתה מחפש במקומות הלא נכונים ?

אולי במקום לשאול איפה הם תפרסם את מה שאתה מחפש ולאיזה פרוייקט ומי שירצה יגיע אליך......

ASP zone

New member
פירסמת פעם פעמיים כאן

וגם בsourceforge. אני לא מוצא איפה עוד אפשר. בGCTalk אפשר להציע רק עבודות בתשלום.

מיכאל ג

New member
אתה בטוח שאתה באמת מחפש אנשים?

כרגע נראה לי שאתה מתאמץ להסתיר על מה מדובר! ההוכחה: היתה לך הזדמנות לפרסם עכשיו עוד פעם את הפרויקט. אפילו שאלו אותך על מה מדובר - ולא ענית! ככה שכל מי שרואה את הפתיל הזה ומסוקרן עדיין לא יכול לדעת על מה מדובר. עצתי לך - שים לינק בחתימה שלך עם תאור הפרוייקט - לא יועיל לא יזיק. תנסה לגרום לאנשים להתלהב ממה שאתה מתכנן לעשות. אל תבקש מתנדבים סתם, אף אחד לא יתקשר לאיך מיוזמתו כדי לבקש פרטים, זה פשוט לא עובד ככה. כדי לשכנע אנשים תצטרך לתאר מה שאתה מתכוון לעשות, ובעיקר את פוטנציאל ה"כיף" שיהיה בלבצע את זה.

אני חושב שרעיון של קוד פתוח ..

מובן יותר על ידי תוכניתנים מאשר על ידי תלתיסטים. ואני מצטרף לתמיהה שלמרות רמזים בעובי של פיל לא מצאת לנכון לספר באיזה פרוייקט מדובר.

ASP zone

New member
...

מדובר במשחק תלת מימד, המבוסס על שיטת משחק התפקידים השולחנית DND 3.5. העלילה מבוססת על העולם של רוברט ג'ורדן - מחזור כישור הזמן, Wheel Of Time. הוא נכתב בC++ ומקומפל על ידי GCC.

מ10

New member
הצעה - מוכן לרכוש נסיון

הנה זרקתי הצעה, אני תלתיסט המוכן לרכוש נסיון תמורת סכום סימלי ביותר ומוכן לתעסוקה. כתובת הדוא"ל: [email protected]

Redjest

New member
גם אני

מוכן לדבר אתכם. [email protected] זה המנג'ר שלי, אני יודע שהכתובת דפוקה(אני יודע שספאם זה דואר זבל), לא אשמתי...

לי זה מוזר שאתה מצליח למצוא מתכנתים

בכזאת קלות, יכול להיות שיש יותר מתכנתים מאשר אנשי תלת מימד?

ASP zone

New member
כל פעם שאני מפרסם שאני צריך מתכנתים

טני מקבל 3-5 פניות. מאנשי תלת מימד אני מקבל 0.

igaellzn

New member
כולם סקרנים

אני חושב שיהיו לך לא מעט הענויות גם אני רוצה לשמוע על מה מדובר

ASP zone

New member
לכל הסקרנים

מדובר במשחק תלת מימד, המבוסס על שיטת משחק התפקידים השולחנית DND 3.5. העלילה מבוססת על העולם של רוברט ג'ורדן - מחזור כישור הזמן, Wheel Of Time. הוא נכתב בC++ ומקומפל על ידי GCC. מה עוד אתם רוצים לדעת?

ofer2003

New member
אולי זאת סתם טעות אבל..

למה אתם מתכנתים משהו ב++C ומקמפלים ע"י קומפילר של C. זה פשוט לא יעבוד לכם. אבל בהצלחה בכל מקרה.

למעלה